2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bagırsak tepkili alerji daha cabuk geciyormış varsa bile 9. aya kadar gecer demişti
Evet canım bir yaşına gelmeden geçmişti bizim.
Sizde yoktur inşallah ama doktorun dediği gibi çabuk geçer .
Senin büyük oğlunun tepkisi neydi?

Muz ağır bir meyvedir. Bu aylardaki bebekler için hiç uygun değil.
6.ayda bile uygun değil
Yok yok yedirmiuorum. Sadece yaliyor. Aynen 6. Ayda bile vermeyi dusunmuyorum. 6. Ay gelince cok eglenceli olacaga benziyor. Ama meyve vermeyecegim. Sadece kuzu beyin ,dana ilik ve sebze verecegim. Et vermeyin diyorlar ama ben et verecegim. Ben ve esim bebeklikte sadece et ile ek gida almisiz. Hic sikinti olmamis.

Profil fotolarınıza bakıyorum da benim kızı çok sade giydiriyorum galiba:)
Ne bandanası ne süslü patikleri ne de tüllü elbiseleri var :)
İlk kızımı da hiç süslememiştim. İçimde yok benim:)
Bende öyleyim galiba. Ben fotoğraf bile çektirmem doğru düzgün. Kızımı biraz daha fazla çekiyorum en azından. Bazende üzülüyorüm buna durup durup. Arkadaşlarım bebiş nasıl hiç foto paylaşmıyorsun diyorlar.

Bebeğine masallah canım
Ben de mama vermeye kesinlikle karşı değilim sadece beni bırakır mı diye endişe ediyorum çünkü zaten meme reddi yaşıyoruz.
Bir buçuk aydır meme reddi var doğru düzgün emmiyor. Ben iki haftadır düşünmeye başladım sütüm az diye aslında. Öncesinde emmemesi dönemsel dedim geçecek dedim. Ama iki haftadır arada sagiyorum az çıkınca demek ki sütüm azaldi diyorum başka sebep bulamiyorum bu kadar uzun red yapmasına.
Kakasina gelince normalde her gün iki veya u kez kaka yapan çocuk birkaç haftadır haftada bir yapıyor. Doymadigini burdan anlıyorum . Geçen ay 400 gr almıştı bu ay belki hiç almayacak böyle giderse.
Suyu ben de vereceğim artık havalar epey isiniyor sağlık ocağından da verebilirsiniz artık dediler.

İshal kesici verdi mi doktor?
Oğlumun aynı dediğin şekilde iki ay boyunca devam etti. Ağır bir diyet yaptığım halde (süt ürünleri, et, kuruyemiş, tahin vs) . Maflor saşe verince düzeldi. Ondan sonra anlamaya başladık neye tepkisi var neye yok.

Sidefer demir ilacını kızıma 2 gündür zorla içiriyorum, tükürüyor hiç beğenmedi. Bugün de zorla vermeye kalkıştım ağız burun emdiği sütü fışkırtarak kustu Nasıl içireceğim ben bu ilacı bilemedim

A anneveoglusu canım çok geçmiş olsun umarım bir an evvel toparlanır büyük paşa
M Mavisu27 uzun zamandır doymadığı ile ilgili şüphelerin vardı dr ne diyor peki
Geçen ay 400 Gr almıştı doktor vermediğine şükret çocuk hasta oldu demişti bronşit olmuştu geçen ay. Mama denesem dedim hayır biraz daha bekle emecek dedi ama hala aynı. İki hafta oldu henüz gidemedik. Geçen aya göre daha kötü emmesi.

Lesyemis karga gibi oluyor agizlari hep ac karnina verip hemen emzirmeyi denesen yinemi icmezki

Yani kakayi doymaya baglamak bence cok dogru degil anne sutu alan bebek ongun kaka yapmayabilir bizimki bir aydanuckere kaka yapti ve 1300 gram aldi daha sonraki ay ikigune kaka yapti ve sonuc 400 gram sut olmayinca napacan kuzum
Kendini uzmeye hic gerek yok dedigin gibi varsa sut yoksada
Mama icecekler

Lesyemis karga gibi oluyor agizlari hep ac karnina verip hemen emzirmeyi denesen yinemi icmezki
Ya öyle yapacağım artık, aç tok farketmez demişti doktor. Ben de yatırmadan içireyim öteki türlü gün boyu kıvranıyor dedim ama içtiği tüm sütü kustu Bir dahakine aç karnına vermeyi deneyeyim inşAllah içer

S Sevimlipanduf kuzum lcw den şortlu tulumları kaç beden aldın şuan kaç giyiyorsunuz ve kaç kilosunuz çok sordum ama
Geçen yıl eylul gibi hamileydik ya hani ben o zaman sezon sonu indiriminden 6-9 aldım ama şansıma büyüklermiş(9-12 lerle ayni karşılaştırdım) bu yıl aldıklarım 9-12, hatta bi tane gri pembe var o 12-18 aldım yani şöyle düşündüm aslında haziranda 9-12 leri giydireceğim, ağustos eylulde de 12-18 olan tam olur, bi de bacakları lastikli Ya iz yapıyor hemen denedim o yüzden rahat olsun dedim büyük aldım, benim kız dün tarttım evde 7.250 gr, şuan lcw nın 6-9 olan badilerini giyiyor kolları uzun onun dışında tam hatta biraz göbişi bile çıkıyor, gene 6-9 olan taytlar giyiyor

büyük oğlumun ciltte ve solunumda tepkisi vardı ek gıdada anladık benim sütümden etkilenmiyordu,yediği ve hatta dokundugu ürünler etkiliyor sagol canıö son gaita testi temiz çıktı küçüğün umarım dogrudur yoktur

Yaa benim kız bi garip o zaman bizde 7yi geçmişizdir geçen ay 6700dük çünkü.. şuan üstünde lcw nın 1-3 ay çıtçıtlı zıbını var 3-6yı giydirdim yine büyük geldi..6-9 alayım bari yada gidip bakayım bi bedenlerine o tulumlar hoşuma gidiyor benimde rahat olur hem..:)) teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…