Son 2 uykusunda ben de senden cesaretle ayakta sallamak yerine besigine gectim kiz. Dilimi isirayim masallaah diyeyim agladi sizladi ama muzikle ve şşş patla da olsa besiginde uyudu. Bizimkinin uykuya geciste bagli oldugu sey çok malum kademe kademe degistireyim :) bir de yarin uyku saatinde annemdeyim, pbe baska bir yerdeyiz ramazan bitsin tatilde insallaah basliyorumm ben deuyku egıtımını yarn yap hemen u yucak emın ol. bak 1.5saat oncesnden ugrastgm kızım bu gun besıge koydum ve 20dk dauyudu ve bdha gerı uyanmadı masallah dyeym sımdı de ruya öğünü yapıcam uyku gecısınde dalmasını beklıyrm. emzir salla kısır bı dongudeydık ılk gunden kendisş aştı :)
Denemem mi beynim ugulduyor artik onlardanSu beyaz gurultudur, pedagoglarin onerdigi ninnidir onlari denedin mi canim. Ben de artik youtube dan aciyorum ninni diye yukardan asagiya teeek teeek deniyorum
O zaman sabiiir, sabiiir , sabiiir bu atak da gececek diye telkin yontemiDenemem mi beynim ugulduyor artik onlardan
n3 oluyor ya nereye gidiyorsun sacmalama lütfen.Kizceler Sizleri tanidigim icin cok mutluyum buraya kadarmis artik burasi huzurdan cok canımı sıkmaya basladi bosyere gerilmelere hic gerek yok durduk yere nasil bu noktaya gelindi gercekten bilmiyorum ama bu buyuklugu ben gosterip gidiyorum herkez hakkini helal etsin cok tesekurler herturlu bilgilerden desteklerden dolayi allaha emanet olun hoscakalin
Benimkide artık biberon gibi kolay bol geldin istiyo sanırım biz doğumdan itibaren kullandık biberonu beni bırakmadı ama 3 günlük bi meme reddinin ardından sutum baya azaldı şimdi yani süt olsa emecek ona eminim o zaman denemekte fayda varSüt az ve memeyi alıp emdikçe süt gelsin istiyorsa kullanışlı.ilk denerken sütünü sağ süt gitsin meme emdikçe alır bırakmaz inşallah Biz de başarılı olmadı memeyi almıyor dalgın uykuda verdim dün gece eşimle çok uğraştık yine olmadı memeyi emmiyor hiçbir şekildebiberon rahatlığına alışmış
bazıseyler çok manidar S sgokcen cim bn gormezdn gel yaptım coktan 2hafta once ama ıste bukonunun üstüne yapılan laflar ortaya cıkıyor gormesem de duyuyorum şükür:)Kızlar yapmayın lütfen. Kimisi eğitim verir kimisi vermez. Kimisinde eğitim işe yarar kimisinde yaramaz. En basiti çocuklar aynı okula gidip aynı öğretmenden aynı sınıfta ders alıyorlar ama biri 100 alırken diğeri 30 alıyor. Her çocuk farklı, her çocuk özel. Her eğitim her çocukta tutmaz. Çocuğun yapı ve karakteriyle çok ama çok alakalı. Ama birbirinizi böyle kırmayın lütfen ♥ Benim bebeğim de uysal evet ama inadı inat uyumayacağı yoksa uyumuyor yani 2 saat 3 saat denesem de olmayınca olmuyor. Bebeğimin karakteri daha baskın çıkıyor. Kimisi de çok uyumlu eğitime açık olabilir. Böyle farklardan dolayı tartışmayın lütfen lütfen lütfen. Kimse de bir yere ayrılmasın sizleri seviyoruz kızlar ♥ T tanem-tane20 @Kartanesii8892
nazları bıze alya da uyumamaya basladı songunlerde gunduzlerı benı delı edıyodu 20dk 20dk. dı. kuzum dun gece cok rhattı blıomsn sdece 11.30da emzırdım ve sabah 5de. emzırnce de memede uyumamalydı zorla uyandrdm gece sbah da uyanıktı koydum besıge bn uyumusum demek o da uyudu dye duaundm aglaamdgna gore. smdıden alıştı sanrm azonce yıne yatırdım uyudu 5dk sürdü busfer kalkmak ıstemesı bunu denesen bı oyle de boyle de aglıyoorlar ztnDenemem mi beynim ugulduyor artik onlardan
