2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
10 kisiye yaptim 1 bardak daha fazla koyar kalanida tamamlarim artık , anneme sorcam neyi ne kadar koyam sobra ac birakmiyim insanlari

Canım aileden kimsemiz yok ikimizinde burda arkadaşları çağırmak istiyorum.. eşim yardım eder gündüz yemeğimide yaparım aslında durur kızım yanımda ama kalabalıktan gözüm korkuyor ne kadar yapacağımı bilemem kalabalık dediğimde 10 kişi olur ancak.. öbür türlüde sürekli bir telaş haklısın bilemedim bakalım..
Aman aman aman salıncağa da binermis daha bücürük haliyle ❤❤❤
Kaydıraktan bile kaydı teyzesi hava yağışlı parkı eve getirelim dedik bizde
10 kisiye yaptim 1 bardak daha fazla koyar kalanida tamamlarim artık , anneme sorcam neyi ne kadar koyam sobra ac birakmiyim insanlari
Benim annem hep göz kararı verir tarifi ne bileceksem ben onun gözünü:))

Bende eşimin arkadaşlarını çağıracağım, eşli olanlar nişanlı olanlar falan bizde 10-12 kişi olacağız muhtemelen, benim sıkıntım da şu masam 6 kişilik açıyoruz iki yanına tabure koyup 8 kişi sığıyor, ailemlden birileri olsa yer sofram da var onu da kurarım ama işte arkadaşlar olunca yer sofrası da abes kaçar bi kaçı evimize hiç gelmedi yeni nişanlananlar falan ne biliyim ikiye böleceğiz sanırım o yüzden, yemek yapmakta sıkıntı etmen kendimiz kalabalıktık ya zaten herşeyi fazla fazla yapmaya alışkınım ben

Bence tşört nereye yaptıracaksın bu arada fikir olsun bana da

Ben bingildagini kontrol ettigini bile gormedim ne aile hekiminin ne doktorumuzun bakiyorlar mi acaba bilemedim ama kafa gelisimi devam ettigi surece bir sıkıntı olmadigini duymustum ben sanki
Bakıyorlardır, böyle kafasının üstüne bastırır gibi. Evet kafa gelişimi normal ilerler inşallah. Bizim aile hekimimiz çok ilgili şansımıza.

Ne güzel ya.. bizim kalabalıkta yemekleri hep annem yapar evimde de genelde tek aile olur en fazla iki.. sizden cesaretle bende yapayım bakayım bişeyler

Agahahahgaga guldurdun benii yaa , arkadaslar ortakda yap bi seferde gitsin

Benim masa 9 10 kisi alir , bitanede yere sofra tamamdir , aslinda tabure olsa mutfaktaki masamida acabilirim ama onun sandalyeler iceri gelecek

Eşim ses geldiğinde gidip bakıyor uyuyacak bebeği uyandırıyor dahaemziği verse devam edecek uykuya. O yüzden kendim hallediyorum
Ayy aynısı yaaa O sırada mutfaktaysam yemek filan elim kirliyse diyorum ki bi bakıver bebek ağlıyor. Azıcık salla hemen uyur diyorum. Arkamı bi dönüyorum kucaklamış getirmiş. Ama bana gülüyor diyor Yaa diyorum bebek bu gülüyor ama sen uykuya döndür yok. Aslında özlüyor babası da fırsat kolluyor işte. Bu yüzden uyanınca hiç eşimi göndermem yanına. Sen dur ben bakarım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…