Ben 2 aydir üyeyim malum blw düşünüyorumKızlar facebookta BLW Türkiye ismli bi kapalı grup var. Ek gıda ve blw üzerine. Sadece blw yapacak olanlar değil herkes için güzel kaynaklar var. Ay ay neler yedirilebilir vs paylaşılıyor. Emzirme akademisi gibi danışmanlar var soruları yanıtlıyorlar. 6 aydan önce ek gıdaya karşılar. Ben üye oldum tecrübesizim diye, paylaşımlardan fikir edinmeye çalışıyorum. Bilginize :)
Valla çok düşününce olmuyor ablam hediye aldı bize mama sandalyesini daha kendi evime gelmedi annemlerde duruyor kutusu büyüktü sığmadı bizim arabaya getirip kuramadım büyüklüğünü falan, beneto bt-1450 almışlar banaMama sandalyesi konusunda çok kararsızım evim çok çok küçük yer yok zaten bu yüzden Ikea diyotum ama denge olayi düşme olabilir diyenler var. Onun dışında joie mimzy lx istiyorum ben tekerlekli de fiyat olarak 490larda. Arma büyük mühendis oglu falan da ondan kullanıyormuş. Birde her bebek durmuyomus mama sandalyesinde Simdi o kadar para verip bir de durmszs.. kumas mama sandalyesi de çok iyi kurtarıcı disarida aklınızda olsun ❤
Mama sandalyesi konusunda çok kararsızım evim çok çok küçük yer yok zaten bu yüzden Ikea diyotum ama denge olayi düşme olabilir diyenler var. Onun dışında joie mimzy lx istiyorum ben tekerlekli de fiyat olarak 490larda. Arma büyük mühendis oglu falan da ondan kullanıyormuş. Birde her bebek durmuyomus mama sandalyesinde Simdi o kadar para verip bir de durmszs.. kumas mama sandalyesi de çok iyi kurtarıcı disarida aklınızda olsun ❤
Bende üye oldum gruba. Hatta kitabınıda okuyorum. Ama hala kafamda birşeyler net değil. Umarım burdanda bol bol paylaşımlar olurda birbirimizin tecrübesinden faydalanırız.Kızlar facebookta BLW Türkiye ismli bi kapalı grup var. Ek gıda ve blw üzerine. Sadece blw yapacak olanlar değil herkes için güzel kaynaklar var. Ay ay neler yedirilebilir vs paylaşılıyor. Emzirme akademisi gibi danışmanlar var soruları yanıtlıyorlar. 6 aydan önce ek gıdaya karşılar. Ben üye oldum tecrübesizim diye, paylaşımlardan fikir edinmeye çalışıyorum. Bilginize :)
Mama sandalyesi konusunda çok kararsızım evim çok çok küçük yer yok zaten bu yüzden Ikea diyotum ama denge olayi düşme olabilir diyenler var. Onun dışında joie mimzy lx istiyorum ben tekerlekli de fiyat olarak 490larda. Arma büyük mühendis oglu falan da ondan kullanıyormuş. Birde her bebek durmuyomus mama sandalyesinde Simdi o kadar para verip bir de durmszs.. kumas mama sandalyesi de çok iyi kurtarıcı disarida aklınızda olsun ❤
Bende üye oldum gruba. Hatta kitabınıda okuyorum. Ama hala kafamda birşeyler net değil. Umarım burdanda bol bol paylaşımlar olurda birbirimizin tecrübesinden faydalanırız.
Teşekkür ederim canım.günaydın canım çok hoşsun masallah
Hem ikea hem mimzy var bende canım mimzy çok yer kaplıyor ama 3 aydan beri koyuyorum ben mutfakta yemek yaparken izliyor ama 1 yaşına gelince satıp ikea kullanırım her yerr taşınıyor çok kirlenince banyoya koyup yıkıyorum ikisinden de memnunum yiğenim 3 yaşında hala ikea kullanıyor ben 2 yaşından sonra mama sandalyesi kullanmıyorumMama sandalyesi konusunda çok kararsızım evim çok çok küçük yer yok zaten bu yüzden Ikea diyotum ama denge olayi düşme olabilir diyenler var. Onun dışında joie mimzy lx istiyorum ben tekerlekli de fiyat olarak 490larda. Arma büyük mühendis oglu falan da ondan kullanıyormuş. Birde her bebek durmuyomus mama sandalyesinde Simdi o kadar para verip bir de durmszs.. kumas mama sandalyesi de çok iyi kurtarıcı disarida aklınızda olsun ❤
Doyar doyar zaten midesi minnacık kızıma hiç ben yedirmedim 6 aydan beri kendi yiyorNe gibi canim kafanda net degil? Bende kendi kendine yerse doyar mi diye dusunuyorum tek endisem o
Bende yapmak isterim ama o kadar sabırlı değilim zaten temizleyemediğim yetişemediğim evim çamaşırlarım var, ama mesela blw yönteminde dökülenler için atıyorum 2 pankek yiyebilecekse 3 mu koymalı dökülenleri göz önüne almak içinDoyar doyar zaten midesi minnacık kızıma hiç ben yedirmedim 6 aydan beri kendi yiyor