Canım bizimki kaşınıyor sanırımGunaydin,bebislerin disleri kasinan varmi yada cikaran
Maalesef çok üzüldüm bendeGiden gidene neler olmuş burda
Kesinlikle katılıyorumKızlar yapmayın lütfen. Kimisi eğitim verir kimisi vermez. Kimisinde eğitim işe yarar kimisinde yaramaz. En basiti çocuklar aynı okula gidip aynı öğretmenden aynı sınıfta ders alıyorlar ama biri 100 alırken diğeri 30 alıyor. Her çocuk farklı, her çocuk özel. Her eğitim her çocukta tutmaz. Çocuğun yapı ve karakteriyle çok ama çok alakalı. Ama birbirinizi böyle kırmayın lütfen ♥ Benim bebeğim de uysal evet ama inadı in Drat uyumayacağı yoksa uyumuyor yani 2 saat 3 saat denesem de olmayınca olmuyor. Bebeğimin karakteri daha baskın çıkıyor. Kimisi de çok uyumlu eğitime açık olabilir. Böyle farklardan dolayı tartışmayın lütfen lütfen lütfen. Kimse de bir yere ayrılmasın sizleri seviyoruz kızlar ♥ T tanem-tane20 @Kartanesii8892
1hafta olmus gireli 28gun var olarak gozukuyor kuzum bitmesineCanım 1subqt olarak hesaplanmisti
burada mağdur oynanıyor ama çok güzel subliminal mesajlar verılmiş arkamdan duydugum ıcin sessız kalmadım.. Şurda 2haftadır çok şeyı gormezden gelıyorum ama sözkonusu kızımken malesef kımseyı gözum görmuyor. en başından beri sokulan lafları sıneye cekerek hata yapmışım burda çok alttan aldım e ben de anneyım ben de ınsanım:) yaptıgım hersey eleştiriliyor kötu gözlerden korkuyorum..Günaydın hanımlar
Sayfamıza nazar değdi sanırım kopuslar başladı şu yada bu sebepten
T tanem-tane20 canım nereye gidiyorsun isteyen istediği gibi büyütür bebeğini kimse kimseye karisamaz anneligini sorgulayamaz ben kendi adıma uyku eğitiminin çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum ama uygulayan önemseyen annelere diyecek sözüm yok benim iki oğlum var ikiside zor çocuk o akıllı çocuklar bana uğramadı
CANIM AZRAMM çok güzel özetlemiş kızı uysalmis ve eğitim olmadan uyurmus oğlu ise farklı benim oğlanlar ikiside uyku düşmanı gece hiç kalkmasada kaçta yatarsa yatsın 6-8 aarasi uyanır ben 8de uyandığında veya gece bir kez uyandığında kendimi şanslı hissediyorum
Papatyamaviss bizde bu sayfada CANIM AZRAMM ile önceden tanışıyoruz ikimizde ikinci çocuk için çok bekledik o tüp bebeğe gidecekken bende tüp bebek düşüğü sonrasında doğal yoldan mucizelerimize kavuştuk çok şey yaşadık bu süreçte onunla ❤❤ kader arkadaşlığı bizimki
Canım aranızda ne geçti neler yazdiniz birbirinize biliyorum o kadar ayrıntılı mesajları okuyamıyorum ama bu tarz kizginliklara gerginliklere ne senin nede onun açısından gerek yok herkes istediği gibi çocuğunu uyutur beslerburada mağdur oynanıyor ama çok güzel subliminal mesajlar verılmiş arkamdan duydugum ıcin sessız kalmadım.. Şurda 2haftadır çok şeyı gormezden gelıyorum ama sözkonusu kızımken malesef kımseyı gözum görmuyor. en başından beri sokulan lafları sıneye cekerek hata yapmışım burda çok alttan aldım e ben de anneyım ben de ınsanım:) yaptıgım hersey eleştiriliyor kötu gözlerden korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?