2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
L Lmnhn penguen de veya d&r larda boyle kucuk kitapciklar var. Moda tasarim gibi. Icerisinde cesit cesit desenli stickerler var onlardan tasarim yapiyorlar. Benim yegenim var o yaslarda cok begenmisti

Eklentiler

• Screenshot_20190517-171712_Chrome.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar dün Bebeğimi kapı önüne çıkardım.kafasına birsey takmamistim, hafif rüzgar esti ve benim aklıma inş kulağı ağrımaz diye düşünce geldi geçti.gece bebeğim hiç uyuyamadi. Ben gazdan uyuyamadi sandım ancak 81 günlük oldu ve gece elini kulağına sürüp durdu ben reflekstir istemsiz yapıyordur dedim bu sabah annemlerde aynı şeyi yaptığını söyledi.rüzgar çarptı sanırım. Ağrısı ne zaman geçer bilgisi olan var mı? Doktora götürmem gerekiyor mu?

İnstagramda görmüştüm epey memnuniyet var. Ben sağım yaparken diğerine de klasik el pompası var onu takıyorum az da olsa ona akıyor önceden ped takardım ona gidiyordu. Ki bu mochi daha iyidir yani
Alıp denemeyi düşünüyorum bakalım. Fiyatı da orta derece memnun kalmazsam çok da içim cız etmez diye düşünüyorum

Kafamda karalastirdim az cok da hepsine ayni anda nasil yeterim bilemedimkv sagolsun 4 den sonra gelirim dedi gorumcenin cocuklara bakiyo o saate kdr da , ben bitirirm herseyi zaten bi salatasi sofrasi kalir yarin burda yokum beni merak etmeyin
deli cesareti kız

Evlenene kadar abimle yaşıyordum 2 kişilik yemek yapıyordum evlendim kocamla yine iki kişi ben 6 kişiden fazla kişiyi doyuramıyorum aç kalıyorlar genelde ama öğrenmem gerek çünkü biz 4 kişiyiz artık bi ailde daha gelse 8 eder maşallah size kalabalık ailenin faydaları

Geçmiş olsun. Getirmende fayda var. Icin rahat eder en azindan. Kulak akintisi falan oldu mu

Tavsiyem doktor ne dediyse bir süre onu yapman canım. Kafana göre diyet uygulamaman. Çünkü bunun sonu yok o alerjik bu da alerjik diye diye yiyecek bir şey bırakmıyorsun. Sadece zeytin ekmek patates yedim kaç hafta boşu boşuna. Bebeğinde ciddi alerjik bulgular yok süt ürünlerini kessen yeter. Olmazsa doktorla ilerletirsin. Mukus da ek gıdada geçecek.

kulagına bısey oldugunu sanmıyorum genelde bebekler uyuyamadıgında kulakları ve gözlerını ovuştururlar bence ondandır

]
Pamuk Panda Doğum günün kutlu olsun ailenle huzurlu mutlu bir ömrün olsun

Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…