2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(

Ben aldim kuzumm is yerinde iyi olur diye. Ama cok da faudali degil soyle yani dogal vakum oldugu icin cok yavas. Ben emzirirken kullaniuorum diger memeye o zaman cok hizli akiyor doluyor mochide. Eller serbest olmasi buyuk rahatlik

Aynen canim bizde bi iftar verirdik 20 kisi 25 kisi o gun boyle gelsede gecse diye beklerdik

Benimde oyle valla okudukca kendimi okuyor gibu hissediyorum insallaaah amiiiiin❤

Bende cok ciddi oldugunu sanmiyorum , cunku assiri assiri huysuz degil ufakken cok zorlasi ama simdi yine etrafa ilgi biseylerle ilgileniyo daha mutlu huzurlu cildinde dokuntu vs bisey de yok

Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Esimin 3 kuzeni var erkek ucunde de olmus dedigin yerde belli bir aydan sonra mi yastan sonra mi yalan olmasin kendiliginden kayboluyormus

bugün kızım uykulara dırendı erken uyumalı diye erken uyttum 18.30du.. kocam da sakarya macına gittı bense suan tek basımayım . acaba arkadasları mı cagırsam yksa uyusammı dıye ikilemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…