- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
10 kisiye yaptim 1 bardak daha fazla koyar kalanida tamamlarim artık , anneme sorcam neyi ne kadar koyam sobra ac birakmiyim insanlariBenim fikrimden:)) küçükken lina yazmıştım çok güzel oluyor:) bende istiyorum iftara misafir ama tek tek çağırayım diyorum kalabalıkla başedemem gibi geliyor iyi cesaret etmişsin 15kişiye:) hem ben hiç o kadar kalabalığa yemek yapmadım
Oh misBenim annemler belkivgelir belki gelmez belli olmaz bayramda beni alip skaaryaya ucuracaklar o yuzden iftara gelmeselerde olur
Canım aileden kimsemiz yok ikimizinde burda arkadaşları çağırmak istiyorum.. eşim yardım eder gündüz yemeğimide yaparım aslında durur kızım yanımda ama kalabalıktan gözüm korkuyor ne kadar yapacağımı bilemem kalabalık dediğimde 10 kişi olur ancak.. öbür türlüde sürekli bir telaş haklısın bilemedim bakalım..Canım servis esnasında sana yardımcı olacak görümcen veya eşin olursa, ve yemek yaparken de bebeğe bakıverecek birileri olursa kalabalık çağırmak çok daha güzel oluyor hem hep birden aradan çıkmış oluyor bi daha bi daha telaşe olmuyor
Kaydıraktan bile kaydı teyzesi hava yağışlı parkı eve getirelim dedik bizdeAman aman aman salıncağa da binermis daha bücürük haliyle ❤❤❤
Benim annem hep göz kararı verir tarifi ne bileceksem ben onun gözünü:))10 kisiye yaptim 1 bardak daha fazla koyar kalanida tamamlarim artık , anneme sorcam neyi ne kadar koyam sobra ac birakmiyim insanlari
Bende eşimin arkadaşlarını çağıracağım, eşli olanlar nişanlı olanlar falan bizde 10-12 kişi olacağız muhtemelen, benim sıkıntım da şu masam 6 kişilik açıyoruz iki yanına tabure koyup 8 kişi sığıyor, ailemlden birileri olsa yer sofram da var onu da kurarım ama işte arkadaşlar olunca yer sofrası da abes kaçar bi kaçı evimize hiç gelmedi yeni nişanlananlar falan ne biliyim ikiye böleceğiz sanırım o yüzden, yemek yapmakta sıkıntı etmen kendimiz kalabalıktık ya zaten herşeyi fazla fazla yapmaya alışkınım benCanım aileden kimsemiz yok ikimizinde burda arkadaşları çağırmak istiyorum.. eşim yardım eder gündüz yemeğimide yaparım aslında durur kızım yanımda ama kalabalıktan gözüm korkuyor ne kadar yapacağımı bilemem kalabalık dediğimde 10 kişi olur ancak.. öbür türlüde sürekli bir telaş haklısın bilemedim bakalım..
Kaydıraktan bile kaydı teyzesi hava yağışlı parkı eve getirelim dedik bizde
Benim annem hep göz kararı verir tarifi ne bileceksem ben onun gözünü:))
Kızlar babalar günü için baskılı tişört veya zıbın yaptıracağım bi de eşimle kızımın beraber çekilmiş fotosunu çerçeve yapacağım, ama tişört mü olmalı zıbın mı kararsız kaldım hangisi olsun sizce? Babalar gününe 1 ay var neredeyse ama bayram tatili falan araya girdiği için şimdi başlamışlar sipariş almaya
Tasarella canımBence tşörtnereye yaptıracaksın bu arada fikir olsun bana da
Bakıyorlardır, böyle kafasının üstüne bastırır gibi. Evet kafa gelişimi normal ilerler inşallah. Bizim aile hekimimiz çok ilgili şansımıza.Ben bingildagini kontrol ettigini bile gormedim ne aile hekiminin ne doktorumuzun bakiyorlar mi acaba bilemedimama kafa gelisimi devam ettigi surece bir sıkıntı olmadigini duymustum ben sanki
Mutlu huzurlu yıllarGünaydın kızlarBugün benim doğum günüm 32 oldum
Ne güzel ya.. bizim kalabalıkta yemekleri hep annem yaparBende eşimin arkadaşlarını çağıracağım, eşli olanlar nişanlı olanlar falan bizde 10-12 kişi olacağız muhtemelen, benim sıkıntım da şu masam 6 kişilik açıyoruz iki yanına tabure koyup 8 kişi sığıyor, ailemlden birileri olsa yer sofram da var onu da kurarım ama işte arkadaşlar olunca yer sofrası da abes kaçar bi kaçı evimize hiç gelmedi yeni nişanlananlar falan ne biliyim ikiye böleceğiz sanırım o yüzden, yemek yapmakta sıkıntı etmen kendimiz kalabalıktık ya zaten herşeyi fazla fazla yapmaya alışkınım ben
Ne guzelllOh misbayramın ilk gününü bizde annemlerde geçiririz, eşimin ailesinin istanbulda olmamasının nimetleri ❤❤
AgahahahgagaCanım aileden kimsemiz yok ikimizinde burda arkadaşları çağırmak istiyorum.. eşim yardım eder gündüz yemeğimide yaparım aslında durur kızım yanımda ama kalabalıktan gözüm korkuyor ne kadar yapacağımı bilemem kalabalık dediğimde 10 kişi olur ancak.. öbür türlüde sürekli bir telaş haklısın bilemedim bakalım..
Kaydıraktan bile kaydı teyzesi hava yağışlı parkı eve getirelim dedik bizde
Benim annem hep göz kararı verir tarifi ne bileceksem ben onun gözünü:))
Benim masa 9 10 kisi alir , bitanede yere sofra tamamdir , aslinda tabure olsa mutfaktaki masamida acabilirim ama onun sandalyeler iceri gelecekBende eşimin arkadaşlarını çağıracağım, eşli olanlar nişanlı olanlar falan bizde 10-12 kişi olacağız muhtemelen, benim sıkıntım da şu masam 6 kişilik açıyoruz iki yanına tabure koyup 8 kişi sığıyor, ailemlden birileri olsa yer sofram da var onu da kurarım ama işte arkadaşlar olunca yer sofrası da abes kaçar bi kaçı evimize hiç gelmedi yeni nişanlananlar falan ne biliyim ikiye böleceğiz sanırım o yüzden, yemek yapmakta sıkıntı etmen kendimiz kalabalıktık ya zaten herşeyi fazla fazla yapmaya alışkınım ben
Agahahahgagaguldurdun benii yaa , arkadaslar ortakda yap bi seferde gitsin
Ayy aynısı yaaaEşim ses geldiğinde gidip bakıyor uyuyacak bebeği uyandırıyor dahaemziği verse devam edecek uykuya. O yüzden kendim hallediyorum
Ben bayılma numarası yapardım en baştanDeelilik bir ise giristim yarin 15 kisilik bir iftar veriyorum evimde taktikk verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?