Sevinlipanduf hamilelikte uyudum son uc haftama kadar rahat çalıştım. Bebem akşam 8.30 da uyuyup sabah 7 de uyanıyor ama kesintisiz cok sukur. Durduk yere 4 aylik oldu diyorum
ben de ben de hatta eşimden aldıgım ilk bozuk paralar duruyor cebınden düşüp duruyordu daha sevgılıydık ver dedım onları sen bana kutumuzds duruyor hahah. nekadar cok garıp sey varsa ıcınde
Ayy valla bende pek bi tembeldim 15 saat uyumayınca kendime gelemezdim peki benim ki niye sabahın 6 sında uyanıp akşama kadar mız mız çenesi 5 dk kapanmıyor emerken susuyor sadece hamileyken de o kadar uyudum uykuyu sever beraber uyuruz dedim ama nerdeee
bu arada hoşgeldin
bence böyle de gider ya düzeni uykuyu seven bebek hep sever cevremden gördğüm kadarıyla. Alıskanlık edınıyor bebeler tabi atak haftalarımızda aksılesıyorlar ama o da onların hormonlardan yaşın kac canım nerede oturuyorsun
Ze zo benim bebemde bir sure memede zorluk yasatti. Kucagima yatirdigim gibi kafasini ittiriyordu sadece kafasindan sarkitirsam emiyordu. Ama o durumda da ben diaaei cikamayiz boyle alisirsa diye vermedim o pozisyonda cok zorda kalmadikca. Emzirme pozisyonunda emzik veriyordum miyisinca memeyi alip doyana kadar emiyordu. 3 hafta surdu ama artik onu da gectik cok sukur
Bazen benzesinler istiyoruz bazen benzemesinler benim eşim çocukken 4. Kattaki evlerinde binanın dışından pencereden pencereye geçiyormuş Kayınbabam hep söyler 4. Katta demirli evi olan bi tek biz vardık diye inşallah eşime çekmez bana çeker bizimki
Ya valla bosuna kedi gibi kenardan takip etmisim. Evde de cok daralmistim yillardir aktif bir is hayatim vardi. simdi cok daha iyi oldu bana. 28 yasindayim ankarada yasiyorum
Canım çiçekleri buket olarak bende saklayamıyorum hem onları sığdıracak yer bulamam hemde temizliği çok fena oluyor ben kuruyunca çiçeklerini yapraklarını kopartıyorum akvaryum tarzı vazoların içine dolduruyorum
Sagol canim benim♡♡♡ kiz biliyomusun hayati boyunca ince olmus bir insan olarak kilolu olmayida sevdim. Koca poponun memeninde guzelligi var gobegim olmasa hic sikayet etmezdim
Canım çiçekleri buket olarak bende saklayamıyorum hem onları sığdıracak yer bulamam hemde temizliği çok fena oluyor ben kuruyunca çiçeklerini yapraklarını kopartıyorum akvaryum tarzı vazoların içine dolduruyorum
Ya valla bosuna kedi gibi kenardan takip etmisim. Evde de cok daralmistim yillardir aktif bir is hayatim vardi. simdi cok daha iyi oldu bana. 28 yasindayim ankarada yasiyorum
canım iyi yaptınn ınsan burda guluyor eglenıyor ıcını dökuyor kımseye soyleyemedıklerını soyluyor mesajları cevapla yap alısırsn zamanla bırnde @koy basına etıketleyeceğin kişi için ilk uye oldugum zamanlar ne zorlanmıstım ben de
Sagol canim benim♡♡♡ kiz biliyomusun hayati boyunca ince olmus bir insan olarak kilolu olmayida sevdim. Koca poponun memeninde guzelligi var gobegim olmasa hic sikayet etmezdim
ıstee ne sıkayet edecen kız neguzel ıste ben de dıyorum esıme heo kılo alsam keske karnım olsa bısekılde sporda gıder dıye . o da almamı ıstemıyor ben almak ıstedıkce. yahu adamlar bıraz balıketlı sever dıyorumm ama lazım yanı az daha dolmak lazım sen de kendıne dert arama 2beben var boyun da var neguzel ıstçte gıder karnın