- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ayy orası çok kötü Ya sen nasıl yatıyorsun klima da açılmaz bebişten, valla sen zıbınla yatırsan bile olur yani 40 derece ne demek ya pişer bebe, bol bol yıkarsın ferahlasın bebişBuraya malum yaz geldi, 2 gündür kısa kollu ince tişört ve taytla yatırıyorum. Üstüne de ince müslin bez. Öteki türlü çocuk sabah su içinde uyanıyor. Hasta etmeyiz bebişlerimizi inşAllah ☹
Bunu demeyeydin iyiydiBiz resmen bugun firtinali haftamıza giris yaptik ve gercekten kendini bukdr belli eder gunduz 15 2p dk lik uykuar bi uyuyup on aglamalr en azindan gunsuz uyuyo diyordum şimdi oda gitti , 9bucukta zorla bsnyo yaptitip yattik uyudu ve bu saat oldu hala 10 dk da bi ciglik atip agliyo
Bende bekliyorum valla atak gelmedi gitti 23 ocaktı bizim de tahmini Doğum tabi bizim kız 33 gun erken doğduYaa gülme komşuna gelir başınaBize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım
Bu sayfanın bebekleri bugün cosmus ağlıyor mızır mızır benim gözlerim basim zonklama yaptı o derece
Bugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik
Bizim de tdt 19 ocak canim. Atagin icindeyiz su ara firtinali günler. Kaldı 20 günYaa gülme komşuna gelir başınaBize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım
Hero baby sevmedi kaşık maması bende ari mama aldım onu sever gibi oldu birazEk gidaya gecis demrk bebegi doyurucu beslenek degilki, sutunuz olmasa bile onin yerini formul mama almak zorunda , ekgida 6 8 arasi ufak tadimlardan ibaret sonrasinda ogun oluyor bu arada 4 5 kez formul veya anne sutu 2 ogun gibi gida, kasik mamaso vermeyi deneyin sindirini daha kolat olur en azindan
Ben nasıl yatıyorum ah ahAyy orası çok kötü Ya sen nasıl yatıyorsun klima da açılmaz bebişten, valla sen zıbınla yatırsan bile olur yani 40 derece ne demek ya pişer bebe, bol bol yıkarsın ferahlasın bebiş
20 gün mü kalmışBugün bizimki de fenaydi. Surekli mizildanma kisacik uyuma. Bir ara oturdum aglamasini izledim ellerim kafamda. Cok fenaydi cook
Bizim de tdt 19 ocak canim. Atagin icindeyiz su ara firtinali günler. Kaldı 20 gün
kuzum yeminle bugün yazacaktım sana sürekli aklıma geliyorsun Ama farkındaysan pek girmiyorum Bir de bugün kayınvalideye misafir geleceğini duyunca ben de şarteller attı unuttum sana yazmayıBen hepinize kusumKac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne @bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan
8gun var bitmesine kız sizin atagınBen hepinize kusumKac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne @bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan
AA bu muslin tulumları görmüştüm bende internette Müslin örtü ararken dikkatimi çekmişti çok mantıklı gelmişti valla, benim evimde yazın çekilecek gibi değil ful güneş altında dışarıda hava 30 derece evde 35-37 lere çıkıyordu geçen sene salonda yatıyordum bi tek klima orada var diye, bu sene bebek üşür diye cam bile açamıycaz gece pişmemek imkansız, annemlerin ev çok serin oluyor yazın burada bunaldıkça oraya gideriz, gerçi hala yaz da gelmedi bi tişört giydiremedim şu kızaBen nasıl yatıyorum ah ahGece 2 kere üstümü değiştiriyorum. Bebek terliyse onu da değişiyorum. Çok fena ya haftaya Ankara’ya döneceğim bir daha buralara gelir miyim bilmiyorum şimdi böyleyse yazın hiç düşünemiyorum Bu arada böyle bir tulum var müslinden yapılmış incecik, bizim kıza alacağım çünkü gece çok üstünü açıyor tepine tepine. Bir de müslinler çok güzel teri emiyor. İnce de olsa üstünde bir şey olmalı bence uyuyanın üstüne kar yağarmış
Cnm onu zayıflayamadığında kemiklerim iri diyorsun..yani ben öyle yapıyorumKemiklerimi agir acaba oylediyolar ya gostsrmeyince kiloyuben de şuan 3 6 ikitane var body niyetine giydiriyorum uzun kollu banyodan sonra giydirdim citcir zor kapandi valla hayir kilosuda var bidigin anlamadimm
Cnm ben uzun kollu çıtlılarla tek altlardan kombin yaptım onlarıda pijama olarak kullandım çünkü içine uzun kollu giydirmedim hiç onlar boşa çıkmıştı..bilmeden almışım işte.. yazında şortlu kısa kollu pijama alırım yada üstünü çok açarsa altı uzunda olabilir babasına bıraksam tek çıtçıtlıyla yatıracak bakacağım duruma göre bizim evde çok güneş alıyor yanacağız gibi..
