Bugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik
Bugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik
Hanımlar bugün oğlumun kakasinda kan gördumama poposunda bi tahriş var hep kakasıni zor yapiyo gaz yaparken canı aciyo ağlıyo sabah dr gideceğiz alerjimi bilmiyorum ama alerji testide yaptırmak istiyorum cocuk doktoru alerji testi isteye biliyomu yoksa alerji bölümüne mi gitmeliyim
Merhaba arkadaşlar nasılsınız Benim beynim yandı bu saate kadar bir bebek devamlı ağlar mı kendimi bitik hissediyorum
Atak mi dïs mi bu halde olmasına sebep biliyorum
Az önce ağlaya ağlaya ayağımda uyudu
Büyük oğlan üç saate yakın hastanede kaldı serum ve ventolin aldı ohh bu gece rahat uyur çocuk dedim eve geldiler zorla birşeyler yedirdim son lokmada müjdesi kalktı banyoya giderken koridor banyo battı olan deli gibi ağlamak istedim kustu çocuk odasına gitti eşim iki oglanla ilgilenirken bir saate yakın kusmuk temizledim halılar yıkamaya gitti cumaya kadın gelecekti erken bayram ve bahar temizliğine halı yikanmasi iyi oldu çocuklar uyudu bizde yattık ama büyük oğlan öyle öksürüyor ki küçük onun sesine uyanıyor gece yine ateşi çıktı sirkeli su banyo filan derken uykusuz bir güne uyandık eşimde bende üzerinden enkaz geçmiş gibiyiz sabaha büyük oğlan biraz toplamis halde uyandı @AZRAM ve YUSUF ENSARIM@ISIK27bsebse
Havuza gidiyorlardı babası ile oğlan aksamlari orda saç kurutulmadan cikmis beyfesndi babayı dinlememis ergen sıpa sonuç pazardan beri yatak döşek ateşli hasta ecemine
Çok geçmiş olsun canım. Bu ergenler zaten kardeşlerinden çok yoruyor. Benim kız da aynı dondurma yiyor deli gibi öksürmekten ciğeri çıkacak kudret narı yediriyorum öksürük geçiyor hemen yine dondurma alıyor. Gelde kızma. Bebişde senin gerginliğini üzüntünümü hissediyor acaba. Ben buna çok inanıyorum. Allah yardımcınız olsun
Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..
Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..
ya ben bıktın kızlar. iftara misafir topluyor sürekli kv. ve ard arda dün yıldonumum olmasa dune de alacaktı misafır. sen alırsan al da bız cıkıcaz dedım de dün bos gectı. kacgundur mafoldum tğm gun bebekle zaten yoruluyorum alya 1saatte anca dalıyo artk ztn akşamları.yoruyo benısuan ayaga kalkmaya dahi takatım yok benım. aksama dayıları var bıldıgınızhastayım ben cocugumu zor kaldırıyrm dıyecekler kiaksam cıktı bişeyı yoktu ama var kacgundur halsızım uykusuzum. asgda bıdunya ınsana cay ver hızmet et evet zoruma gıdıyo ıstemyrm bır gram.ıstemyrm.ınmek. okadar bıtkınım ki ben inmek ıstemyrm sızce haksız mıyım ınsem de düşer kalırım emınm
ya ben bıktın kızlar. iftara misafir topluyor sürekli kv. ve ard arda dün yıldonumum olmasa dune de alacaktı misafır. sen alırsan al da bız cıkıcaz dedım de dün bos gectı. kacgundur mafoldum tğm gun bebekle zaten yoruluyorum alya 1saatte anca dalıyo artk ztn akşamları.yoruyo benısuan ayaga kalkmaya dahi takatım yok benım. aksama dayıları var bıldıgınızhastayım ben cocugumu zor kaldırıyrm dıyecekler kiaksam cıktı bişeyı yoktu ama var kacgundur halsızım uykusuzum. asgda bıdunya ınsana cay ver hızmet et evet zoruma gıdıyo ıstemyrm bır gram.ıstemyrm.ınmek. okadar bıtkınım ki ben inmek ıstemyrm sızce haksız mıyım ınsem de düşer kalırım emınm
Sizin misafiriniz degilse siz niye yoruluyorsunuz. Bebegi emzircem altini alcam vs diyip gitmeyin yanlarina. Bu adetler hep emrivaki hep dusuncesizce yapiliyor. Turkiyede yasli kadinlar cok narin genellikle hep bir yerleri agriyor hep hizmet bekliyor . madem onun misafirleri o agirlasin
Ben de bir arkadaşım kullanıyordu ona danıştım az önce canım, 2 çocuk büyüttüm çok kaliteli dedi. Joie alacaktım ama chicco kalitesiyle de karşılaştırınca bilemedim aslında. Joie mimzy için de çok çok iyi diyorlar. Bunda ek olarak ön tekerler var. Arada da çok fiyat farkı olmayınca sipariş verdim ben de tükenmek üzereydi umarım pişman olmam