2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen unuttum diyosun ben hic tatmadim bilemem kiiii hangimizin ki daha kotu bilemiyorum su an

Biz daha detayli konusmadik ama 2.ayda iki doz oldugunu ve ilk dozun 9.ayda yapilmasi gerektigini soylemisti kuzum net bir bilgim yok su an

Ben annesi olarak boyle istiyorun de al elinden o zaman. Valla ben o konuda taviz vermiuorum hadi diger konularda evet de.o konuda vermem. İns hasta olmadan atlatir kuzucuk❤

Emzirmek cok zorlasti.. silikon ucla iyice zor opmustur kuzum Allah yardimcin olsun
Evet ya her 10 saniyede bir memeden çıkıp etrafındakiler yerli yerinde mi kontrol ediyor sonra bi daha 10-15 saniye emiyor sonra gene etrafa bakıyor

Eveet taze bilgilerle geldim hemem anlatayım: türkiyede şu an 3 tip menenjit aşısı vuruluyor, nimenrix bexsero ve menactra. 5 Sero tipi varmış senin de dediğin gibi bexsero b grubu, nimenrix ise diğer 4 grubu (A,C,Y,W) içeriyor. Ege üniversitesinde nimenrix vuruyorlarmış. Tek doz şeklinde. Bexsero çok yeni ve daha pahalı olduğu için getirtmiyorlar genelde ülke çapında. Yine söylediğin gibi türkiyede b grubu sık görüldüğü için bexseroyu vurdurtmak daha önemliymiş.

Eklentiler

• CDEDF4FE-7407-432C-B6D8-0E2F3B600CE4.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu arada bu hafta bir de fırtına li hafta maalesef kuzum daha da zor olabilir aklinda olsun Kahsen
Ağlasam mı? Açılırım belki sabah azcık uyuyayım dedim eşime akşama doğru oruç vuruyor onu yat diyorum 3 kez kaka yaptı oğlum kalktım artık uyumak mümkün mü

Ne kaldi surda ogrenmeye tek bir kelime: korkayruuuuummmm
Biz tam olarak o dönemdeyiz bence çocuk uyanıkken sürekli mızırtılı uyutmakta en az yarım saat ki daha fazlası oluyor genelde bitsin gayrı bittim çünkülüm

Cok garip seyler oluyor. Artik aglama krizlerini ne sallayarak ne ninni ne de pış pışlayarak dindirebiliyorum. Meme kabul etmediginde bile emzikle susmadiginda bile bu pozisyonla hemen emip uykuya daliyor eger uykusu varsa.

Eklentiler

• 20190511_103532.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 51
Evet ya her 10 saniyede bir memeden çıkıp etrafındakiler yerli yerinde mi kontrol ediyor sonra bi daha 10-15 saniye emiyor sonra gene etrafa bakıyor
Ayni durumdayiz. Hele sabah ve aksamsa baba geliyo mu diye kapiya bakip duruo memeden cekip. Anca yataak odasinda emzriebiliotim bi derece diger odalar daha dolu ya gozlerini kapa bazen ise yario bazen debelenio. Hos ben ortuyorum ama cikarmayi ogrendi onu da

Supersin kuzum❤❤

Ağlasam mı? Açılırım belki sabah azcık uyuyayım dedim eşime akşama doğru oruç vuruyor onu yat diyorum 3 kez kaka yaptı oğlum kalktım artık uyumak mümkün mü
Ben her gun 7de uyaniyorum aksam kacti yattiysa o zamana dek uyku yok malesef cok ozledim soyle 1gun kesintisiz 8 10saat uyusak imkansiz kac sene..

Biz tam olarak o dönemdeyiz bence çocuk uyanıkken sürekli mızırtılı uyutmakta en az yarım saat ki daha fazlası oluyor genelde bitsin gayrı bittim çünkülüm
Ahh keskeee kesekkeeee benimkide aglama huyu edindi ciglik cigliga susmadan

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-11-10-44-37-823.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 69
Cok garip seyler oluyor. Artik aglama krizlerini ne sallayarak ne ninni ne de pış pışlayarak dindirebiliyorum. Meme kabul etmediginde bile emzikle susmadiginda bile bu pozisyonla hemen emip uykuya daliyor eger uykusu varsa.
Kafa koldan kalkinca uyanmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…