Canım benim kızım da yrmi bir gündür atakta.. çok şükür bu sefer çok zorlamadı sadece memeye düşkünlüğü arttığı için Fazla kalkmya basladı bunu duzeltmeue calıstım sanırım duzeldı. sakın bu atakta yenı alıskanlıklar edınmelerıne ızın vermeuın yoksa kalıcı oluyormus. gecenin 3unde benle oyun oynamak istedi yüz versem her gece isterdi eminim. buarada fırtınalı günler başlayınca sorunlar belli ediyor kendini kzuum20 gün mü kalmışBizde atağa dair bir belirti yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor tabi
Bizim evde çok sıcak oluyor ya bende zıbınla yatırırım nolcak diyordum ablam da bebek o üşür zıbınla yatmaz inçe de olsa pijama giydir dedi ama ben bile kısacık şort ve atletle duruyorum yazın evde bebek pişmez mi pijamalarlaCnm onu zayıflayamadığında kemiklerim iri diyorsun..yani ben öyle yapıyorumanasına hiç iyi huyu çekmemiş zaten sıpanın bende de 2 tane 1-3 2tanede 3-6 vardı 3-6lara geçemedik daha tulum yada 2li takım falan yok ama bende bedenlerini bilemiyorum o yüzden
Cnm ben uzun kollu çıtlılarla tek altlardan kombin yaptım onlarıda pijama olarak kullandım çünkü içine uzun kollu giydirmedim hiç onlar boşa çıkmıştı..bilmeden almışım işte.. yazında şortlu kısa kollu pijama alırım yada üstünü çok açarsa altı uzunda olabilir babasına bıraksam tek çıtçıtlıyla yatıracak bakacağım duruma göre bizim evde çok güneş alıyor yanacağız gibi..
Aynen kuzum klima açılmaz. Ben vantilatör kullanırım muhtemelen kendi odamda. Bebiş zaten kendi odasında yatıyor. Başka bir alternatif yok galibaAA bu muslin tulumları görmüştüm bende internette Müslin örtü ararken dikkatimi çekmişti çok mantıklı gelmişti valla, benim evimde yazın çekilecek gibi değil ful güneş altında dışarıda hava 30 derece evde 35-37 lere çıkıyordu geçen sene salonda yatıyordum bi tek klima orada var diye, bu sene bebek üşür diye cam bile açamıycaz gece pişmemek imkansız, annemlerin ev çok serin oluyor yazın burada bunaldıkça oraya gideriz, gerçi hala yaz da gelmedi bi tişört giydiremedim şu kıza
kuzum yeminle bugün yazacaktım sana sürekli aklıma geliyorsun Ama farkındaysan pek girmiyorum Bir de bugün kayınvalideye misafir geleceğini duyunca ben de şarteller attı unuttum sana yazmayı
kızlar ben dün sipariş verdim müslin tulum gelince paylaşırım sizleAynen kuzum klima açılmaz. Ben vantilatör kullanırım muhtemelen kendi odamda. Bebiş zaten kendi odasında yatıyor. Başka bir alternatif yok galibaKışı ayrı dert yazı ayrı dert. Bir ilkbahar yaşasaydık bari havalar ya çok soğuk ya çok sıcak.
Fırtınalı günler neymiş ki ne zaman oluyor. Biz şu an aynı düzende devam ediyoruz bir huy değişikliği yok henüz. Sadece çenesi pek açıldı cır cır nağmeler atıyor evdeCanım benim kızım da yrmi bir gündür atakta.. çok şükür bu sefer çok zorlamadı sadece memeye düşkünlüğü arttığı için Fazla kalkmya basladı bunu duzeltmeue calıstım sanırım duzeldı. sakın bu atakta yenı alıskanlıklar edınmelerıne ızın vermeuın yoksa kalıcı oluyormus. gecenin 3unde benle oyun oynamak istedi yüz versem her gece isterdi eminim. buarada fırtınalı günler başlayınca sorunlar belli ediyor kendini kzuum
Carter's küçük oluyor canım normal bedene göre h m büyük oluyor mothercare tam geliyor lcw da tam oluyor bedenLcw zıbın hiç yok bende karşılaştırmadım şimdi ama civil ebebekte 6 aylık zıbınlar giyiyor cartersin neredeyse 1 yaş olanı giyecek kalıplar çok farklı olabiliyor, belki senin kızın boyu uzundur kilosunu belli etmiyordur benim kız biraz kısa sanırım ben ve eşim de kısa sayılırız, kesinlikle gidip bak ben internetten sipariş verdim sonra bi de mağazan değişime gittim görerek almak daha iyi olur
kız yok benden o bsy beklemez ama yaparsam ş onca inansın içind e yapma demez inince de mecbur yapıyoruz ondan ben dert yanıyorum çağırıyor da bari ard arda cgırmsın diye senı asla unutmammmm güzellikYok kiz saka yapiyorum bebekli hayati zaten zor yeri geliyor kendimizi unutuyoruz
Kaynananda cok insafsiz kendi misafirini kendi agirlasin zaten bebekle perisan oluyoruz yeterince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?