Ben de bundan korkuyorum. Az kaldı işe başlamama. Ya biberon almaz yada memeyi bırakırsa diye çok korkuyorumİse geri dondum,bebegim biberonu almiyor
Sabah ilk uykusunda uyudu biraz kendime geldim. Ay kolay gelsin valla pasalar evde mi olcak baskasi bile yapsa basinda dur et vs yine cok yoruluyor insan
Benimki de dun ayniydi, ondan onceki gunde ayni bugun nasil olacak diye merak ediyorum. O kdr kotuydu ki toplamda 2 saat uyumamistir. Surekli aglama halinde bir ara katiliyordu o derece agladi sirf gezdirmedim diye emmesini soylemiyorum bile gece de 3-4 kere kalkti sabah da 6 da uyandi. Hic boyle olmamisti
İnşallah yaKriz geçti gibi ama yinede arada huysuzlaniyor bu haline şükür diyorum senin kızın nasıl
Sanırım bu gün o şimşekli sıkıntılı havayi dağıtıyoruz
Canım oyunhalısını artık yere halının üstüne koyuyorum döne döne başka oyuncaklara bakmış oluyor artık halıdan ziyade dönmek için orda yatıyor
Memeyi birakmadi ama biberonu reddediyor ins cnm yaBen de bundan korkuyorum. Az kaldı işe başlamama. Ya biberon almaz yada memeyi bırakırsa diye çok korkuyorumUmarım alışır senin minik de bir an önce
Aynen bu haline şükür diyorum vee adet oldum sonundaİnşallah yadün r göre daha iyi benimki de arada mizirdandi ama dünden sonra hiçbir şey bu
Hoşgeldin canım biberon çeşitlerini dene ilk oğlumda koleksiyon yapmıştım pes etme en son ağzı geniş Chicco biberon ile almıştı adaş oğluşum için birde kauçuk biberon emziği deneİse geri dondum,bebegim biberonu almiyor
Bu yaş kız çocukları Miniş diye bir oyuncak deliliği var ona bakabilirsinKızlar ilkokul 2. sınıfa giden kız çocuğuna kıyafet dışında nasıl bir hediye alınabilir fikir verir misiniz?
nice yıllara güzelim ❤doğum günü çocuğu umarım her şey bugün gönlünce olur
sevdiklerinle büyüyen ailenle güzel bir ömür nasip etsin Rabbim inşallah.
Mutlu ok her gününde, hayatin heryerinde mutlu ol dogum gunundee sarkisini armagan ediyorum sana ve iyi ki dogdun diyorjm
Doğum günün kutlu olsun cnm bebişinle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun❤
Kuzum ben senin bitti demeni bekliyordumnedir bu yavruların derdi anlamadım ki.. bi yerlerde bebekler kulübü varda 2019 ocak bebeleri olarak yazışıp anlaşıyorlar hep birlikte annelere eziyet etmeye mi karar veriyorlar aceppp
Mutlu yaşlar kuzum ❤
Coookkk sanslisin. Masallah kizina
Dogum gunun kutlu olsun canim
Aynen oyle ya bende sastim dona kaldim oyle siralayinca
Bugun dr a gidecektik esimin isi yogunmus yarin dr nöbetciymis o zaman bakacaz
Pamuk Panda nice mutlu yaşlarında olsun canım
Dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara Miniş ve sevdiklerinle ❤❤
Mutlu huzurlu yıllar
Ay 10 kisi ne ki ya biz esimin abisi ablasi kv kp 10 kisi oluyoz zaten devamliOrtak hepsi tanışıyorlar:)) tanışmayanlarda bu vesileyle tanışsın hem:))
Kiz nasil veriyon meyveyi rendeleyp azicik kasik ucuyla elma verdim agzndan geri cikardi bogazini aldi
Oyle bi şık olsa keskeBen bayılma numarası yapardım en baştan
Ya cok enteresan gercekten her seferinde tuhafima gidiyor ayni anda ayni seyleri yasamakBizim iki gün kriz halinde idik şükür bu gün mizirdaniyor ama o iki gün gibi değil inşallah senin kuzunda atlatır bu süreci
Kafamda karalastirdim az cok da hepsine ayni anda nasil yeterim bilemedimkv sagolsun 4 den sonra gelirim dedi gorumcenin cocuklara bakiyo o saate kdr da , ben bitirirm herseyi zaten bi salatasi sofrasi kalir yarin burda yokum beni merak etmeyinPapatyamaviss yemek olarak mi taktik istyosun
Kızlar mochi diye bir süt pompası var, doğal vakumlama ile süt sağıyor. Daha önce lansinohun da böyle manual makinesi varmış ama galiba üretimi durmuş bulamadım. Böyle bir şey kullanan var mı? Yorumlar çok olumlu. Dün lansinoh manuel pompayla biraz süt sağayım dedim. Hiç güzel sağmıyor. Toplam 50 cc anca elde edebildim. Mesela bebeğim bir göğsümü emerken diğeri sızlıyor. Ama sağarken öyle değil, burdan bile tam boşaltmadığını anlayabiliyorum. Sağım sonrası bebeğimi emzirmeyi denedim sağdığımı sandığım halde lık lık süt geldi içti. 1 ay sonra işe başlayacağım güzel bir makine lazım. Lansinohun elektriklisi de eh işte..
Benimki oyun halısında oyuncakları ellemiyor ayağıyla komple yıkmaya çalışıyor uzun boruyu , yikilmayinca da kızıyor ağlıyor.
Benimkide donmek için kullanıyor birde oyun halısında sallanan oyuncakları çekiyor saldırıyor ağzına sokmak için eline tam gelmeyince çıldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?