Günaydın güzeller, ben nezle olmuştum iyilestim ama bebegime geçti sanırım. dünden beri arada öksürüyor. Saçı zaten çok fazla diye terliyordu şimdi daha bir terliyor . Şuan uyuyor hiriltisi yok. Ama bir kaç kez geldi gibi ses dün . Fizyolojikle burnunu temizledik rahatladı biraz
Havada bozuk buralarda sağanak var doktora görürsem mi ne yapsam bilemedim , yolda daha kötü olmasın diye.
Ne yapsam acaba tavsiyeleriniz var mı , su acemi anneye
Günaydın geçmiş olsun kuzum öncelikle ❤ anne sütü en iyisi. Ama öksürük var diyorsun o tehlikeli cigerlere inebilir diyorlar ya bir doktora götürsen daha iyi şarkı
Sabirsiz biri de degilim normalde ama o kdr tepem atiyor ki canim ya. Ole bi saat geliyor ki ne gezdrmek ne opmel koklamak hic biseye izin vermiyor. 05.30 da uyandi uykusu vardi gene uyutmaya calistim gene kriz yasadik uyutmadim simdi de gezmek icin agliyor
Uykusuzluk zor canim biliyorum. Uyumasi icin gozunun icine bakarken aglamasi hele. Ama sakin olmaktan baska caremz yok,bebekler hele herseyi hissediyorlar boyle durumlarda derin bir nefes al, sakin olacagim de. Valla cok cabuk gececek bu gunler anlayamayacaksin
Sabirsiz biri de degilim normalde ama o kdr tepem atiyor ki canim ya. Ole bi saat geliyor ki ne gezdrmek ne opmel koklamak hic biseye izin vermiyor. 05.30 da uyandi uykusu vardi gene uyutmaya calistim gene kriz yasadik uyutmadim simdi de gezmek icin agliyor
Bizde o saatlerde uyku mücadelesi veriyorduk 8buçukta uyudu 1çeyrek 3 çeyrek 5 çeyrekte uyandı sonra uyumamak için elinden geleni yaptı koridor turlamaktan benim başım döndü o nasıl dayandı bilmiyorum zorla uyuttum. Allahtan akşam onunla beraber yatmıştım.
Günaydın güzeller, ben nezle olmuştum iyilestim ama bebegime geçti sanırım. dünden beri arada öksürüyor. Saçı zaten çok fazla diye terliyordu şimdi daha bir terliyor . Şuan uyuyor hiriltisi yok. Ama bir kaç kez geldi gibi ses dün . Fizyolojikle burnunu temizledik rahatladı biraz
Havada bozuk buralarda sağanak var doktora görürsem mi ne yapsam bilemedim , yolda daha kötü olmasın diye.
Ne yapsam acaba tavsiyeleriniz var mı , su acemi anneye
Elleri hep agzinda kuzum bilemiyorum ki disten mi bi gicik halleri annemde de hic durmadi yarim saat uyudu sadrcr sagolsun...aksine bugun ishal gibi benimki de 4 saatte 3 kere tuvaletini yapti takipteyim :)
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
Kaka sayısı birden bu kadar cogaldiysa doktora gitmek gerekiyormuş. Kaka ilgili konuları araştırırken okumuştum cnm. Umarım kısa zamanda eski düzenine döner geçmiş olsun.
Evett davul gibi oldum normal yiyince veremiyorum canım geçenlerde diyet listesi paylaşmıştım gördün mü onu? Ona uyuyorum ben. Sütümde bir azalma da olmadı şükür Bir de regl oldum canım acayippp tatlı istiyor ama dizginliyorum kendimi