meyveden baslarsan tatli yani sebzeyi reddedebilir bebeginiz kac aylik ki biz 6 olunca baslicaz insallah :)
ay kuzum gecmis olsun sanada rabbim guc kuvvet versin insallah ❤
Ben doktordan geliyorum canim, vegafron içeriğindeparaben var diye onermiyo zaten doktorlar devlet doktoru bu arada sidefer önerdi bana gunluk 4 damla
canım zaten ömür boyu yiyecekler neden acele ediyorsunuz ben merak ediyorum sindirim sistemlerinin gelişmesi ek gıdaya geçiş için önemli olan şey o da 6 ayda gelişiyor. Lütfen yanlış anlama ama hep merak etmişimdir
Keşke sütüm doyursa da bende zamanında başlayabilsem ama yetmiyor emiyor ağlıyor aptamil hipp mama denedim onlarida içmedi bende mecbur kaldım yoksa isterdim anne sütü alsın ek gıdaya kadar.
Hanımlar bugün oğlumun kakasinda kan gördumama poposunda bi tahriş var hep kakasıni zor yapiyo gaz yaparken canı aciyo ağlıyo sabah dr gideceğiz alerjimi bilmiyorum ama alerji testide yaptırmak istiyorum cocuk doktoru alerji testi isteye biliyomu yoksa alerji bölümüne mi gitmeliyim
canım eger bulundugun yerde alerji bölümü varsa direkt ona git yoksa da özel hastanelerde kanda alerjiye bakıyorlar ama ay olarak küçükler ara sor yapıyorlar mı çok küçük oldukları için dogru sonuç da verebiliyormuş.
Keşke sütüm doyursa da bende zamanında başlayabilsem ama yetmiyor emiyor ağlıyor aptamil hipp mama denedim onlarida içmedi bende mecbur kaldım yoksa isterdim anne sütü alsın ek gıdaya kadar.
Ek gidaya gecis demrk bebegi doyurucu beslenek degilki, sutunuz olmasa bile onin yerini formul mama almak zorunda , ekgida 6 8 arasi ufak tadimlardan ibaret sonrasinda ogun oluyor bu arada 4 5 kez formul veya anne sutu 2 ogun gibi gida, kasik mamaso vermeyi deneyin sindirini daha kolat olur en azindan
Mersin yine iyi. Burası erken ısındı. 46 derece hissedilen bugün düşünebiliyor musun? Umarım düşer sıcaklar. Geçen yıl böyle değildi. Haziran ortası ısınmıştı havalar.
Temmuz sıcağını yaşıyoruz şimdiden....
Mersinde 1 yıl yaşadım iş dolayısıyla. Pozcudaydım.şimdi de sık sık gideriz. Özellikle yazın. Hatta eşim hafta sonu Mersin yapalım mı diyor, adana 'yı bitirelim önce dedim. Kızımla adanada daha bir yere gitmedik doğru düzgün. Havalar ısınsın dedim hep. Havalar bir ısındı bir ısındı
Mersin yine iyi. Burası erken ısındı. 46 derece hissedilen bugün düşünebiliyor musun? Umarım düşer sıcaklar. Geçen yıl böyle değildi. Haziran ortası ısınmıştı havalar.
Temmuz sıcağını yaşıyoruz şimdiden....
Mersinde 1 yıl yaşadım iş dolayısıyla. Pozcudaydım.şimdi de sık sık gideriz. Özellikle yazın. Hatta eşim hafta sonu Mersin yapalım mı diyor, adana 'yı bitirelim önce dedim. Kızımla adanada daha bir yere gitmedik doğru düzgün. Havalar ısınsın dedim hep. Havalar bir ısındı bir ısındı
Chicco polly 2 start mama sandalyesi kullanan var mı? Chicco ürünlerinde baya indirim var. Joie almayı düşünüyodum ama arada 100 tl fark var indirim olunca..
Kiz biz donduk bugun uyanmis ayaklarini elleriyle tutmus ilkkez yapiyor oyun halisina birakmistim uckere döndü o donuyo ben sirtustu yatiriyorum kostur kostur telefon almaya gittim yanimda degildi ben gelene kadar birdaha donmus tam emekleme pozisyonunda ellerini cenesin altinda etrafa bakiniyo birdaha sirtustu yatirdim vidio cekecemya basladi mizirdamaya
Bize dr kan sayımı ve ferritin baktırdı. 5.ayda da demire başlayabiliriz dedi.
En iyi demir ilacında bile paraben var dedi.
Hangi markayı verecek bilmiyorum
Profil fotolarınıza bakıyorum da benim kızı çok sade giydiriyorum galiba:)
Ne bandanası ne süslü patikleri ne de tüllü elbiseleri var :)
İlk kızımı da hiç süslememiştim. İçimde yok benim:)