• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım inan bilmiyorum ki hepsini bir kullanıyorum. Ama lactamil içtikten sonra göğüslerim doldu taştı diyeyim. 2 gün önce 2 göğsümden 40 ml zor çıkardım, az önce 120 ml sağdım 😯😯 Lactamil ile başla derim ♥
Harika hemen alayim. Lactamil iki urunu var biri emziren anneler icin cay digeri sutlu icecek. Hangisini kullandiniz ?

Özellikle kızların kız kardeşi olmalı ya ben de tek kalsın istemem nasip bakalım 😊 4 kız 1 oğlan bizim ikizim var hatta dertleşmeye birebir kız kardeşler💕

Bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz anneme diyorum çok sağol iyiki üç kız kardeşiz bizi dogurmusssun diye
Kizkardes candır❤️❤️❤️

Benim koca :KK70:ayni türden biZi kaçırsalar asla duymaz onu sahura uyandirmakta işkence çok bilirim uyandırmaya çalıştığım da aç değilim kalkmayacağım der ama sabah bu dediğini hatırlamaz neden kaldirmadin diye hesap soarardi :skandal:o yüzden geç yatıp sahur yapması onun içinde benim içinde en hayırlısı
Benimki de aynı model kesinlikle. Çok sinir oluyorum ama alıştım ne yapalim sans
Ayy işte o 😂 bende kış uykusuna yattı bizimki derim oyle derin yarar 😂😂
Y kromozomuyla taşınan bir özellik galiba😂😂

Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum😂 dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi😂
Yaa bende 4 ay fotosunda dedim büyük insan gibi anlamlı bakmış diye😂 büyümüşde küçülmüş bu kız ❤❤

Benimki Bebek değil küçük seytanim diyorum😂 dogdugundsn beri kafayi kaydiriyor. 1sn durmuyor falan bi ton seyi var. Oyle bakışları var ki goren bebek degil anlamli bakio dio bazen korkuyorum ondan o anne ben bebekmisim gibi😂

Kız çocuğa şeytan deme

Maşallah anlattıkların birebir benim oğlumda da var maşallah algılari açık kuzuların

Canım o mindere uzun süreli oturabilir mi bende bakmıştım da kısa mı kullanılır diye bilemedim.. ne tatlı olmuş küçükhanım😍
Canım bence maksimum 1-1,5 ay kullanım için şimdi 5 aylık olduk 6. Ayına kadar koyarım ona sonra herhalde desteksiz oturmaya bi nebze başlar o mindere gerek kalmaz

Back
X