- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kiz bende elti oluyorumNeguzel gorumcesin istehergorumce bunu yapmaz ne geregi var der herkese sen gibi gorumce gerek
Yaw yine neler oldu bo cocuu uyuttuk gittik okuyamiyoruk şuan ama tamam bosverin kizlar valla uzamasin konu buraya dert atmaya giriyoruz dertlenmeyedegil ki , boype olunca hepimiz okudukca uzuluyoruz kim hakli kim haksiz aramayın gecsin gitsib kizlar bosverinoff cok komık 50kişi mii 150 olcaktı o 150. bana yazıyorlar onu kastettı sanrm. insan gb ona özelden yazdım cünku kalbnı kırmak ıstemedım onca skntısına ragmen ama anlayana @Zinmem işte herkes kendi sectıgını yaşar o secti o bozdu arayı sanalda da başardı malesef uzatmaua gerek.yok. kafadenklerımle konusmam yeterlı burda da
Arkadasim tabiki de denk dusneyebilir fikirleriniz, tartisma olabilir , burda cogu seyi cok farkli düşünen bi suru kadınızsonucta , ama kadin da kadina bunu yaparsa olmaz ki keske boyle bi cümle kullanmasaydin,ha cok mu cok kirildin Rabbime havale etseydin keske,lutfen bitirin su tartismayi artikYa sen nasil bi karaktersizsin esimle aram kotu ve burda derdimi anlattim
Kimsem olmadi icin simdi sen bana kalkip aralari sanaldada bozdu diye laf sokamazsin sen kimsin be edebini takin ne saniyorsun sen kendini senle hemen takistik diye okadar yasadim
Olayi hakettigimimi soyluyorsun tek sorun benim yani utanmasan azbile yapmis kocan diyecen yazik be sana dillerim
Allahtan oyle duruma gelesinki aklindan ben cıkmam buda bunun ahidir dersin
Ya sen nasil bi karaktersizsin esimle aram kotu ve burda derdimi anlattim
Kimsem olmadi icin simdi sen bana kalkip aralari sanaldada bozdu diye laf sokamazsin sen kimsin be edebini takin ne saniyorsun sen kendini senle hemen takistik diye okadar yasadim
Olayi hakettigimimi soyluyorsun tek sorun benim yani utanmasan azbile yapmis kocan diyecen yazik be sana dillerim
Bir insana beddua etmek ne kadar cirkin bir seydir ya. Napti bu kadin sana cocuguna mi hakaret etti. Esine mi hakaret etti. Butun dediklerine ragmen kiz seviyesini koruyor ben olsam sana kat kat fazlasini soylerdim. Senin psikolojin gercekten iyi degil, esinin psikolojik rahatsizligi var siddet goruyorsun yalnizsin diye herkes ozellikle de kartanesi sana burada destek olmaya calisirken dedigine bak. Kocan az bile yapmis demeyecegim ama ayni kocan gibi farkli fikirler oldugunda nasil savunacagini bilmeyip saldiriyorsun.Ya sen nasil bi karaktersizsin esimle aram kotu ve burda derdimi anlattim
Sabirsiz biri de degilim normalde ama o kdr tepem atiyor ki canim ya. Ole bi saat geliyor ki ne gezdrmek ne opmel koklamak hic biseye izin vermiyor. 05.30 da uyandi uykusu vardi gene uyutmaya calistim gene kriz yasadik uyutmadim simdi de gezmek icin agliyorKuzum benim melek kiziminda huyu degisti bu aralar. Oynamak istiyor ilgi istiyor pek firsatim olmuyor ne yazik ki oglandan ve diger islerden. Farkettim gurultuyude cok sevmiyor. Artik farkındaliklari arttigi icin daha guclu tepkiler veriyorlar. Bence gun icinde guldur bebisi oynayin ten temasi cok rahatlatir bebekleri. Ben kuveti doldurup kizimla suya girince de çok rahatliyor sakinlesiyor. Bolca op kokla iste zaten cabuk buyuyorlar ozluyorsun o hallerini
canım ya acaba sızin de damaktan mı huysuz bızımkıde kaka yapamıyor dye aglamaya basladı yıne dune devam. ve anneme gıdecektım. aglamaktan zıyade cıglıklar atıyor ıkınarak yapmadıgım seynkalmadı damlasını daverdımSabirsiz biri de degilim normalde ama o kdr tepem atiyor ki canim ya. Ole bi saat geliyor ki ne gezdrmek ne opmel koklamak hic biseye izin vermiyor. 05.30 da uyandi uykusu vardi gene uyutmaya calistim gene kriz yasadik uyutmadim simdi de gezmek icin agliyor
