Coookkk sanslisin. Masallah kizinagünaydınn gece 11de yattım kızım da 19.30dan 04e dek uyanmadı maşallah maşallah diyeyım canım uykum ınsallah buaksam da benımle olur
Dogum gunun kutlu olsun canimGünaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum
Aynen oyle ya bende sastim dona kaldim oyle siralayincaCanim ben de aynisini yasadim hemsire demedigini birakmadi saglik ocagindaki kendimi yetersiz anne gibi hissettim resmen. Kendi doktoruma gidip mama basliim mi dedim oyle 1 ay bakip aa az kilo alms diip mama baslanmaz hareketlendiler . 6250 den 5850 de abartmis yani tas catlasa 150 gramdir ustunddkiler ne giyebilir çocuk 5850 olcak kdr sacmaliyor bu saglik ocaklari ya
Sorma canım ya sabah sabah masaj yapılması lazım deniliyor diye yapayım dedim benim oğluş işediBizimki de ayni oldu canim. Elleyince kendim cikarinca veya tuvaletini yaparken cikiyor. Doktoruna gosterdim sivazlayip cikardi kokunden itibaren 2 cm varsa sıkıntı yok dedi yolladi bizi. O bolge yagli oldugu için icine gomulebiliyormusmus da ben bu ne ya diip duruyorum her acisimda
Dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara Miniş ve sevdiklerinle ❤❤Günaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum
Sabah ilk uykusunda uyudu biraz kendime geldim. Ay kolay gelsin valla pasalar evde mi olcak baskasi bile yapsa basinda dur et vs yine cok yoruluyor insanUmarım bugün temizlik var bizde bakalım nasıl olacak
Sen nasılsın
7ocak baz aliniyor kuzum. 6gunun var senin atagin bitmesine❤ atlatmissin senBenim için de bakar mısın lütfen normalde doğması gereken tarih 7 ocakti. 39+1 doğdu 31 aralıkta etkiler mi bilmem yazdım
canım bız de 1hafta sıkıntı yaşadık ama duzeldı şükür tavan yaptıkları surec en fazla 1hafta oluyor atakta..Coookkk sanslisin. Masallah kizina
Dogum gunun kutlu olsun canim
Aynen oyle ya bende sastim dona kaldim oyle siralayinca
Bugun dr a gidecektik esimin isi yogunmus yarin dr nöbetciymis o zaman bakacaz
kızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız7ocak baz aliniyor kuzum. 6gunun var senin atagin bitmesine❤ atlatmissin sen
Kuzum uykuya geçişimiz 10-15 dakka sürüyor benim kız epeydir aynı saatte uyuyor aslında sonrs 9buçuğa doğru uyanıp 10buçukta tekrar uyuyor ben arada uyanmasını engellemeye çalışıyorum 2 gündür sıkıntı yok şükür ne kadar sürede buna alışır şimdi bekliyorum uyanırsa hemen geri uyutuyorum yani ben arada uyanmadan devam etsin istiyorumcanım şöyle ki 4.aydan sona rüya öğünü dıyor traccy hogg. benn bunun ıcn 4.ayı bekledım oncesnde uyandırmıyordum eger 45dkda dalıyorsa sen 1saat oncesndem gır sakin.sakin akıvıte yap yataga yorgu gırmesin ertesı gun de aunını uygulayablrsın bemce onemlı olan rutınlere nezaman basladıgın
Biz biraz daha iyiyiz aslında yada ben bu duruma alıştım normal geliyorNeyi kazandirip kazandirmadigimi bile bilmiyorum canim ya ruh gibi geziyorum. Sadece gece her kalktiginda meme verniyorum aliskanlik olmasin diyr. Onun disinda kucagimda bazen ayakta bazen yatakta .Eve ani biri gelse her yer her yerde
19 gün gorunuor canim benim ki 3 gün onceden giriyor o yizden 16 gun insallah. Tukendim goz altlarim goz alti olmaktan cıktı. Sacimi yikayip yikayip tarayamamaktan acilacak gibi degilbazen oturup agliyorum sonra da ya Allah ceza verir saglikli Çocugun var diyorum duruyorum fln kafalar bi dunya bende
