2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaw yine neler oldu bo cocuu uyuttuk gittik okuyamiyoruk şuan ama tamam bosverin kizlar valla uzamasin konu buraya dert atmaya giriyoruz dertlenmeyedegil ki , boype olunca hepimiz okudukca uzuluyoruz kim hakli kim haksiz aramayın gecsin gitsib kizlar bosverin

Arkadasim tabiki de denk dusneyebilir fikirleriniz, tartisma olabilir , burda cogu seyi cok farkli düşünen bi suru kadınızsonucta , ama kadin da kadina bunu yaparsa olmaz ki keske boyle bi cümle kullanmasaydin,ha cok mu cok kirildin Rabbime havale etseydin keske,lutfen bitirin su tartismayi artik

öyle ya da böyle burada kimse kimsenin görüşüne katılmak zorunda değil ki ama bu beddua etmeni gerektirmez ki hem de şu mübarek günlerde.Yakıştıramadım

Bir insana beddua etmek ne kadar cirkin bir seydir ya. Napti bu kadin sana cocuguna mi hakaret etti. Esine mi hakaret etti. Butun dediklerine ragmen kiz seviyesini koruyor ben olsam sana kat kat fazlasini soylerdim. Senin psikolojin gercekten iyi degil, esinin psikolojik rahatsizligi var siddet goruyorsun yalnizsin diye herkes ozellikle de kartanesi sana burada destek olmaya calisirken dedigine bak. Kocan az bile yapmis demeyecegim ama ayni kocan gibi farkli fikirler oldugunda nasil savunacagini bilmeyip saldiriyorsun.

Sabirsiz biri de degilim normalde ama o kdr tepem atiyor ki canim ya. Ole bi saat geliyor ki ne gezdrmek ne opmel koklamak hic biseye izin vermiyor. 05.30 da uyandi uykusu vardi gene uyutmaya calistim gene kriz yasadik uyutmadim simdi de gezmek icin agliyor

Günaydın kızlar. Öncelikle k.bakmayın anlamadığım şekilde bu durumlara geldi mevzu yine. Hayatımda da bır ıkı kez yaşadığım sacma anlardan biriydi.. Beddua edilmiş. Edilmiş de sanırım hayatımda aldığım ahların sonucu eşime kızıma sahibim. Haksız ahlar insana aksini yaşatıyor da. Olsun insanların canı sağolsun biri size aptal dediğinde aptal olmuyorsunuz. Ben de bunun bilincinde olacak yaştayım. Ben de insanım hatam olmuş olabılır ama olayın gidişatını asla değiştirmedim. Hep iyi niyetlı olmusumdur sanalda da olsa kırılan üzülen bir yapıya sahibim..Dün de ağladım yine mi ya dıye ve kızım güldürmeye çalıstı benı. Okadar hassas ve hissedıyorlar ki.Kusura bakmayın daha önemli şeyler varken bunlarla dolduğu için sayfalar. Hakkınızı helal edin bukonuda

canım ya acaba sızin de damaktan mı huysuz bızımkıde kaka yapamıyor dye aglamaya basladı yıne dune devam. ve anneme gıdecektım. aglamaktan zıyade cıglıklar atıyor ıkınarak yapmadıgım seynkalmadı damlasını daverdım inşallah yapar. ya resmen bugune dek nereye gıdersem gıdeyım kaka seruvenı yaşadık yıne aynısı oldu annemlerde aglamaz umarım

Tam olarak benim kızımı tarif ettin valla kuzum ❤

Gecmis olsun kuzum. Rabbim beterimden korusun. İcinin rahat etmesi icin gotur bencw

İste benimki emzik almiyor alsa daha kolay olut diye dusunuyorum uykuya gecisi gozlerini bende kapamaya basladim.

Günaydın güzeller, ben nezle olmuştum iyilestim ama bebegime geçti sanırım. dünden beri arada öksürüyor. Saçı zaten çok fazla diye terliyordu şimdi daha bir terliyor . Şuan uyuyor hiriltisi yok. Ama bir kaç kez geldi gibi ses dün . Fizyolojikle burnunu temizledik rahatladı biraz
Havada bozuk buralarda sağanak var doktora görürsem mi ne yapsam bilemedim , yolda daha kötü olmasın diye.
Ne yapsam acaba tavsiyeleriniz var mı , su acemi anneye

Günaydın kızlar güne 03:00de başladım gözlerim yanıyor ama canları sağolsun:)

@Kartanesii8892 mevzu ne kadar gereksiz uzamış çok üzücü

siz tanem ile özel hayatınızla kanlı canlı görüşmüyorsanız şayet o senin sanalda da ilişkiyi bozdu sözünü çok çok farklı algıladı sanıyorum özel hayatında eşiyle burda benimle bozdu gibi anladı şu an yoğun olarak sıkıntıda olduğu için söylenen çok şeyi o yönden anlar

Ki burada herkes onun haklı olduğunu defalarca söylemesine rağmen herkes kendince öneride bulunmaya çalışmasına rağmen farklı anladı

T tanem-tane20 çok ama çok zor durumdasın ben seni zerre anlayamam ama keşke beddua yerine ben bunu böyle anladım ve alındım deseydin hepimizin bebeği var ve beddua hiç olmadı

Kiz bende elti oluyorum abi dedim de esimin abisi ondan oyle sandin herhal ama ayni zamndada harika bi gorumceyimdir övünmek gibi olmasin gelinimle annemin dedikodudusunu bile yaparız
Eltiysen daha iyi bu kac yas var aranizda masallh allah bozmasin

Canim hiriltiya burundan ziyade gogsunden helip gel.enesine dikkat et, elini koy sirtina yada gogsune dinle neces alirken

Ya arkasalar siz iyimisiniz yada benmi cok kotuyum ben esime iyi gunde anlattim olarar seyi kotu gunde basima kalkkti icin cok uzgunum cok kirginim herseferinde benim
Ona anlattigimi basima kalkti o sahsin esimden ne farki kaldi simdi o kadin olarak beni tahrik edip can yakiyorsa bende kuyruna basarim
ben derdimi paylasmisim o kalkmis sanaldada aynisini yapti diyor simdi kalkipta sakın bana onu demek istemedi deneyin bal gibide onu dedi dunde ayni sekilde yapti iyi degilsin vs vs
Onunla ayni goruste degilim diye akil hastasi muamelesi yapamaz komik duruma dusmusum gibi rencide edeme kirici bi laf kullanmadimda sustukca uzerime geldi uc mesaj atiysam
O iki katini yazdi gerek yoktu bukadar herkes onun disuncesinde olamaz

Yorum yazma bana kimsede kimsenin avukatlini yapmasin

Oscar wilde’ın sözü vardı, ‘bana lükslerimi verin, ihtiyaçlarım olmadan da yaşarım’ diye. Bence ikiniz de aynı şeyi söylediniz de söyleyiş şekli farklı olunca yanlış anlaşıldı. Herkesin kendine göre ihtiyacı farklı.. kimi yemez içmez yeter ki gezeyim der, Kimi karnım tok olsun gezmesem de olur der.. T tanem-tane20 canı sıkkın olduğu için farklı anladı ama beddua yakışmadı bence de.. @Kartanesii8892

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…