- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Bu demir ilaclarini soran anneler muhendisinoglu dogal icerikli olan 5 6 marka paylasmisti bakin derim ben onlardan birini kullanicam sanırım sorup doktora
Doğru dedin kız hemen ona bi bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu demir ilaclarini soran anneler muhendisinoglu dogal icerikli olan 5 6 marka paylasmisti bakin derim ben onlardan birini kullanicam sanırım sorup doktora
Doktorumuz sidefer damlayi önerdi onu kullanıyoruz yeni başladık bizde ama kabızlık yapmadı rengide beyaz dişleri çürütmuyormus
Senin bebeğin tahlilinde virüs çıktı dimi o da etkiliyor. O zaman hem bebek hem anneye kan tahlili en iyisi sanki kuzumEmzirme akademisinde okudum canım yarın kan aldıracağım merak ettim halsizlik de var
Geçen aya göre daha düzeldi kuzum. Ama ben doktorun dediğini yaptım. Birak o istesin sen verme dedi. Artık 4saate dek emzirmeden durabilir dedi. Ben de aglattim biraz acliktan öyle öyle biraz daha iyi durumunuz. Ama 4saati bulmadi hiç max 3 3bucuk saatCanım sizde durumlar nasıl? Senin kuzu düzeldi mi inşa düzelmiştircnim bide süt azalmaması en geç kaç satte bi emzirmeli sence yorumunu merak ediyorum❤
arasnda bır ay var kuzum bebişlerimzn. ozamana baya fark görursunmasallah canim ben korkuyorum daha 4 aylik olacagiz 12 gun sonra
peki böyle saat aralığı sutu azaltmazmi? Kaç saate bir emzoriyon cnimGeçen aya göre daha düzeldi kuzum. Ama ben doktorun dediğini yaptım. Birak o istesin sen verme dedi. Artık 4saate dek emzirmeden durabilir dedi. Ben de aglattim biraz acliktan öyle öyle biraz daha iyi durumunuz. Ama 4saati bulmadi hiç max 3 3bucuk saat
İstiyormuMasallah o zaman kilosu iyiyse doktor iyi diyorsa bi sorun yok kuzu ❤❤ gece benimkide cok icmiyor uyku haliyle az bisi icer icmez gozler gidiyor zaten. Doktor bana da aynisini dedi meme reddinde. Sen verme birak o istesin dedi bende oyle yapiuorum
Multitabsı günde kaç damla kullanıyorsunuz?Bu d vitamini degil dimi multitabs var bizde demir farkli galiba
İcindeki sırınga dolusu cekip sutun icine dokuyorum cnmMultitabsı günde kaç damla kullanıyorsunuz?
Sadece tartiya mi baktı?Slm.benim bebeğim de 30 gündür her öğünde 90 cc içtiği mamayi 1 haftadır 30 cc içip bırakıyor bende nedenini anlamış değilim uyanikken açlık belirtisi aglamasi da yok.dün doktora götürdük tarttı ve 5 gün sonra gelin bir daha tartalim dedi.az kilo alırsa zorlayarak vericen dedi.cumaya kadar bebeği zorlama zorla verme bir görelim dedi.moralim çok bozuk ama.
Normalde sağlık ocağının verdiği 3 damlaydı, gözüme fazla geldi benim ama değil demek. Teşekkür ederim.İcindeki sırınga dolusu cekip sutun icine dokuyorum cnm
Kaç saatte bir emziriyorsun canım?Benim sütüm yetersiz diye emzirme sonrası mama veriyordum 90 cc içiyordu şimdi yine sütüm az ama 30 içip bırakıyor.doktor sütümun az olduğundan emin olmak istiyor o yüzden emzir arkasından içtiği kadar mama ver 5 gün sonra tartalim dedi.ben kilo almayacagindan eminim çünkü 1 haftadır icmedigi mamayi siringayla verdiğim halde günde 15 gr almış ve bu az ayına göre.
Önce sagsın sonra emzirmsin mi?Meme emen cocuk biberonda doydugunu bilmiyor burada meme verip biberon verenler var 150 vs bana cok geliyor bizimki en fazla 60 70 iciyor dogdugundan beri biberon iciyor evde sagma makinan varsa yada alma imkanin varsa alip sagim yap sonra memeni ver uzerine sagdigin sutu icir
Yok kuzum ne bileyim azalma hissetmiyorum ben. Bazen 2 saat bazen 3 saat. Bazen gece 6 saat uyuyor mesela. Uyandırmiyorum. Taş gibi doluyor arada ama nadir yani. Artık büyüduler ya emzirme arası aclıyor ama süt azalımyor. Erken verirsem yine içmiyor agliyor. Bir de etrafa ilgi arttı emzirken zor oluyor bende de kafa hep yukarı sag solapeki böyle saat aralığı sutu azaltmazmi? Kaç saate bir emzoriyon cnim
Önceden aglamiyor isteniyor sanırdim ama ciyak ciyak agliyormus Ac ikenİstiyormubizimkine biraksan ac susuz dolanir
vakitkaybi olarak dusunuyor galiba icmeyi
![]()
Ay ciddi misin nasıl yanlış anlamışımKendimizin kan değerleri canım bebeğin değil![]()
Canım ben korkuyorum kolye kullanmaktan. Allah korusun boğulacakmış gibi geliyor takamam muhtemelenAklımdayken yazayım kehribar almıştım salyayı ayağı azalttı
Sagmaya alisik değilsn çok çıkmaz ki. Bende de çok çıkmiyor mesela ama süt az da diyemiyorum. Sagsam da hemen bebeğe verince de geliyor gibi. Kilo alimimiz az 2. Ay da red yaptı 3. Ay da da az ama boy çok uzamış kafa büyümüş. Doktor once mama demişti tartonca. Diğer ölçülerden sonra yok emzir sadece dedi. Tek kriter kilo değil dedi. Bebek mutlu sağlıklı boy Kafa çok artmış dedi. Senin gibi ince uzun olacak genetiği bu dedi. Ben de bebekkrn zayıfmisim mesela. Dert etmiyorum o yüzdenÖnce sagsın sonra emzirmsin mi?
Bacım sen naptin kızcağız sütüm az diyor sagdiktan sonra emmeye süt kalır mı ki?
Ben de iki gündür bazen emzirmeden önce bazen de sonra sagiyorum süt mi az ondan mı meme reddi yapıyor anlamak için. çok az süt çıkıyor anlamıyorum.
Sen ne kadar aralıklarla sagiyorsun canım ve ne kadar süt çıkıyor?
Kan değerlerin düşerse süt azalır. Sağlık ocağı ilk 4 ay denir ilacı mutlaka kullan dediAy ciddi misin nasıl yanlış anlamışım
Hiç duymamistim canım öğrenmiş oldum ❤
Bende öyle. Ama boyun pişik oluyor hep ıslanıp kalmasındanCanım ben korkuyorum kolye kullanmaktan. Allah korusun boğulacakmış gibi geliyor takamam muhtemelen![]()