2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Senin bebeğin tahlilinde virüs çıktı dimi o da etkiliyor. O zaman hem bebek hem anneye kan tahlili en iyisi sanki kuzum
Bebeğinde emmeme veya kusma şeklinde sorunlar olanlar Bence tahlil yaptırmalı. Çünkü bağırsaklarda enfeksiyon olabiliyormuş veya Kanda enfeksiyon oluyor.

Herhangi bir belirti var mıydı canım?
Emmesi Kilo alımı nasıldı?
Kakasıni normalde nasıl yapiyordu?
Emmesi iyi meme reddi kalmadı
Sarı pütürlü kaka yapardı pazar günü çok sıvı sarıydı dün yeşile döndü hala yeşil ve sayısı 4-5 civarı
Bir anda oldu belirti göremedim ben

Emmesi iyi meme reddi kalmadı
Sarı pütürlü kaka yapardı pazar günü çok sıvı sarıydı dün yeşile döndü hala yeşil ve sayısı 4-5 civarı
Bir anda oldu belirti göremedim ben
Kuzum bizimde sari puturlu, yesil, ve sulu oluyo gunde 3 kez kesin oluyo ama rutini bu eger sizde bi andabu sekilde olduysa bilemem , bizimde gaita yapildi 3 kez bisey cikmadi.Yesil kakada aekadain desigi gibi hazimsilik yani bagirsaklardam cok fazla onsut giderse yada bagirsaklar col hizli calisip sindirmeye calisirsa olur.normaldir dedi.bizim gun icinde mutlka bi kez fosur diye cok bi kez yesil ve sari puturlu olur farkli farkli hep

Kuzum bizimde sari puturlu, yesil, ve sulu oluyo gunde 3 kez kesin oluyo ama rutini bu eger sizde bi andabu sekilde olduysa bilemem , bizimde gaita yapildi 3 kez bisey cikmadi.Yesil kakada aekadain desigi gibi hazimsilik yani bagirsaklardam cok fazla onsut giderse yada bagirsaklar col hizli calisip sindirmeye calisirsa olur.normaldir dedi.bizim gun icinde mutlka bi kez fosur diye cok bi kez yesil ve sari puturlu olur farkli farkli hep
Yeşil ilk defa oldu bizde dışkıda gizli kan var sizde de çıktı mı

Yeşil ilk defa oldu bizde dışkıda gizli kan var sizde de çıktı mı
Hep temiz cikti bizde kaka testleri , gizli kan ayri mi bakiliyo bilmiyorum ama gaita olarakalip bakiyolar.Bizde 1 kac sefer kanda goruldu 2 aylikken boyle nokta kadar, birdegecenlerde 1 bezde yine az kakasini yaparken gordum oda.daha yeni yapilmisti test o zaman idrar falanda detayli bakildi kotu bisey cikmadi hic , donemsel ara ara olabiliyo belkide yedigin bisey dokundu bende hergun yogurt sut peynir deli gibi yiyorum yani

4 ay aşıları uyku yapan oldu mu? 2.aydaki ilk dozda böyle bir sey olmamıştı. Çocuk eve geldiğimizden beri uyuyor. 15.30dan beri. Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dert. Normalde gündüzleri uyumaz benimki. Aşıdan mıdır kızlar yaa

Hep temiz cikti bizde kaka testleri , gizli kan ayri mi bakiliyo bilmiyorum ama gaita olarakalip bakiyolar.Bizde 1 kac sefer kanda goruldu 2 aylikken boyle nokta kadar, birdegecenlerde 1 bezde yine az kakasini yaparken gordum oda.daha yeni yapilmisti test o zaman idrar falanda detayli bakildi kotu bisey cikmadi hic , donemsel ara ara olabiliyo belkide yedigin bisey dokundu bende hergun yogurt sut peynir deli gibi yiyorum yani
Dışkıda gizli kan diye ayrı test var evet süt ürünlerini ben ezelden beri çok tüketirim şimdi diyet verdi doktor benim için büyük eksiklik:)