Tam olarak benim kızımı tarif ettin valla kuzum ❤Benim bebeğim emiyor ama az kilo alıyor canım. Geçen ay 400, ondan önceki 600 gr aldı. Bu ay 300 alırsa ne ala. Doktorumuz da gelişimine bakarak kilosuna bir şey demiyor. Boyu güzel uzuyor, baş ölçüsü güzel, motor gelişimi yerinde, keyfi yerinde mutlu bir bebek. İlk ay ben de takmıştım. Doysa da arada yine emziriyordum kilo alsın diye bu sefer kusuyordu kuzum. Ben artık şöyle düşünüyorum bu bence bebeğin yapısıyla alakalı. Babasının da metabolizması hızlıdır. Ona çekmiş kesinlikle. Ve çok fazla hareketli. Yatıp kalmıyor öyle. Kollar bacaklar çırpınıyor. Oraya buraya çeviriyor kendini. Poposunu kaldırıp kaldırıp ileri itiyor. Spor yapıyor sankiBen kabullendim. Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil. Anası tam bir dev anası oldu kilo veremiyor napsın kızım beni gördükçe baştan işi sıkı tutuyor
Gecmis olsun kuzum. Rabbim beterimden korusun. İcinin rahat etmesi icin gotur bencwİyi akşamlar hanımlar nasılsınız oğlumu üç gün önce pusetten düşürdüm yüzüstü hamd olsun bişey olmadı ama çok ağladı bende çok korktum bütün gece başını bekledim o güm bugündür çocuğun huyu değişti tevafukmudur bilmiyorum ama çok ağlıyor uykuya çok direniyor iki gündür günde beş kez kaka yapar oldu karnımı ağrıyor bu arada bebelac golda geçtik ondan dolayımı bilemedim bugün emerken de sürek li ağladı emmek istemedi çok yoruldum ya resmen başka bir çocuk oldu doktora gitsekmiki
Helal olsun hala devam mi ❤ sağlam irade ✌Ben diyetteyim yaaaa ağlarım valla
İste benimki emzik almiyorBenim kız da direniyor emzik kurtarıcım oluyor ve hep aynı ninniyi söylüyorum kolumda emzirme pozisyonunda gözlerini de kapatıyorum şapkasıyla ya da ağız bezini o da eliyle tutuyor gözleri hemen kapanıyor beşiğine alınca pış pış yapıyorum dalıyor.
Eltiysen daha iyi buKiz bende elti oluyorumabi dedim de esimin abisi ondan oyle sandin herhal ama ayni zamndada harika bi gorumceyimdir övünmek gibi olmasin gelinimle annemin dedikodudusunu bile yaparız
Canim hiriltiya burundan ziyade gogsunden helip gel.enesine dikkat et, elini koy sirtina yada gogsune dinle neces alirkenGünaydın güzeller, ben nezle olmuştum iyilestim ama bebegime geçti sanırım. dünden beri arada öksürüyor. Saçı zaten çok fazla diye terliyordu şimdi daha bir terliyor . Şuan uyuyor hiriltisi yok. Ama bir kaç kez geldi gibi ses dün . Fizyolojikle burnunu temizledik rahatladı biraz
Havada bozuk buralarda sağanak var doktora görürsem mi ne yapsam bilemedim , yolda daha kötü olmasın diye.
Ne yapsam acaba tavsiyeleriniz var mı , su acemi anneye
3 aycik var sadece yasitiz ondan sanirimEltiysen daha iyi bukac yas var aranizda masallh allah bozmasin
Yorum yazma bana kimsede kimsenin avukatlini yapmasinBir insana beddua etmek ne kadar cirkin bir seydir ya. Napti bu kadin sana cocuguna mi hakaret etti. Esine mi hakaret etti. Butun dediklerine ragmen kiz seviyesini koruyor ben olsam sana kat kat fazlasini soylerdim. Senin psikolojin gercekten iyi degil, esinin psikolojik rahatsizligi var siddet goruyorsun yalnizsin diye herkes ozellikle de kartanesi sana burada destek olmaya calisirken dedigine bak. Kocan az bile yapmis demeyecegim ama ayni kocan gibi farkli fikirler oldugunda nasil savunacagini bilmeyip saldiriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?