2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sevinlipanduf hamilelikte uyudum son uc haftama kadar rahat çalıştım. Bebem akşam 8.30 da uyuyup sabah 7 de uyanıyor ama kesintisiz cok sukur. Durduk yere 4 aylik oldu diyorum
sen de düzeni sevıyorsun anlasılan maşallah uyurken düzeni olması cokguzel benım kzıım daksamları 7 deyınce kapyoruz gözlerıi sabah 7ye dek

Aa evet. sapitti dediginiz zaman ne zamandi. Cevremdekilerde 5. 6. Aydan sonra baslar huysuzluklari diyor ama ben inanmak istiyorum boyle kalacagina.
Cnm 14 ocaklı benimki 2-3 haftadır uykuya geçerken birşeyler oluyor normalde ağlamayı bilmezdi sessiz sakin kendi halinde bir yavrucaktı:)) ataktan diye umut edip bitince geçeceğini düşünüyorum :)) inşallah yanii

ben de ben de hatta eşimden aldıgım ilk bozuk paralar duruyor cebınden düşüp duruyordu daha sevgılıydık ver dedım onları sen bana kutumuzds duruyor hahah. nekadar cok garıp sey varsa ıcınde
Bizim evde kural zaten o cebinden dusen bozuklar benim oluyor koltuk arasinda camasir oncesi pantolon yokladigimda unutulmus paralar filan hep benim

Sen bebekken nasılmışın cnm yada eşin

Kartanesii8892 hosbulduk.11 ocak dogumlu oglum.
bence böyle de gider ya düzeni uykuyu seven bebek hep sever cevremden gördğüm kadarıyla. Alıskanlık edınıyor bebeler tabi atak haftalarımızda aksılesıyorlar ama o da onların hormonlardan yaşın kac canım nerede oturuyorsun

Ze zo benim bebemde bir sure memede zorluk yasatti. Kucagima yatirdigim gibi kafasini ittiriyordu sadece kafasindan sarkitirsam emiyordu. Ama o durumda da ben diaaei cikamayiz boyle alisirsa diye vermedim o pozisyonda cok zorda kalmadikca. Emzirme pozisyonunda emzik veriyordum miyisinca memeyi alip doyana kadar emiyordu. 3 hafta surdu ama artik onu da gectik cok sukur

Sen bebekken nasılmışın cnm yada eşin
Bazen benzesinler istiyoruz bazen benzemesinler benim eşim çocukken 4. Kattaki evlerinde binanın dışından pencereden pencereye geçiyormuş Kayınbabam hep söyler 4. Katta demirli evi olan bi tek biz vardık diye inşallah eşime çekmez bana çeker bizimki

Yaa ben de cicek disinda her seyi sakliyorum cicekler cok yer kapliyor ve dokuluyor kuruyunca sinir oluyorum
Canım çiçekleri buket olarak bende saklayamıyorum hem onları sığdıracak yer bulamam hemde temizliği çok fena oluyor ben kuruyunca çiçeklerini yapraklarını kopartıyorum akvaryum tarzı vazoların içine dolduruyorum

Mantıklıymış ya ben direkt çöpe atmıştım

Ya valla bosuna kedi gibi kenardan takip etmisim. Evde de cok daralmistim yillardir aktif bir is hayatim vardi. simdi cok daha iyi oldu bana. 28 yasindayim ankarada yasiyorum
canım iyi yaptınn ınsan burda guluyor eglenıyor ıcını dökuyor kımseye soyleyemedıklerını soyluyor mesajları cevapla yap alısırsn zamanla bırnde @koy basına etıketleyeceğin kişi için ilk uye oldugum zamanlar ne zorlanmıstım ben de

Sagol canim benim♡♡♡ kiz biliyomusun hayati boyunca ince olmus bir insan olarak kilolu olmayida sevdim. Koca poponun memeninde guzelligi var gobegim olmasa hic sikayet etmezdim
ıstee ne sıkayet edecen kız neguzel ıste ben de dıyorum esıme heo kılo alsam keske karnım olsa bısekılde sporda gıder dıye . o da almamı ıstemıyor ben almak ıstedıkce. yahu adamlar bıraz balıketlı sever dıyorumm ama lazım yanı az daha dolmak lazım sen de kendıne dert arama 2beben var boyun da var neguzel ıstçte gıder karnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…