- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ayy sanırım geçemeyeceğiz hala yağmur var hala serinKızlar kısa kollulara ne zaman geçeceğiz
Ben aldim kuzumm is yerinde iyi olur diye. Ama cok da faudali degil soyle yani dogal vakum oldugu icin cok yavas. Ben emzirirken kullaniuorum diger memeye o zaman cok hizli akiyor doluyor mochide. Eller serbest olmasi buyuk rahatlikKızlar mochi diye bir süt pompası var, doğal vakumlama ile süt sağıyor. Daha önce lansinohun da böyle manual makinesi varmış ama galiba üretimi durmuş bulamadım. Böyle bir şey kullanan var mı? Yorumlar çok olumlu. Dün lansinoh manuel pompayla biraz süt sağayım dedim. Hiç güzel sağmıyor. Toplam 50 cc anca elde edebildim. Mesela bebeğim bir göğsümü emerken diğeri sızlıyor. Ama sağarken öyle değil, burdan bile tam boşaltmadığını anlayabiliyorum. Sağım sonrası bebeğimi emzirmeyi denedim sağdığımı sandığım halde lık lık süt geldi içti. 1 ay sonra işe başlayacağım güzel bir makine lazım. Lansinohun elektriklisi de eh işte..
Aynen canim bizde bi iftar verirdik 20 kisi 25 kisi o gun boyle gelsede gecse diye beklerdikEvlenene kadar abimle yaşıyordum 2 kişilik yemek yapıyordum evlendim kocamla yine iki kişi ben 6 kişiden fazla kişiyi doyuramıyorum aç kalıyorlar genelde ama öğrenmem gerek çünkü biz 4 kişiyiz artık bi ailde daha gelse 8 eder maşallah size kalabalık ailenin faydaları
Benimde oyle valla okudukca kendimi okuyor gibu hissediyorumYa cok enteresan gercekten her seferinde tuhafima gidiyor ayni anda ayni seyleri yasamakBenimki de ayni gene mizil mizil ama gecen gunlerdeki gibi kriz hali degil. 2 gundur toplamda 2 saat uyumuyordu simdi toplamda 3 3.5 saati tamamladi cok sukur. Gordugum kadariyla bsebse sen ve ben ayni zamanda atlatacagiz su atak denen seyi insallaaah :))
İki gundur disaridaydik kisakollu sort tulumla cikardik terledi cocuk sicaktan havanin durumuna gore cikartabilirsin cnmKızlar kısa kollulara ne zaman geçeceğiz
Bende cok ciddi oldugunu sanmiyorum , cunku assiri assiri huysuz degil ufakken cok zorlasi ama simdi yine etrafa ilgi biseylerle ilgileniyo daha mutlu huzurlu cildinde dokuntu vs bisey de yokTavsiyem doktor ne dediyse bir süre onu yapman canım. Kafana göre diyet uygulamaman. Çünkü bunun sonu yok o alerjik bu da alerjik diye diye yiyecek bir şey bırakmıyorsun. Sadece zeytin ekmek patates yedim kaç hafta boşu boşuna. Bebeğinde ciddi alerjik bulgular yok süt ürünlerini kessen yeter. Olmazsa doktorla ilerletirsin. Mukus da ek gıdada geçecek.
Bn evde giydiriyorum canımKızlar kısa kollulara ne zaman geçeceğiz
Esimin 3 kuzeni var erkek ucunde de olmus dedigin yerde belli bir aydan sonra mi yastan sonra mi yalan olmasin kendiliginden kayboluyormusKizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Ben giydiriyorum kuzum kisa kollu gunduzleri artikKızlar kısa kollulara ne zaman geçeceğiz
Kızlar kısa kollulara ne zaman geçeceğiz
Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Şuan evim 25 derece ama ben şort tişört tutamam ki üşür ben daha yeni tek kat giydirmeye başladım
bunlar dısarısı için gecerli bence de.Şuan evim 25 derece ama ben şort tişört tutamam ki üşür ben daha yeni tek kat giydirmeye başladım
Bi onu denemedim valla,basta iciyordu ne guzel ,disi cikcak sanirim huysuz sizinkilerde oylemisupurgelicadi canım alıştırma bardakları var yumuşak uçlu onları dene istersen
Dogum gunun kutlu olsun cnmKızlar çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız mutluluğuma mutluluk kattınız.
Ben gunduzleri kisa kollu , aksama dogru uzun giydiriyorum tabiki havalara gore ev 26 derce genelde zaten devamli kustugu icin zibinla ciplak kaliyoŞuan evim 25 derece ama ben şort tişört tutamam ki üşür ben daha yeni tek kat giydirmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?