2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
4.5 aylık olduk biz

Keşke sütüm doyursa da bende zamanında başlayabilsem ama yetmiyor emiyor ağlıyor aptamil hipp mama denedim onlarida içmedi bende mecbur kaldım yoksa isterdim anne sütü alsın ek gıdaya kadar.

Masallah yavruna canım bizde de kilo alma konusunda sıkıntımız yok oğlanı gören anne baba yemiş oğlanı aç bırakmışlar diyebilir
sağlığı yerindeyse kilosuyla çok canını sıkma cnm hepsi bir olmuyor bu bebişlerin.. büyük oğlunada geçmiş olsun inşallah iyileşir hemen..

canım eger bulundugun yerde alerji bölümü varsa direkt ona git yoksa da özel hastanelerde kanda alerjiye bakıyorlar ama ay olarak küçükler ara sor yapıyorlar mı çok küçük oldukları için dogru sonuç da verebiliyormuş.

Ay oldugu kdr denicez iste benzemis valla dogdugunda hic boyle degildi buyudkce nolur bilinmez

Keşke sütüm doyursa da bende zamanında başlayabilsem ama yetmiyor emiyor ağlıyor aptamil hipp mama denedim onlarida içmedi bende mecbur kaldım yoksa isterdim anne sütü alsın ek gıdaya kadar.
Ek gidaya gecis demrk bebegi doyurucu beslenek degilki, sutunuz olmasa bile onin yerini formul mama almak zorunda , ekgida 6 8 arasi ufak tadimlardan ibaret sonrasinda ogun oluyor bu arada 4 5 kez formul veya anne sutu 2 ogun gibi gida, kasik mamaso vermeyi deneyin sindirini daha kolat olur en azindan

Gecm olsun prensese bende mersinliyim demek o derece sıcaklar başladı bayramda Mersin'de olacağız bakalım bizim minik ne yapacak sıcakta
Mersin yine iyi. Burası erken ısındı. 46 derece hissedilen bugün düşünebiliyor musun? Umarım düşer sıcaklar. Geçen yıl böyle değildi. Haziran ortası ısınmıştı havalar.
Temmuz sıcağını yaşıyoruz şimdiden....
Mersinde 1 yıl yaşadım iş dolayısıyla. Pozcudaydım.şimdi de sık sık gideriz. Özellikle yazın. Hatta eşim hafta sonu Mersin yapalım mı diyor, adana 'yı bitirelim önce dedim. Kızımla adanada daha bir yere gitmedik doğru düzgün. Havalar ısınsın dedim hep. Havalar bir ısındı bir ısındı

46 mı aman allahım

Disi kasindigi icin yesil elma verdim alerji yapti benek benek oldu. Muz verdim kendinden gecti. Gulucukler atti.

Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..
Bizimki chicco polly progress canım büyük kızım kullandı taş gibi duruyor şimdi sıra ikincide

Onu diyorum bende illaki zamanında dönecek şartı yok bireysel farklılıklar var zamanını takip etmek lazım ne yapabiliyor ne yapamıyor
Kiz biz donduk bugun uyanmis ayaklarini elleriyle tutmus ilkkez yapiyor oyun halisina birakmistim uckere döndü o donuyo ben sirtustu yatiriyorum kostur kostur telefon almaya gittim yanimda degildi ben gelene kadar birdaha donmus tam emekleme pozisyonunda ellerini cenesin altinda etrafa bakiniyo birdaha sirtustu yatirdim vidio cekecemya basladi mizirdamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…