2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet canım ya öyle deneyeyim ben de cok kusuyor acıkıyor diye veriyorum kustukça yapmayacagım artık öyle bizimkinin de ayak ucuna kadar fışkırtmışlığı var

surat yaparlar gecen toplu cagrdlr esının tarafını eltısıyle. bugun kendı tarafını toplamıs cocgum uyumadı dalamıyo deyp ınmeyesım var ınersem gece 12lere dek kalcklar yrulcm okdr bktım kı cok snrlıyım uzgumö

Vegaferon ve monovit verildi sağlık ocağından, sizlere de verildi mi?

Vegaferon verildi bize de ama ben kullanmadım. Yarın çocuk doktoruna gideceğiz, ondan tavsiye isteyeceğim. Bu vegaferon içeriginde paraben varmış, o yüzden kullanmak istemedim

rahatsız oldugunu söyle canım anlayış gösterirler heralde zaten zayıfsın gayet dogal emzirirken bitap düşmek evvel gün de ben cok kötüydüm resmen etim agrıyordu.stres yapma

rahatsız oldugunu söyle canım anlayış gösterirler heralde zaten zayıfsın gayet dogal emzirirken bitap düşmek evvel gün de ben cok kötüydüm resmen etim agrıyordu.stres yapma
okadar kötuyum kı aksı gb alya da uyandı kaka ya. dalamadı sonra adım atcak gucum yok bugun kacgunun yorgunlugu üzerimde dedıgın gb zayıfım cok yorgun düşüyorum aşırı emıyo ataktan. emmeyince aglıyo bazen. sanmıyrm anlayacaklarını hepsı cıns aılesı laf yaparlar çok bıtknm cok

Çok geçmiş olsun çok sağlam üşütmüş Allah güç ve sabır versin sana da inşallah hemen atlatır artık

Neyse o zaman duruma gore bak.
ya git sonra cik evine

Son düzenleme:
Ek gıda baslayan varmiiii benim sütüm yeterli gelmiyor ve formül mama da içiremiyorum meyvelerden başladım ben
meyveden baslarsan tatli yani sebzeyi reddedebilir bebeginiz kac aylik ki biz 6 olunca baslicaz insallah :)
ay kuzum gecmis olsun sanada rabbim guc kuvvet versin insallah ❤
Vegaferon ve monovit verildi sağlık ocağından, sizlere de verildi mi?
Ben doktordan geliyorum canim, vegafron içeriğindeparaben var diye onermiyo zaten doktorlar devlet doktoru bu arada sidefer önerdi bana gunluk 4 damla

Vegaferon verildi bize de ama ben kullanmadım. Yarın çocuk doktoruna gideceğiz, ondan tavsiye isteyeceğim. Bu vegaferon içeriginde paraben varmış, o yüzden kullanmak istemedim
Bna dokror sidefer onerdi canim , onlarda onermiuo kullanilmasini zaten

Ek gıda baslayan varmiiii benim sütüm yeterli gelmiyor ve formül mama da içiremiyorum meyvelerden başladım ben
canım zaten ömür boyu yiyecekler neden acele ediyorsunuz ben merak ediyorum sindirim sistemlerinin gelişmesi ek gıdaya geçiş için önemli olan şey o da 6 ayda gelişiyor. Lütfen yanlış anlama ama hep merak etmişimdir

kızımın dudak etrafında kızarıklıklar başladı acaba diş mi yakın? salya da arttı epey. fotoda bellı degıl pek çektirmıyor kı hanfendı

Eklentiler

• IMG-20190515-WA0079.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20190515-WA0072.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 53
Evet, az da olsa varmış. Dr. Görüştüm. Kullanabilirsin dedi, tadını beğenmeyebilir ne yapayım dedim sidefer olabilir dedi

Zeytinyağına birkaç damla limon damlat öyle iç canım ben ancak böyle içebiliyorum kabızlığa iyi geliyor

Sağol canım

Valla bende evde olunca peste çıkıyorum ama dışarda zaman daha şyi geçiyor sanki canım

Geçmiş olsun canım.
Biz kullanıyoruz hem büyük hem küçüğe faydasını da gördük baya. Ciğerlerine inmesini engelliyor. İndiyse de rahatliyor.

Sağol canım. İnşallah bizde faydasını görürüz

Benimki kendide cikarttiyor surekli kafayi one atip kalkma oturma istegi olumca hareket edio kendini zorluyor asla sabit durmuyor kusuyor sonra hep

Al birini vur ötekine benim cadı da öyle

Pamuk Panda Cnim biz kışın baya sıkıntı yaşadık nebilazator baya kurtarıcı oldu bizim icin

Yaaa ne kadar sürede geçiyor balgam olayı canım

Burdayim ogleden sonra ben iptal doktora gidicem

Bende dışardaydım anca geldim eve makinagelnemiş ona canım sıkıldı kargoda görünüyor kargo cevap vermiyor offff offf

Maşallah bebeğine canım

Kızlar yazlık alışveriş yaptınız mı? Neler alıyorsunuz?

Ya benim yapmam lazımda kusa kollu hepsi almaya cesaret edemedim. Ne zaman giydireceğiz ki kısa kolluları onu da bilmiyorum sezon değişti uzun kollu,eşeyi bulamıyorum resmen

Canım çok geçmiş olsun. Katılıyorum sağlık en büyük servet kıymeti bilinmeli

Eşin demez mi annesine o desin. Yani hepsine gitmek zorunda değilsin ki bebekli olunca onlar daha sana teklif etmeli aman sen git dinlen çocuk uyurken vs

Eşin demez mi annesine o desin. Yani hepsine gitmek zorunda değilsin ki bebekli olunca onlar daha sana teklif etmeli aman sen git dinlen çocuk uyurken vs
canım aslında şöyle eşim bana gel demez zorlamaz onlara da soyler sagolsun hep yanımda oldu ama söylemeden önce gelebılcek gbysem çocuk uyurssagel aksı halde ayıp olur der. Eşimin acısından da hakverıyrm ama burda en cok haklı olan benım.

Dün 4.ncü ay aşılarımızı da olduk. I
Yine zordu. Hava da çok sıcak, açtım klimayı. Kızımın üstünde bir atlet var dünden beri
Gecm olsun prensese bende mersinliyim demek o derece sıcaklar başladı bayramda Mersin'de olacağız bakalım bizim minik ne yapacak sıcakta

O senin abi kendine bakıyor yerim ben onu
Vallahi dış görünmüyor bu gün bu saat oldu 15 dk uyku denirse o kadar uyudu devamlı ağıt

Sizede geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun bizim.atak bu haftami cosuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…