ne güzel canım ben de ay ay büyüdükce ne lazımsa onları almak ıstıyorum. benım kızım zeka kartlarıyla pek ılgılenmıyor azcık guluyyor bakıyor sonra elıne alıp agzına sokuyor amacı dışında kullanıyoranlatıyorum annecim bu şöyle bu böyle diye ama sanırım anne benım bunlara ıhtıyacm.yok dıyor
büyükken daha büyük sorun şimdi bebekler büyüyünce tuvalet yapmak istemiyor acıyor diye ve faha kötüleşiyor durum gecer inşAa okdr ciddi bi durum mu oluyo bu , ekran goruntusu aldim kremi aliyim ise yaramazsa sorhcam mutlaka
Evet canim biz de gayet oynuyorduk fln uykusu gelince kriz yasiyorduk ama herhalde firtinaliya girdik biz 2 gundur. Cunku uyku disinda da durmuyor balkona cikiorum agliyor, oyun agliyor, uyutmaya calisiyorum agliyor uyuyor 10 dk sonra geri uyaniyor, sonra gene agliyor. Tv bile izlettim bi 10 dk dursun diye onda bile agladiBiz biraz daha iyiyiz aslında yada ben bu duruma alıştım normal geliyorsadece uyuturken içinden canavar çıkıyor çocuğun bende artık 1buçuk saatte uyutmuyorum oyalayıp 2 saatte uyutuyorum değilse aradaki yarım saat uyumadığı yetmezmiş gibi ağlayıp duruyor iyice geliyor uykusu yorgunluktan uyuyuveriyor fırtınalı günlerede 2 günümüz kaldı siz yarın başlıyorsunuzdur ben ondan korkuyorum bakalım nasıl etkileneceğiz çok hasar bırakmasaydı bari
o uyanması tamamen alıskanlık olmus 2yontem varmıs kuzum ya sen degıl baba pışpışlayacak ya da her uyandıgı saatten 1saat oncesı sen hafif uyandırcaksın tekrar uyucak. boylece 3gun sonunds o saatte uyanmıyormusKuzum uykuya geçişimiz 10-15 dakka sürüyor benim kız epeydir aynı saatte uyuyor aslında sonrs 9buçuğa doğru uyanıp 10buçukta tekrar uyuyor ben arada uyanmasını engellemeye çalışıyorum 2 gündür sıkıntı yok şükür ne kadar sürede buna alışır şimdi bekliyorum uyanırsa hemen geri uyutuyorum yani ben arada uyanmadan devam etsin istiyorumçok şey mi istiyorum
Ben de öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Uygulamayı yükleyemedim.kızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Forumu pek duzenli takip edemiyorum. Benim kız durulacak yerde gittikçe zorlaşıyor , yemek temizlik için gün içinde hiç vakit bırakmıyor
Dört ay bir haftalık olduk, yatınca çok sıkılıyor , sürekli oturmak istiyor oturtuyormusunuz bebisleri?
Dr altıncı aydan sonra bu aralar çok kısa oturt dedi ama çok ağlıyor yatınca da.
Bende mama sandalyesi alicam @Kartanesii8892 sizinki kullanışlı duruyor, güle güle kullanın cok tatlıs olmuş Alya cik . Benim ev küçük o yüzden hafif olanlardan alıp minderle yastıkla destekleyip yemek yediğim sırada koyayım diyorum içine
[/QUOTE
ıcanım benımnkızım 2haftasonra 5ayı bıtecek ben yatar pozısyonu var oyle koyuyorum bugun 1kademe daha yukselttım sen de yastkkla destek yapabılırsın hafıf egık koyabılırsın hosuna gıder durur bence de. yanı ben rahat ettım busabah kahvaltımı ederken o da sandalyesınde oyuncakları ıleydı. arada ona da bır ıkı tadımlık sey verdım oyle oyalıyorlar kendılernı
harika haftalar adlıprog çok şeyı benım kızıma uymuyor ataklar 1hafta sürer dıyorlar genelde ama program bana gore bıraz saptırmıs daha dogrusu bu kıtabı yazan yanlıs bılıyor bana gore artık bukanıdayım. bebekler belırlı aylarda büyüme atakları yasar bununla.ılgılı bı yazı atayımBen de öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Uygulamayı yükleyemedim.
Kuzum Alya kus Şakin masallah belki ondan daha rahat daha az sürede geçiriyor ama beni mki kesinlikle 1 hafyalik değil inankızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?