Hıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyor Altı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...
aa sevindim canım ya biraz daha yemw sonra diyeti boz anlaşılır yumurtaysa o daha çabuk iyileşiyor canım netleşmesi bile büyük gelişme ben de diyetteyim bakalım daha 1 hafta oldu bu arada belki biliyorsundur yumurta alerjisi kesinleşirse kızamık aşısını hastanede yaptırman gerek alerjenmiş yine paylaş canım gelişme olursa
Bugün ve yarın takip edeceğim düzelme devam ederse doktora söyleyeceğim umarım kesinleşir artık 15 gündür tek gündemimiz dışkı oldu
Aşıyı da bilmiyordum sağol canım bilgilendirme için
Dun gorenler soka uğradı.
Eşime verdim bebk arabasini annemlerde iftar hazirligi yapiyorduk.
Aradan o kadar zaman gecti iyi uymuştur dedim.
Bir de ne goreyim cin gibi
Bunun daha ilerisi var
Var da var....
Koyup denedim kesinlikle ve kesinlikle uyumuyor o besik gicirdiyor artik tepinmelerinden o kadar cok hareketli ki ve ağlaması arttikca artip oguruyor @Kartanesii8892
Valla Beni anlatmışsın inan o yüzden eğitim bana biraz zor. Zaten onlar da diyor her bebeğin karakteri farkli. Mesela ss pat yöntemi uysal çocuklar için bizimki ağlatan ferber yöntemine uygun ama karşıyım ona
Kızlar ne kadar üzücü şeyler olmuş böyle.. mübarek günlerde kırmayalım lütfen birbirimizi.. @Kartanesii8892 zaten Ttanem-tane20
yi görmezden gelerek önceki tartışmanın uzamasını engellemişti ne güzel.. keşke 3. Bir kişi bu engellemeye rağmen yazılanları taşımasaydı ona o görmek isteseydi engellemezdi zaten.
@Papatyamaviss@Mavisu27@ISIK27
Kızlar bizim alerji galiba yumurta dün yumurtayı kestim 15 günden sonra ilk defa gece kaka yapmadı ve sabah da sarı yaptı
Hemen sevinmek istemiyorum ama umarım bulduk artık
Alerji mi var ? Nasıl anladın? Bizimkinin kakası da hep cıvık ve çoğunlukla yeşil. Ama rahatsız değil. Yani ağlamıyor felan. Ebeye sordum yeşil ağırlıklı besleniyorsundur dedi bende pek üstünde durmadım. Sence götürmeli miyim?
Kizceler Sizleri tanidigim icin cok mutluyum buraya kadarmis artik burasi huzurdan cok canımı sıkmaya basladi bosyere gerilmelere hic gerek yok durduk yere nasil bu noktaya gelindi gercekten bilmiyorum ama bu buyuklugu ben gosterip gidiyorum herkez hakkini helal etsin cok tesekurler herturlu bilgilerden desteklerden dolayi allaha emanet olun hoscakalin
Hıı şu fırtınalı atak vardı di mi. Galiba bizi de fırtınalar yıldırımlar şimşekler vurdu. Dünden beri mız mız mız hiç susmayan bir bebek var evde. Memeyi görünce canavar görmüş gibi ağlamaya başlıyor sağıp veriyorum biberonla içiyor Altı temiz, karnı tok eminim ama sürekli ağlama modunda. Anladım şimdi atak neymiş. Dün gece beynim zonkluyodu en son baş ağrısıyla uyudum...
Kizceler Sizleri tanidigim icin cok mutluyum buraya kadarmis artik burasi huzurdan cok canımı sıkmaya basladi bosyere gerilmelere hic gerek yok durduk yere nasil bu noktaya gelindi gercekten bilmiyorum ama bu buyuklugu ben gosterip gidiyorum herkez hakkini helal etsin cok tesekurler herturlu bilgilerden desteklerden dolayi allaha emanet olun hoscakalin
Biz burdayiz biryere gitmiyoruz. Caniniz cekince geri gelin bayram ziyaretleri zaten sinirinizi bozacaktir. Malum turk orf ve adetleri. Donuste bekleriz hayatta heryerde insanın cani sıkılacak bisey cikar. Bu sizie alakali degil. Doganin kanunu gibi birsey.
Alerji mi var ? Nasıl anladın? Bizimkinin kakası da hep cıvık ve çoğunlukla yeşil. Ama rahatsız değil. Yani ağlamıyor felan. Ebeye sordum yeşil ağırlıklı besleniyorsundur dedi bende pek üstünde durmadım. Sence götürmeli miyim?
15 gün önce çok sulu sarı kaka yapmaya başladı ve mukus başladı. bütün dışkı testleri yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama dışkıda gizli kan çıktı. 1-2 gün içinde de yeşile döndü. Kandan inek sütü ve keçi sütü alerjisi bakıldı negatif çıktı. Dr gene de diyet dedi. Yeşil kaka biraz azaldı sonra gene eskiye döndü. Dr tartıya bakti kilo alımı etkilenmemiş. Kuruyemiş susam tahine de dikkat ettim hiçbirinde anlamlı sonuç elde edemedik.
Dün yumurta yemeyi bıraktım bugün ikinci gün hiç yeşil yapmadı dışklama sayısı da azaldı 1-2 gün daha bakacağm canım
Kızlar ne kadar üzücü şeyler olmuş böyle.. mübarek günlerde kırmayalım lütfen birbirimizi.. @Kartanesii8892 zaten Ttanem-tane20
yi görmezden gelerek önceki tartışmanın uzamasını engellemişti ne güzel.. keşke 3. Bir kişi bu engellemeye rağmen yazılanları taşımasaydı ona o görmek isteseydi engellemezdi zaten.
Blw kitabi siparisi verdim ins basarbilirim ❤ tek korkum kizim bana benzemeye devam ederse ben ek gidada hicbi sey yemeyen yedigini kusan bi bebekmisim. Blw daha iyi mi olut kotu mu bilemiyorum simdi.. Kahsen
Blw kitabi siparisi verdim ins basarbilirim ❤ tek korkum kizim bana benzemeye devam ederse ben ek gidada hicbi sey yemeyen yedigini kusan bi bebekmisim. Blw daha iyi mi olut kotu mu bilemiyorum simdi.. Kahsen