2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik

Ne güzel işte en azından şikayet olmaz =)

Hanımlar bugün oğlumun kakasinda kan gördumama poposunda bi tahriş var hep kakasıni zor yapiyo gaz yaparken canı aciyo ağlıyo sabah dr gideceğiz alerjimi bilmiyorum ama alerji testide yaptırmak istiyorum cocuk doktoru alerji testi isteye biliyomu yoksa alerji bölümüne mi gitmeliyim

Ooo beterin beteri var demek

Çok geçmiş olsun canım. Bu ergenler zaten kardeşlerinden çok yoruyor. Benim kız da aynı dondurma yiyor deli gibi öksürmekten ciğeri çıkacak kudret narı yediriyorum öksürük geçiyor hemen yine dondurma alıyor. Gelde kızma. Bebişde senin gerginliğini üzüntünümü hissediyor acaba. Ben buna çok inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..

Çok çok haklısın aile apartmanında yaşadım bende hiç senin fikrin sorulmaz ve sen mecbur bırakılırsın bazı şeylere çok yorucu allah yardımcın olsun

Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..
Chicco alip hantalligindan kullanamamis 2arkim var kuzum ama modelini bilmiuorum yalan olmasin

Sizin misafiriniz degilse siz niye yoruluyorsunuz. Bebegi emzircem altini alcam vs diyip gitmeyin yanlarina. Bu adetler hep emrivaki hep dusuncesizce yapiliyor. Turkiyede yasli kadinlar cok narin genellikle hep bir yerleri agriyor hep hizmet bekliyor . madem onun misafirleri o agirlasin

Chicco alip hantalligindan kullanamamis 2arkim var kuzum ama modelini bilmiuorum yalan olmasin
Ben de bir arkadaşım kullanıyordu ona danıştım az önce canım, 2 çocuk büyüttüm çok kaliteli dedi. Joie alacaktım ama chicco kalitesiyle de karşılaştırınca bilemedim aslında. Joie mimzy için de çok çok iyi diyorlar. Bunda ek olarak ön tekerler var. Arada da çok fiyat farkı olmayınca sipariş verdim ben de tükenmek üzereydi umarım pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…