gecmiş olsun canım biz de 2 3 gündür ishal gibiyiz ama ben patlıcan kızartma yedim ondan oldu sanıyorum dediğin gibi yeşilimsi sulu baya ve sesli belki senin de yediğin bişeyden olmuştur dikkatini çeken bişey oldu mu süt alerjisi olsa şimdiye dek patlak verirdi sanki ama belli de olmuyor oğlumunkini ek gıdada anladık inşallah yoktur bişey gecer
Onu ben de doktora söyledim şimdiye kadar çıkmaz mıydı diye gene de diyet verdi
Ctesi akşamı farklı semizotu yemeği yedim o gece ilk sulu kakayı yaptı sebzeden diye düşündüm senin gibi ama 3 günde devam etmez heralde

r
4 ay aşıları uyku yapan oldu mu? 2.aydaki ilk dozda böyle bir sey olmamıştı. Çocuk eve geldiğimizden beri uyuyor. 15.30dan beri. Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dert. Normalde gündüzleri uyumaz benimki. Aşıdan mıdır kızlar yaa
benim bebe ✋ 2. Ayda da uyumuştu 4. Ayda da tüm gün uyudu aşı olunca, her gün aşı mı olsak demiştim 🙄🙄😂

inşallah ben de ona güveniyorum yok canım miğren atagı dışında cok darda kalmadıkça hastaneydi serumfu ugraşmayı sevmiyorum uykuszluk beni cok yoruyor büyük oplum da geceleri uyanmaya basladı küçük zaten 2 saate bir uyanıyor burda yazıyorlar maşallah kesintisiz 6 7 saat uyudu diye ben de görürmüyüm acaba :KK43: neyşe saglıkları yerinde olsun heraey geciyor
Amin kuzum 🙏🙏 bu günlerin gececegini sen daha iyi biliyorsun. Valla bem o yuzden cok ara vermek istemiyorum hazir bunda uykusuzkem kardesininki de araadn ciksin istiyorum. Bu bilinclenmesin tam beraber buyusunler. Ara veririsem cok yapmayabilirim yani cok zor sizin yardimciniz olsun Rabbim ben 1iyle coo zor bas ediyorum

Kuzum hic kan almadilar hep idrar kaka birde organlara baktilar seninki biberondan verince iciyormi peki cok gecmis olsun bizimki iciyo ama zorla

Ne istedikleri belli degil 😄

Evet canım daha arkasını istiyor hatta. Bence kan tahlili de baktır çok ağlıyorlar ama iyilikleri için. Hiç mama vermeyi denemiş miydin acaba sütü neden az içiyor ayına göre az çünkü dediğin cc. Dr ilgilenmiyor mu kontrolde kilosu persentil tablo vs

Kızım beni utandırdı vallahi son 4 ayın en güzel akşamıydı, evden çıkarken çığlık kıyamet çıktık ben çorbamızı içip geliriz bak diye söylene söylene gittim, puseti koyduk arabaya uyudu gidene kadar, mekana girdik çok da güzel bir yerdi ve Güneş tatlılarımız gelene kadar uyudu arabasında çok güzel sohbet ede ede eşimle yemek yedik geçen 2 yılımızdan bahsettik küçük bir pasta ile kutladık, ben hediye almadım ama eşim almış mahcup oldum güneş figürlü bileklik almış ben istiyordum zaten unutmamış almış, hala bu akşamın şokundayım 💛💛💛😍

A anneveoglusu ve sünnet yaptıran anneler doktor bize bir saat önce lidorin sürün demiş aldık kremi size söyledi mi nasıl sürdünüz kremi

Kızım beni utandırdı vallahi son 4 ayın en güzel akşamıydı, evden çıkarken çığlık kıyamet çıktık ben çorbamızı içip geliriz bak diye söylene söylene gittim, puseti koyduk arabaya uyudu gidene kadar, mekana girdik çok da güzel bir yerdi ve Güneş tatlılarımız gelene kadar uyudu arabasında çok güzel sohbet ede ede eşimle yemek yedik geçen 2 yılımızdan bahsettik küçük bir pasta ile kutladık, ben hediye almadım ama eşim almış mahcup oldum güneş figürlü bileklik almış ben istiyordum zaten unutmamış almış, hala bu akşamın şokundayım 💛💛💛😍
Çok sevindim kuzum nice güzel sağlıklı Güneş ile dolu Yıllariniz olsum❤❤

Back
X