Haklısın. Bence size yazılan daha mantıklı. Hem nimenrix hem bexsero tam koruyuculuk sağlar bu bilgiye göre. Daha önce yokmuş b grubu için aşı yeni üretilmiş. Şimdiye kadar nimenrix de korumuş aslında ama bilmiyorum benim krdeşim menenjit geçirdi o halini gördükten sonra 2 tipini de yaptırırım heralde korkuyorum menenjittenÇok teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki bu durumda sadece Bexsero yu yaptırıp Nimenrix i yaptirmasak olur mu acaba yani Türkiye de B tipi yaygın olduğu halde bugüne kadar neden A,c,y,w tipine karşı etkili olan Nimenrix yapılıyordu ve tamam aşıyı yaptırdık deyip rahat ediyordu insanlar uff ne bileyim aklımda deli sorular kafama yatmayan sağlık sistemi
Aramizda 10 gun var demek ki. Bizim de 25 gosteriyor safagi. Haftaya hazirlikli olayim ben de delirecegim o zaman4 gündür fırtınalı olandayız, delirmelikaşıdan mı yoksa ataktan mı bilmiyorum ama huyu suyu değişti çocuğun, düzenli uyuyan bebeden eser yok. Şafak 15
evet ben bayıldım her gören begendı kuması da kasındırmaz ve sılınebılır yumusak deri. amaMama sandalyesi beslenme duzeni ve blw icin cok onemli bence. Bende arastiriyorum benim evimde kucuk. Oglumda yerden tasarruf ederim diye antilop almistim ikea nin zaten yasadigim kotu tecrubeyi anlatmistim. Simdi chicco ilgimi cekiyor bayagi rahat gorunuyor. Ama orada pahaliymis. Kartanesinin aldigi uygun fiyatliydi oda rahat gorunuyor aslinda?
Bu yöntem iyi hoş güzel de zaten Belli bir zaman sonra çocuklar kendileri yemek istemiyorlar mı Ben çok nadir annesine yedirten çocuk görüyorum. blw de 1.5yasına dek fln doke saca yer belkı 2 anneler de genelde bu surede yedırıyor. ve daha hızlı :)bıde corbalar ozelkle anne tarafndan yedırılıyor onun dısında katı gıdaları anne verse de bızman sonea kendı ıstyor tutup yemek ztn. şimdı bile salatalık bermeye calsyrm alya kendısı alıp yalamak ıstyrr. katı seylerı ben de önune koyacagım ztn kendısı yesındye. ama corbada vs dusunuyorum epeyBende yapmak isterim ama o kadar sabırlı değilim zaten temizleyemediğim yetişemediğim evim çamaşırlarım var, ama mesela blw yönteminde dökülenler için atıyorum 2 pankek yiyebilecekse 3 mu koymalı dökülenleri göz önüne almak için
Blwturkiye diye internet diyeside var , tanlolar vs hersey orda toplu sekilde var canimKızlar facebookta BLW Türkiye ismli bi kapalı grup var. Ek gıda ve blw üzerine. Sadece blw yapacak olanlar değil herkes için güzel kaynaklar var. Ay ay neler yedirilebilir vs paylaşılıyor. Emzirme akademisi gibi danışmanlar var soruları yanıtlıyorlar. 6 aydan önce ek gıdaya karşılar. Ben üye oldum tecrübesizim diye, paylaşımlardan fikir edinmeye çalışıyorum. Bilginize :)
Kuzum enden boyu kac cm , bide ayaklari acik ya aşağıdan kac cm metrem varsa ölçebilirmisin bemm icinevet ben bayıldım her gören begendı kuması da kasındırmaz ve sılınebılır yumusak deri. amabsebse tekerlekli istiyor o da guvenlık kılıdı varsa mantklı.bakın kademeli bıde 3 kademelı.bu en alt kademe. mesela dun balkonda oturdum balkon mobılyamn sehpası var alçakm onda kahvaltı ederken ıyı olcak bızım ıcın bu kademeler. kırmızı tepsisi yemek ıcın oyun oynarken kaldırılıyor sırt kademesı de 3kademe
evet canım koymuştum geri kaldırdım koyarım yine bi ara senin için :)Teşekkür ederim canım.
Sen koydun mu ben görmedim seni de merak ediyorum
Bu yöntem iyi hoş güzel de zaten Belli bir zaman sonra çocuklar kendileri yemek istemiyorlar mı Ben çok nadir annesine yedirten çocuk görüyorum. blw de 1.5yasına dek fln doke saca yer belkı 2 anneler de genelde bu surede yedırıyor. ve daha hızlı :)bıde corbalar ozelkle anne tarafndan yedırılıyor onun dısında katı gıdaları anne verse de bızman sonea kendı ıstyor tutup yemek ztn. şimdı bile salatalık bermeye calsyrm alya kendısı alıp yalamak ıstyrr. katı seylerı ben de önune koyacagım ztn kendısı yesındye. ama corbada vs dusunuyorum epey
Her doktor farklı tarihlerde yaptirtiyor. Nimenrix prospektusunde iki ay ara ile yapılması gerektiği yazıyor. 12 aylıkken de Pekiştirme dozu verilir diyor. 1 yaşından sonra yaptırırsan tek doz diyorEvet Nimenrix 6-12 Bexsero 12-14-24 veya 6-8-24 aylarında dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?