2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Artik 7:30 dedimi uyuyor bu guzel gelisme. , cok ise yaradi tavsiyeniz faydalandiginiz kitabin adi nedir ?
tracuy hoggun yontemlerı canm. benuyku egıtımıne de basladım kızım artk kendısı maksımum 10dkda uuyyo:)

Ah canım inşallah öyle olmaz. Yemeyen bebek zor. Aksama kadar nasıl yapsam da yemek yedirsem derdinde oluyorsun. Bool iştahlı bebek olsunlar Amin:)

Hadi ya şimdi öğrendim
evet evet oyle olmustu görup gerılmemek ıcın gözardı etmıstım ama yanlıs anlasılma olmasn baska uye arkadasımız ben msjı gordum sanmıs ona soylememıstım gozardı ettıgımı o bana yzma bsy dedı ben de neoldudedım hatta gerekyok bakma onemlı degıl dedı ben ısrar ettım de baktım. e benım uyku egıtmımın uzerıne oyle denmiş yok mukemmel bebek bılmem ne. arkadaslar kımse burda salak degıl 5yasında bebeler anlar o msjn bana oldugunu lutfen yanı bende susamazdm. benm bebegım benm ıcın mukemmel evet herkesn bebegı mukemmeldır kac haftadır alyadan yakınıyorum burda dalması zorlastı memesız uyumaz oldu huysuzladı vs benım amacım baska olsa yakınır mydım benım bebegm de robot degıl evet uysal genel anlamda egıtımımız de 2.gunden bıttı sanırm 3dk.da dalıyor artık ama musaıt bıbebek kı ogrendı. yne uyumasa burda da derım ters gıttı uyumadı dıye yanı kısacası herkes kendı hayatına bakmalı burda fıkır alısverısı yaptık gulduk eglendık yanlsım varsa da ınsan gb dıle de getrdım alttan aldım ama yazık bebeklere kımse laf edemez. oncesınde de beddua edıldı bana yaa ve ben bel altı asla vurmadım . ne dıyım Allah herkese sabır sukûnet versın Z zeLina bsebse

Profiline girince Kullaniciyi goz ardi et var
Onun msjlarini gormuyorsun
Bak benim ismimin ustune tikla altta yaziyor goz ardi et diye
Aa gerçekten mi Bir yaşıma daha girdim hiç dikkat etmemişim tabii ki bunu yapınca göz ardı ettiğin kişi de bunu fark ediyordur değil mi

İnşallah sana cekmez canım çok zor gerçekten yemeyen çocukla uğraşmak çok zor büyük oğlumdan biliyorum ek gıdada tatsız tuzsuz şeyleri yedireyim derken çocuk tamamen yemekten soğudu

Wcye bile birlikte gittiğimiz oluyor inanır mısın pusetine koyuyorum hangi odaya gideceksem yanımda götürüyorum ilk 5 10 dakika sessiz duruyor ondan sonra kucağına alınmadıysa ya da ona ilgi gösterilmediyse bağıra bağıra ağlıyor vallahi ne yapacağımızı İnan bilmiyorum eşimde bende şaştık gaz sancısı nedeniyle onu pışpışlarken sanırım fena kucağa alıştı artık

arabayla dışarı çıktığımızda arabada ya da Bebek arabasına koy sokakta AVM'de hiç sesi çıkmıyor Ama evin içinde devamlı kucak ve ilgi delisi

canık kac aylık bı ara alya da boyleydı sımdı donuyor yuvarlanıyor oyuncaklar ılgısını cekıyır kucak ıstemyor mama sand. de aldık ona koyyorum ısım oldugunda da mutfakta fln gunduz uykuları uyumamaları da kendılerı nasıl uyucagnı bılemedıkleri ıcınmıs egıtımı verdıgomden berı mınıöum 1saat uyuyor kendı dalıyor tavsyem egitime baslaaa. uykularını alamadıgında benm kızım da kucak ıstyordu bazen

Dün bütün gün parkta gezdik. Emdikten sonra parkta iki kere uyudu taş döşeli yollardan gittiğimizde bebek arabası silkeleniyor silkelendiğinide de bizimkisi uyumaya başlıyor. oradan AVM'ye gittik Benim oğlan kapalı yerleri sevmiyor AVM'de ağladı hemen çıkmak istedi açık havada her zaman gezmek istiyor çimenlere koyduk arka üstü çimenlerde uzandı açık havada çok güzel durdu. Vallahi yürümekten bacaklarım ağrıdı. Doğum kilolarını vermeye birebir bebek arabasıyla yürümek Bir de çok yürüyünce kalçadan bacağıma doğru uyuşma başlıyor sizde de oluyor mu daha önce yoktu doğumdan sonra böyle bir şey başladı.

Aa sanirim bi ksc kez benimde oldu sen diyonce bi animsayiverdim bende ordan oraya gezip duruyom indir kaldir bbk arabasi devamli , cok ta yiyorum ona ragman yaklasik 500 gram. Daha gitmis 62 kusirlerdeyken 61 kusirleri gordum aferin oğlumdiyorum bazen devam bu sekilde bide havalar isindi kapalıyım dogal sauna incelmeye birebir 58 ide gorur bu gozler insallah

Aa gerçekten mi Bir yaşıma daha girdim hiç dikkat etmemişim tabii ki bunu yapınca göz ardı ettiğin kişi de bunu fark ediyordur değil mi
Hayır canım farketmiyor karşındaki sadece sen onun mesajlarını görmüyorsun.
Ama eğer o sayfada gözardı ettiğin kişinin mesajları varsa sayfanın sonuna yazı çıkıyor “gözardı edilen içeriği göster “diye basarsan o sayfaya mesajları geliyor

İnşallah sana cekmez canım çok zor gerçekten yemeyen çocukla uğraşmak çok zor büyük oğlumdan biliyorum ek gıdada tatsız tuzsuz şeyleri yedireyim derken çocuk tamamen yemekten soğudu
Canım ya ben de öyle yaptım şimdi çocuk sabah kalkar kalkmaz ben yemek yemicem diyor . Herkes diyor buna bari öyle yapma yediklerinizden ver diye. Ben irmikli falan filan şeyler yapmıştım sen bunda nasıl yapmayı düşünüyorsun ek gidada.?

Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Doktora sordum bu ayda artık mastit mi kalır diye
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu

A çok şaşırdım ben de başlarda olur sadece asanirdim. Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…