2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bırakmadıysa faydalı olur canım inşallah

Ben 2 gundur dayanamayip tatli yedim cumartesi ve pazar dun bikez 2 kezmi ne yapti simdi yaptı birde, bende bilemedim yemezkende pek bi fark yok gibiydi, ama yememeye devam edicem bakalim bilmiyorum yumurta sute gorecok cok daha iyi hadi insallah kuzm

Kızlar ayrılmayı gerektirecek birşey yok burada her çocuk özel gerçekten. Büyük oğlum çok mızmızdı ama 1,5 yaşındayken gece kesintisiz emiyordu korkunçtu. Sütten kesmesi de o kadar zor oldu. Ozaman @kartanesinin yaptığını yapsam iyi olurdu. Ama ikinci oğlum uyku konusunda şahane bir çocuk. Hep kendi uyurdu .11 yasinda hâlâ ne geç yatar ne de zor kalkar. 3.oğlum 10 yaşında ben aynı odada olmasam uyumaz. Bebeğim memede uyuyor. Gece çok kalkmazsa düşünmem eğitimi. Beni zorlarsa 1 yaş sonrasında gece emzirmeyi keserim.
Seninki uslu yaramaz diye birşey yok .hepimizin bilmediği şeyler var. Burada birbirimizden öğreniyoruz şüphemiz varsa danışıyoruz. Ben pek yazamasamda burayı seviyorum. Arkadaş gurubu insan özlüyor.

Birde hani çok şeyi yemiyorum diye sabahları 2 yumurta yemeye başlamıştım son 2 -3 gün çok fenaydı hep yeşil yaptı gece 5 kez bez değiştir az çok yapıyordu dün gece ilk defa yapmadı
yumurtaysa sevineceğim artık

denedik csnım ilk günler iyi gibiydi sonra yine aynı ben de boşa ilaç vermiyim nasılsa aynı diye bıraktım canım seninki saf süt mü kusuyor yoksa pütürlü balgamsı mı ?
Süt de çıkıyor pütürlü de geliyor benim kuzum a hadi ya ben de umut ettim ama bakalım haber vereyim ❤ seni n ki nasıl kusuyor

Eğer yumurta ise bulmuş olacaksın inşallah alerjisi tetikleyen sebebi bulmussundur

c
Süt de çıkıyor pütürlü de geliyor benim kuzum a hadi ya ben de umut ettim ama bakalım haber vereyim ❤ seni n ki nasıl kusuyor
benimki de bazen sade süt veya su gibi tanecikli çogunlukla da koyu kıvamlı pütürlü çıkarıyor canım ya ben biraz deneyip bıraktım inşallah size fayda eder burda çogu kişiye fayda etmiş zaten bu ilaç sen de iyi düşün iyi olsun

aa sevindim canım ya biraz daha yemw sonra diyeti boz anlaşılır yumurtaysa o daha çabuk iyileşiyor canım netleşmesi bile büyük gelişme ben de diyetteyim bakalım daha 1 hafta oldu bu arada belki biliyorsundur yumurta alerjisi kesinleşirse kızamık aşısını hastanede yaptırman gerek alerjenmiş yine paylaş canım gelişme olursa

Benim gece yapmaz da gun icine 3 4 oluyordu dun ilk defaoglenden bero yapmadı ve sabahyapti bnde sasirdim

Ne kadae aynı bizim Bebekler ya
Dun gorenler soka uğradı.
Eşime verdim bebk arabasini annemlerde iftar hazirligi yapiyorduk.
Aradan o kadar zaman gecti iyi uymuştur dedim.
Bir de ne goreyim cin gibi
Bunun daha ilerisi var
Var da var....
Koyup denedim kesinlikle ve kesinlikle uyumuyor o besik gicirdiyor artik tepinmelerinden o kadar cok hareketli ki ve ağlaması arttikca artip oguruyor @Kartanesii8892

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…