2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Oyy sizde mi zor gerçekten yaşayan bilir bizimki iki gün bir nebze daha iyi idi bu gün yine mızır mızır Allah yardımcımız olsun

Bugün ve yarın takip edeceğim düzelme devam ederse doktora söyleyeceğim umarım kesinleşir artık 15 gündür tek gündemimiz dışkı oldu
Aşıyı da bilmiyordum sağol canım bilgilendirme için

Valla Beni anlatmışsın inan o yüzden eğitim bana biraz zor. Zaten onlar da diyor her bebeğin karakteri farkli. Mesela ss pat yöntemi uysal çocuklar için bizimki ağlatan ferber yöntemine uygun ama karşıyım ona

Kızlar ne kadar üzücü şeyler olmuş böyle.. mübarek günlerde kırmayalım lütfen birbirimizi.. @Kartanesii8892 zaten T tanem-tane20 yi görmezden gelerek önceki tartışmanın uzamasını engellemişti ne güzel.. keşke 3. Bir kişi bu engellemeye rağmen yazılanları taşımasaydı ona o görmek isteseydi engellemezdi zaten.

@Papatyamaviss @Mavisu27 @ISIK27
Kızlar bizim alerji galiba yumurta dün yumurtayı kestim 15 günden sonra ilk defa gece kaka yapmadı ve sabah da sarı yaptı
Hemen sevinmek istemiyorum ama umarım bulduk artık
Alerji mi var ? Nasıl anladın? Bizimkinin kakası da hep cıvık ve çoğunlukla yeşil. Ama rahatsız değil. Yani ağlamıyor felan. Ebeye sordum yeşil ağırlıklı besleniyorsundur dedi bende pek üstünde durmadım. Sence götürmeli miyim?

Kız sen nereye gidiyorsun ayıp valla yaptığınız ne gerek var kırgınlıklara canım ya olmuyor böyle. İyi kötü günlerimizi paylaştık burda

Atak nedir bilmiyorum dogdugundan beri uykusu her geldiginde kakasi her geldiginde kakasini her yaptiginda bize atak. Bize hergun atak

Biz burdayiz biryere gitmiyoruz. Caniniz cekince geri gelin bayram ziyaretleri zaten sinirinizi bozacaktir. Malum turk orf ve adetleri. Donuste bekleriz hayatta heryerde insanın cani sıkılacak bisey cikar. Bu sizie alakali degil. Doganin kanunu gibi birsey.

15 gün önce çok sulu sarı kaka yapmaya başladı ve mukus başladı. bütün dışkı testleri yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama dışkıda gizli kan çıktı. 1-2 gün içinde de yeşile döndü. Kandan inek sütü ve keçi sütü alerjisi bakıldı negatif çıktı. Dr gene de diyet dedi. Yeşil kaka biraz azaldı sonra gene eskiye döndü. Dr tartıya bakti kilo alımı etkilenmemiş. Kuruyemiş susam tahine de dikkat ettim hiçbirinde anlamlı sonuç elde edemedik.
Dün yumurta yemeyi bıraktım bugün ikinci gün hiç yeşil yapmadı dışklama sayısı da azaldı 1-2 gün daha bakacağm canım

Birini engelkeme butonu mu var cidden hic bilmiyordum

Blw kitabi siparisi verdim ins basarbilirim ❤ tek korkum kizim bana benzemeye devam ederse ben ek gidada hicbi sey yemeyen yedigini kusan bi bebekmisim. Blw daha iyi mi olut kotu mu bilemiyorum simdi.. Kahsen
Kizin sana mi cekti acaba
Uyku durumun nasilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…