2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz hatalı urun mu aldin o nasi oluyo bidiga bn kusmuktan pnye kalmadimi onlwrdan giydirom body gibi alttan baglnmiyo zaten lcw nin 6 9 penyeleroluyo gobus cikiyo ama , 9 12 tulumlari giyiyo, pantln var boy uzun ama bel tam 6 9, gonlek var 6 9 gobusten birlesiyo ama 1 aya olmaz yada boy atar biraz fitlesir olurbilinmez

Disi kasindigi icin yesil elma verdim alerji yapti benek benek oldu. Muz verdim kendinden gecti. Gulucukler atti.
önce sebzeyle basşanır meyve yiyen çocuk sebzeyi sevmez tadı yavan gelir nette veriliş sırası var ek gıdaların bir göz atın isterseniz

Lcw zıbın hiç yok bende karşılaştırmadım şimdi ama civil ebebekte 6 aylık zıbınlar giyiyor cartersin neredeyse 1 yaş olanı giyecek kalıplar çok farklı olabiliyor, belki senin kızın boyu uzundur kilosunu belli etmiyordur benim kız biraz kısa sanırım ben ve eşim de kısa sayılırız, kesinlikle gidip bak ben internetten sipariş verdim sonra bi de mağazan değişime gittim görerek almak daha iyi olur

Ben hepinize kusum Kac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne B bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan

ben de 6 9 yerine 9-12 2 tulum almışım baya bol uzun oldu şortlu tulum kısa pantolon gibi oldu degişeyim diyorum bi diyorum bol bol rahat rahat giysin bu aylarda kıyafet bedemi tutturmak mesele

Biz resmen bugun firtinali haftamıza giris yaptik ve gercekten kendini bukdr belli eder gunduz 15 2p dk lik uykuar bi uyuyup on aglamalr en azindan gunsuz uyuyo diyordum şimdi oda gitti , 9bucukta zorla bsnyo yaptitip yattik uyudu ve bu saat oldu hala 10 dk da bi ciglik atip agliyo

So
ben de 6 9 yerine 9-12 2 tulum almışım baya bol uzun oldu şortlu tulum kısa pantolon gibi oldu degişeyim diyorum bi diyorum bol bol rahat rahat giysin bu aylarda kıyafet bedemi tutturmak mesele
Sort tam oturmaz simdi ustune uzun pantolon bi nebze kurtarıyoruz da 9 12 tulum tan oluyo bize lcwnin

bende anlamadım valla 3-6lara yeni yeni geçiyorum.. hala büyük gelen var.. bu zıbınında alt çıtçıtı bile kapanıyor.. doğduğundan beri giyiyor nerdeyse ayıplı ürün satmışlar demekki bana 6-9 ları hayal bile edemiyorum çocuk görünmez içinde kesin.. demek ki benim kız sıkılaşmış kiloyu göstermiyor:))

Heheh canım birkaç gündür çoğu kişi terketti buraları. Herkesin bebesi bir garip hallerde atak hepimizi vurdu sanırım Bende yok program olan biri el atıversin gari

Kemiklerimi agir acaba oylediyolar ya gostsrmeyince kiloyu ben de şuan 3 6 ikitane var body niyetine giydiriyorum uzun kollu banyodan sonra giydirdim citcir zor kapandi valla hayir kilosuda var bidigin anlamadimm

6vgun kalmis kuzum hadi sendengecmis azcik kalmis 20 lerde sayan var gun

So

Sort tam oturmaz simdi ustune uzun pantolon bi nebze kurtarıyoruz da 9 12 tulum tan oluyo bize lcwnin
Yazın pijama takımı ne giydireceğiz şortla falan mı yatıracağız yıprandı pijamalarımız iki takım var zaten yıkayıp yıkayıp giydirdim ilk defa bişey eskittik ince de olsa gene pijama takımı mı alsam Z zeLina

Heheh canım birkaç gündür çoğu kişi terketti buraları. Herkesin bebesi bir garip hallerde atak hepimizi vurdu sanırım Bende yok program olan biri el atıversin gari

Valla tum atak donemlerinde sinsi sinsi buralari okuyup icimden kotu kahkalarimi atiyordum onların bebekleri mizmiz benimki melek diye resmen suan karma yasiyorum kizim benden tum ataklarin acisini cikartiyor
Sizde atak yokmu

Evet cnm biz ailecek uzunuz 54cm doğdu benimki ama çıtçıtı da kapanıyor alttan değişik bnm kız da anlamadım gitti gideyim bakayım ben hem gezmiş olurum sağol kuzum

Buraya malum yaz geldi, 2 gündür kısa kollu ince tişört ve taytla yatırıyorum. Üstüne de ince müslin bez. Öteki türlü çocuk sabah su içinde uyanıyor. Hasta etmeyiz bebişlerimizi inşAllah

Valla tum atak donemlerinde sinsi sinsi buralari okuyup icimden kotu kahkalarimi atiyordum onların bebekleri mizmiz benimki melek diye resmen suan karma yasiyorum kizim benden tum ataklarin acisini cikartiyor
Sizde atak yokmu
Yaa gülme komşuna gelir başına Bize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…