• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy hele bizim 7 kardeşiz hangi birimizin oyuncağı olsun bi tane barbie bebeğim vardı resmen kirlenmesin diye şeffaf kutusunda severdim çıkarmazdım allahım ne gunlermiş şimdi kızım bişeyden mahrum kalmasın bak nasıl aklıma yer etmiş unutamıyorum diye herşeyi almaya çalışıyorum elimden geldiğince
Benimde hiç bebeklik fotom yok hep 1 yaş sonrası benimde içime o yer etmiş ki telin hafızası hiç boş kalmıyor😊
Benimki de öyle kalkmaya çalışıyor mekik çeker gibi. Ayaklar da aynı oranda kalkıyor komik görünüyor 😆 çocuk yata yata sıkılıyo artık ya etrafını görebilsin hafif oturtayım bugün bi o zaman
Benimki de öyle yapıyor birde gücümü toplarken dudaklarını yuvarlıyor 😀 bende 1-2 dakikayla başladım bakalım
Benim rahat sigiyor tek basima rahatca koy cikar yapip arabaya geziyoruz kizimla surekli❤ ama baston sart tatilde kumsalda vs gezerken 😍
Ben ileriyi de düşünüp baston travel aldım açıp kapatmak falan çok kolayda bagajıma bu bile zor sığdı. 😲 6 aydan sonra daha iyi olur sanki ben hala anakucağı ile kullanıyorum.
Kizlar bu arada bugun dr hic yüzüstü yatirmiyor musun dedi. Hayir dedim. Sirti duzlesmis yatir diyor. Benim kiz basıyor cigligi nefret ediyor. Nasil yapacam bilmiyorum
Yan daha cok yatiyor aslinda ama nasil is anlamadim.
Bir de kan damlasi verme 6. Ayda değerlerine bakip oyle verelimm sadece d vit. Ver dedi.
Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diye😊
Kız senin misafirlere noldu ne işin var burada 😂😂
Bebişle ilgilenirken kaçamak yapmış gibi😂
Bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır❤❤❤
Bizde 3 kızız:)) kesinlikle candır kandır herşeydir onlar😂😂

Canım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz
Sağol cnm çok hoşuma gitti benimde bakayım yinede kısa sürede olsa işe yarar mutfakta falan 😁

Uyurken mi yatırmak gerekiyormuş ben gaz problemi bittiğinden beri uyurken yatırmıyorum ama her uyandığında 3-5 dakka yatırıyorum boyun kasları güçlensin diye😊
Uyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.

Uyurken veya degil arada yatirmak gerekiyormus iste ben bazen 2 dk gecmeyecek kadar yatirttiriyordum ama hic kafasini koymuyor. Surekli dik dik tutuyor ve agliyor. O yuzden koymuyordum.
Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor😁

Oyuncak falan sallarsam seslenirsem dik tutuyorda diğer türlü ayaklarıyla çırpınıp kafasını yere gömüp garip sesler çıkarıyor😁
Benim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺

Benim bucur koynumda bile yüzüstü gibi oluyor ya o sekilde de yatmiyor. Kadayi dikiyor, kalkacak demeli ☺
Çocuk etrafı görmek istiyor 😁 engellemeyin meraklı cimcimeyi😍 bazen uyuduğunda yüzüstü üstümde yatırıyorum sonra sıkılıp uykusunda itiyor beni yere bırakınca devam ediyor uyumaya dışlanmış gibi hissediyorum bende😂

Kızlar bir de ben 1 yaş ve sonrası için hafif, kolay katlanabilen ve mümkünse uçaklarda kabin boy olarak kullanılabilen baston bebek arabası tarzı bir şey arıyorum. Böyle bir önerisi olan var mı? Chicco ohlala var ama kullananlar pek memnun kalmamış konfor açısından. Silver cross diye bir model var epey indirime girmiş ama kullanıcı yorumlarına ulaşamadım pek. Hazır çoğu şey indirimdeyken alıp kenara koymak istiyorum, malum her geçen gün zamlanıyor her şey 😑😑
Biz maclaren aldık çok memnunuz. Hafif ve kullanımı kolay bir araba Hoppa

Kızlar baston olarak silver cross jet modeline karar verdim. Siparişi verdik haftasonu indiriminde olduğu için evimize gönderecekler. Çok pratik bavul gibi oluyor aynı çekçek kısmı bile oluyor. Ve cidden hafif 6 kilo benim bebek arabamın yarısından bile az. Sürüş konforu iyi gibiydi ama tabi dışarda bebekle denemek lazım. Ohlalayı cidden ben de beğenmedim mağazada sürdüğüm halde.. Gelsin kızımla birlikte de deneyeceğim ♥
İlerleyince gördüm karar vermişsiniz bile :KK16:hayırlı olsun :KK200:

Back
X