2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayirli cumalar herkese kizlarr ❤ bugun oglumun boynu icin ultrason cekilcek , hani yamuk tutuyor düzeltmiyor diyordum ya profil fotosunda da gorebilirsiniz o sekilde hep otarafa birakiyor kafasini sez bagli olabilir dedi doktor, bsiey cikmaz ve insallah egzersizle fln gecebilcek biseydir umarim dua edinn

Günaydın geçmiş olsun kuzum öncelikle ❤ anne sütü en iyisi. Ama öksürük var diyorsun o tehlikeli cigerlere inebilir diyorlar ya bir doktora götürsen daha iyi şarkı

Uykusuzluk zor canim biliyorum. Uyumasi icin gozunun icine bakarken aglamasi hele. Ama sakin olmaktan baska caremz yok,bebekler hele herseyi hissediyorlar boyle durumlarda derin bir nefes al, sakin olacagim de. Valla cok cabuk gececek bu gunler anlayamayacaksin

Bizde o saatlerde uyku mücadelesi veriyorduk 8buçukta uyudu 1çeyrek 3 çeyrek 5 çeyrekte uyandı sonra uyumamak için elinden geleni yaptı koridor turlamaktan benim başım döndü o nasıl dayandı bilmiyorum zorla uyuttum. Allahtan akşam onunla beraber yatmıştım.
Geçmiş olsun cnm umarım önemli birşey değildir..

Canim doktorda serum fizyoloji verip yollar soguk alginligi icin. Bu viruslere antibiyotik etki etmiyor cunku. Beslenme oncesi burnunu acman gerekiyor. Buyuk boylarini kullaniyorsun dimi serum fizyolojoinin?

Elleri hep agzinda kuzum bilemiyorum ki disten mi bi gicik halleri annemde de hic durmadi yarim saat uyudu sadrcr sagolsun...aksine bugun ishal gibi benimki de 4 saatte 3 kere tuvaletini yapti takipteyim :)

Vvb
Kaka sayısı birden bu kadar cogaldiysa doktora gitmek gerekiyormuş. Kaka ilgili konuları araştırırken okumuştum cnm. Umarım kısa zamanda eski düzenine döner geçmiş olsun.

Kilo vermek icin diyet mi yapiyorsun kuzum? Oyleyse banada tavsiye verir misin bende diyetteyim
helal olsun size kızlar ya ben beceremiyorum diyet işini hemen başım midem tutuyor inşallah dilediğinşz kiloya ulaşırsınız ulaşırız

İnşallah hiçbir şey yoktur canım içini ferah tut

Kilo vermek icin diyet mi yapiyorsun kuzum? Oyleyse banada tavsiye verir misin bende diyetteyim
Evett davul gibi oldum normal yiyince veremiyorum canım geçenlerde diyet listesi paylaşmıştım gördün mü onu? Ona uyuyorum ben. Sütümde bir azalma da olmadı şükür Bir de regl oldum canım acayippp tatlı istiyor ama dizginliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…