Bende inanamıyorum canım çünkü benim bebeğim genel olarak atakta fırtınalı havalarda istisnai olarak dingin oluyorBu atak olayına herkes inanıyor mu ya bi tek inanmayan ben miyim acaba tabiki buyume gelişim dönemleri oluyor benim kızda farkettiğim şu sadece ayın 20 si doğumlu ve her ayın böyle 20 sine yakın zamanlar yaklaştığında 15 nde falan başlıyor daha çok emmek istiyor daha çok uyumak istiyor ama o 20-21 i geçtikten sonra normale dönüyor ama ben atak konusuna inanmıyorum ☺
Senin kizin zaten sorunlu bir bebek degil ki canim ondan cabuk atlatmis olabilirsiniz devam etse bilekızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız
EvetKuzum uykuya geçişimiz 10-15 dakka sürüyor benim kız epeydir aynı saatte uyuyor aslında sonrs 9buçuğa doğru uyanıp 10buçukta tekrar uyuyor ben arada uyanmasını engellemeye çalışıyorum 2 gündür sıkıntı yok şükür ne kadar sürede buna alışır şimdi bekliyorum uyanırsa hemen geri uyutuyorum yani ben arada uyanmadan devam etsin istiyorumçok şey mi istiyorum
Bende o yüzden atak falan takip etmiyorum. Güvenmiyorum pek bu tür programlara. Herkesin çocuğu farklı sonuçta hepsi aynı zamanda aynı atakları yaşayacak diye birşey yok. Düzen otutturunca gerisi fasa fiso.harika haftalar adlıprog çok şeyı benım kızıma uymuyor ataklar 1hafta sürer dıyorlar genelde ama program bana gore bıraz saptırmıs daha dogrusu bu kıtabı yazan yanlıs bılıyor bana gore artık bukanıdayım. bebekler belırlı aylarda büyüme atakları yasar bununla.ılgılı bı yazı atayım
Günaydın kuzum ❤ benim ev de öyle ne düşünüyorsun sandalye olarakGünaydın kızlar, hayırlı cumalar
Forumu pek duzenli takip edemiyorum. Benim kız durulacak yerde gittikçe zorlaşıyor , yemek temizlik için gün içinde hiç vakit bırakmıyor
Dört ay bir haftalık olduk, yatınca çok sıkılıyor , sürekli oturmak istiyor oturtuyormusunuz bebisleri?
Dr altıncı aydan sonra bu aralar çok kısa oturt dedi ama çok ağlıyor yatınca da.
Bende mama sandalyesi alicam @Kartanesii8892 sizinki kullanışlı duruyor, güle güle kullanın cok tatlıs olmuş Alya cik . Benim ev küçük o yüzden hafif olanlardan alıp minderle yastıkla destekleyip yemek yediğim sırada koyayım diyorum içine
Sence en çok huysuzluk şu yağmurlu gösteren yerde mi oldukızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız
ozman basladı evet bır hafta kdr surdu canm ay kafam karısık ark. dıyor kımı hafıf atlatırSence en çok huysuzluk şu yağmurlu gösteren yerde mi oldu
ya sen atak ısmıne takılma kuzum beyınlerıyle alakalı buume atagı denıyor bunada dedıgın gb daha aç daha uykulu veya uykusuz huysuz oluyorlar ama ortalama 1hafta dıyenler arastrmacılar cognlkta. bn sıldım uygulamayı oyzden ama var yanı sadece dedıgın gb her bebekte farklı zaman ve farklı surec bnu cok ıyı anladımBu atak olayına herkes inanıyor mu ya bi tek inanmayan ben miyim acaba tabiki buyume gelişim dönemleri oluyor benim kızda farkettiğim şu sadece ayın 20 si doğumlu ve her ayın böyle 20 sine yakın zamanlar yaklaştığında 15 nde falan başlıyor daha çok emmek istiyor daha çok uyumak istiyor ama o 20-21 i geçtikten sonra normale dönüyor ama ben atak konusuna inanmıyorum ☺
Yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Hattımdan ödeme yapamadım, şifre hatası çıkıyor daimaharika haftalar adlıprog çok şeyı benım kızıma uymuyor ataklar 1hafta sürer dıyorlar genelde ama program bana gore bıraz saptırmıs daha dogrusu bu kıtabı yazan yanlıs bılıyor bana gore artık bukanıdayım. bebekler belırlı aylarda büyüme atakları yasar bununla.ılgılı bı yazı atayım
o uyanması tamamen alıskanlık olmus 2yontem varmıs kuzum ya sen degıl baba pışpışlayacak ya da her uyandıgı saatten 1saat oncesı sen hafif uyandırcaksın tekrar uyucak. boylece 3gun sonunds o saatte uyanmıyormus
bılemedım ki belki hesabnla alakalı sorun vardır kart bılgılerınden almıyor mu ucretıYüklemeye çalışıyorum olmuyor. Hattımdan ödeme yapamadım, şifre hatası çıkıyor daima
Kredi kartı kullanmıyoruzbılemedım ki belki hesabnla alakalı sorun vardır kart bılgılerınden almıyor mu ucretı
Açıkcası ben kızımda atak falan hatırlamıyorum uyumlu bir bebekti doğduğunda düzen kurdum hala aynen devam bence de uyumlu bebekler daha kolay atlatıyor olabilir oğlumda zirve çünkü atak düzen falan kalmadı =(ozman basladı evet bır hafta kdr surdu canm ay kafam karısık ark. dıyor kımı hafıf atlatır
Peynir yoğurt direk süte göre daha masum kalıyor canım o yüzdenkızlar bebeğim kanlı mukuslu kaka yaptı. sütlaç yemiştim ondan mı acaba? ama her zaman peynir yoğurt felan yiyen biriyim neden oldu ki acaba yaşayan var mı?
Benim Bebişe uygun şeyler değil bu atak matak doğuştan ataklı benim bebeya sen atak ısmıne takılma kuzum beyınlerıyle alakalı buume atagı denıyor bunada dedıgın gb daha aç daha uykulu veya uykusuz huysuz oluyorlar ama ortalama 1hafta dıyenler arastrmacılar cognlkta. bn sıldım uygulamayı oyzden ama var yanı sadece dedıgın gb her bebekte farklı zaman ve farklı surec bnu cok ıyı anladım
Oh çok iyi olmuş canım ilerleyen zamanlarda oyuncak vs de koyariz oyalanirlar rahat ederiz birazcık❤
Bende bugün bakmaya başladım canım dün @Kartanesii8892 nin dunki paylaşımından sonra ışık yandıGünaydın kuzum ❤ benim ev de öyle ne düşünüyorsun sandalye olarak
Amanınnn demeyeydin böyle iyiydiEvet canim biz de gayet oynuyorduk fln uykusu gelince kriz yasiyorduk ama herhalde firtinaliya girdik biz 2 gundur. Cunku uyku disinda da durmuyor balkona cikiorum agliyor, oyun agliyor, uyutmaya calisiyorum agliyor uyuyor 10 dk sonra geri uyaniyor, sonra gene agliyor. Tv bile izlettim bi 10 dk dursun diye onda bile agladibiz kesin firtinadayiz kasirga hatta
Yaa benimki pışpışlayınca gülüyor daha çok uykusu açılıyoro uyanması tamamen alıskanlık olmus 2yontem varmıs kuzum ya sen degıl baba pışpışlayacak ya da her uyandıgı saatten 1saat oncesı sen hafif uyandırcaksın tekrar uyucak. boylece 3gun sonunds o saatte uyanmıyormus
Oysa çok masum bir istek gibi görünmüştüEvetmaşallah ya Lina miza❤❤ ben de hep aynı saatte uyusun 10 16dk da uykuya geçsin istiyorum
Benimkide ayirmaz inşallah yemeyen bebek cok zor annemden kardesimden biliyorum ne ugrasti durdu hala daha yemez orta 1 gidiyobebkler anne karnında daha tatları almaya baslarmıs ben yemek ayırmıyorum kızımda karnımda da almıstır o tatları dıye dğşğnüyorumınsallah ayırmaz anası gb:)
Hemen bi krem alayim ben de yazik yaa minnaciklar dertlerine bakkbüyükken daha büyük sorun şimdi bebekler büyüyünce tuvalet yapmak istemiyor acıyor diye ve faha kötüleşiyor durum gecer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?