2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende inanamıyorum canım çünkü benim bebeğim genel olarak atakta fırtınalı havalarda istisnai olarak dingin oluyor
Her bir bebeğin gelişimi farklı gerçektende , genel geçer kural her zaman uymuyor

Senin kizin zaten sorunlu bir bebek degil ki canim ondan cabuk atlatmis olabilirsiniz devam etse bile
Onceki donem ataklarinda uyku yapiyor full uyuyor diyordun ki biz mesela bebeklerimizin uykusuzlugundan yakiniyoruz
O yuzden onlar ortalamayı baz almis alabilirler
Her bebek farkli sonucta

Evet maşallah ya Lina miza❤❤ ben de hep aynı saatte uyusun 10 16dk da uykuya geçsin istiyorum

Bende o yüzden atak falan takip etmiyorum. Güvenmiyorum pek bu tür programlara. Herkesin çocuğu farklı sonuçta hepsi aynı zamanda aynı atakları yaşayacak diye birşey yok. Düzen otutturunca gerisi fasa fiso.

Günaydın kuzum ❤ benim ev de öyle ne düşünüyorsun sandalye olarak

Sence en çok huysuzluk şu yağmurlu gösteren yerde mi oldu

ya sen atak ısmıne takılma kuzum beyınlerıyle alakalı buume atagı denıyor bunada dedıgın gb daha aç daha uykulu veya uykusuz huysuz oluyorlar ama ortalama 1hafta dıyenler arastrmacılar cognlkta. bn sıldım uygulamayı oyzden ama var yanı sadece dedıgın gb her bebekte farklı zaman ve farklı surec bnu cok ıyı anladım

kızlar bebeğim kanlı mukuslu kaka yaptı. sütlaç yemiştim ondan mı acaba? ama her zaman peynir yoğurt felan yiyen biriyim neden oldu ki acaba yaşayan var mı?

Yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Hattımdan ödeme yapamadım, şifre hatası çıkıyor daima

Eşim ses geldiğinde gidip bakıyor uyuyacak bebeği uyandırıyor dahaemziği verse devam edecek uykuya. O yüzden kendim hallediyorum

ozman basladı evet bır hafta kdr surdu canm ay kafam karısık ark. dıyor kımı hafıf atlatır
Açıkcası ben kızımda atak falan hatırlamıyorum uyumlu bir bebekti doğduğunda düzen kurdum hala aynen devam bence de uyumlu bebekler daha kolay atlatıyor olabilir oğlumda zirve çünkü atak düzen falan kalmadı =(

kızlar bebeğim kanlı mukuslu kaka yaptı. sütlaç yemiştim ondan mı acaba? ama her zaman peynir yoğurt felan yiyen biriyim neden oldu ki acaba yaşayan var mı?
Peynir yoğurt direk süte göre daha masum kalıyor canım o yüzden

Benim Bebişe uygun şeyler değil bu atak matak doğuştan ataklı benim bebe

Oh çok iyi olmuş canım ilerleyen zamanlarda oyuncak vs de koyariz oyalanirlar rahat ederiz birazcık
Günaydın kuzum ❤ benim ev de öyle ne düşünüyorsun sandalye olarak
Bende bugün bakmaya başladım canım dün @Kartanesii8892 nin dunki paylaşımından sonra ışık yandı birde Instagram'da bir bayan paylaşmış mama sandalyesine 4 aylık bebeği yemek sırasında koydum çok rahat ettim diye. Onun ki e bebek baby plusti . Bende, İkea veya e bebek baby plus ikisinden birini alıcam sanırım. Bunlar az yer kapliyormus, hafif ama sağlammis. Bugün iyice bir bakıp sipariş veririm .

Amanınnn demeyeydin böyle iyiydi bizim öyle ağlamımız hiç olmadı şimdiye kadar eğer olursa napacağımıda bilemem ben otururum beraber ağlarız artık
Yaa benimki pışpışlayınca gülüyor daha çok uykusu açılıyor yattığı yerde emziğide emmiyor çiğniyor sadece kucağımdayken emiyor emziği bende kucağıma alıp geri uyutuyorum.. eğer tekrar yaparsa uyandırma yöntemini bi deneyeyim bakalım sağol kuzum
Evet maşallah ya Lina miza❤❤ ben de hep aynı saatte uyusun 10 16dk da uykuya geçsin istiyorum
Oysa çok masum bir istek gibi görünmüştü hepsine maşallah kuzum bir gün yatağa koyduğumuzda kendileri uyuyacak inşallah inanıyorum o günleri göreceğiz

bebkler anne karnında daha tatları almaya baslarmıs ben yemek ayırmıyorum kızımda karnımda da almıstır o tatları dıye dğşğnüyorum ınsallah ayırmaz anası gb:)
Benimkide ayirmaz inşallah yemeyen bebek cok zor annemden kardesimden biliyorum ne ugrasti durdu hala daha yemez orta 1 gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…