2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sabah daha iyi uyandı bugün ates cikmaz artık diye umudum ediyorum canım CANIM AZRAMM

Son düzenleme:
kızımın dudak etrafında kızarıklıklar başladı acaba diş mi yakın? salya da arttı epey. fotoda bellı degıl pek çektirmıyor kı hanfendı
bişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem ama

Canım benim sütüm tek başına ona yetmiyor yetse idi kilo alımı %80 anne sütü ve %20 mama desteği ile iyi olurdu oğlum bu sayfada 4. Ayında 7000 Gr geçmeyen bir kaç bebekten biri de
Ben sütüm etkilemesine izin vermemek için bazı günler hiç mama da vermedim emdi devamlı ama sutum hic artmadı hatta o ay en düşük kilosunu aldı

Benim oğlum beni bırakmadı ama bizim küvezde kalmamiz nedeniyle doğduğundan beri anne sütü ve mama birlikte gidiyor sen bir kaç kez ver dene eğer seni emmesi azalırsa mama vermezsin

Masallah yavruna canım bizde de kilo alma konusunda sıkıntımız yok oğlanı gören anne baba yemiş oğlanı aç bırakmışlar diyebilir

bişey tattırdın mı hiç ? dişten pek böyle kızarmaz salyasından tahriş olduysa bilemem ama
yok canım vrmedım diş zamanı boyle olur dıyorlar yanı baslarmıs kızarmalar yaralar fln isilik gb de duruyor ama bakaym cogalcak mı

Benimkinin ufakligi tipkibennn klonlamis kendimi diyorum gorumce kisisi ile hala zorluyo ay babasi ay kuzeni diye
Bir kere daha hayran oldum sana en bi sevdiğim bebişini kendine benzeten anne❤❤ dinleme sen dış sesleri onlar konuşur da konuşur:))
Bizimki de haşin seviyor ne kadar sarsarak seversem o kadar hoşuna gidiyor bi kere her alt açmada o bacaklardan bir ısırık alıyorum
Bende altını değiştirirken bacağını ağzıma doğru uzatmasını öğretmeye çalışıyorum dolu dolu bir ısırık benimde vazgeçilmezim
Ahhaaha kis olsaydi denemezdim de yaza geliyo hergun yikaniverir bisi olmaz diye dusunuyorum hersey belli olacak 2 aya
Benimkine bakıcı bakacak seneye ilgilenirler mi diye bilemiyorum bende istiyorum aslında
Canım benim eşimin dediklerini duysan ne kadar masumca sevdiğini anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…