Goremedim ben yamuk biryer neresi yamuk canimBen bu bebisin yamuk kafası için ne yapabilirim bir fikrin var mı acaba
Birini engelkeme butonu mu var ciddenhic bilmiyordum
Kızlar bende bilmiyordum yazılanlardan yola çıkarak öyle olduğunu tahmin etmiştim varmış gerçektenTartışmanın uzamasını engellemekten bahsetmiş canım o engel değil
tracuy hoggun yontemlerı canm. benuyku egıtımıne de basladım kızım artk kendısı maksımum 10dkda uuyyo:)Artik 7:30 dedimi uyuyor bu guzel gelisme. , cok ise yaradi tavsiyeniz faydalandiginiz kitabin adi nedir ?
Yaa çok sevindim canım inşallah doğrudur ve yipranmadan kolayca atlatirsinizPapatyamaviss M Mavisu27 @ISIK27
Kızlar bizim alerji galiba yumurta dün yumurtayı kestim 15 günden sonra ilk defa gece kaka yapmadı ve sabah da sarı yaptı
Hemen sevinmek istemiyorum ama umarım bulduk artık
Ah canım inşallah öyle olmaz. Yemeyen bebek zor. Aksama kadar nasıl yapsam da yemek yedirsem derdinde oluyorsun. Bool iştahlı bebek olsunlarAnnem onu diyo bana sen azradan da zayif bi bebektin diyor. Pek uyunayan bi tipmisim. Ki pirinc unu ve su karisimi vermisler baya bana mama alamamislar da. Ek gida da hele tencere tavayla teyzem oyun yapar annem zorla agzima bikac kasik sokar sonra hepsini kusarmisimdinlemesi komikti ama kizimdan korkuyorym su an
evet evet oyle olmustu görup gerılmemek ıcın gözardı etmıstım ama yanlıs anlasılma olmasn baska uye arkadasımız ben msjı gordum sanmıs ona soylememıstım gozardı ettıgımı o bana yzma bsy dedı ben de neoldudedım hatta gerekyok bakma onemlı degıl dedı ben ısrar ettım de baktım. e benım uyku egıtmımın uzerıne oyle denmiş yok mukemmel bebek bılmem ne. arkadaslar kımse burda salak degıl 5yasında bebeler anlar o msjn bana oldugunu lutfen yanı bende susamazdm. benm bebegım benm ıcın mukemmel evet herkesn bebegı mukemmeldır kac haftadır alyadan yakınıyorum burda dalması zorlastı memesız uyumaz oldu huysuzladı vs benım amacım baska olsa yakınır mydım benım bebegm de robot degıl evet uysal genel anlamda egıtımımız de 2.gunden bıttı sanırm 3dk.da dalıyor artık ama musaıt bıbebek kı ogrendı. yne uyumasa burda da derım ters gıttı uyumadı dıye yanı kısacası herkes kendı hayatına bakmalı burda fıkır alısverısı yaptık gulduk eglendık yanlsım varsa da ınsan gb dıle de getrdım alttan aldım ama yazık bebeklere kımse laf edemez. oncesınde de beddua edıldı bana yaa ve ben bel altı asla vurmadım . ne dıyım Allah herkese sabır sukûnet versın Z zeLinaHadi yaşimdi öğrendim
Aa gerçekten mi Bir yaşıma daha girdim hiç dikkat etmemişim tabii ki bunu yapınca göz ardı ettiğin kişi de bunu fark ediyordur değil miProfiline girince Kullaniciyi goz ardi et var
Onun msjlarini gormuyorsun
Bak benim ismimin ustune tikla altta yaziyor goz ardi et diye
Annem onu diyo bana sen azradan da zayif bi bebektin diyor. Pek uyunayan bi tipmisim. Ki pirinc unu ve su karisimi vermisler baya bana mama alamamislar da. Ek gida da hele tencere tavayla teyzem oyun yapar annem zorla agzima bikac kasik sokar sonra hepsini kusarmisimdinlemesi komikti ama kizimdan korkuyorym su an
Arkadaslar birsey soracagim gece uykulari tamam . Onlari bir nebze hallettim. Ama benim bebegim gunduzleri hic bensiz durmuyor. Tuvalete bile ana kucagini yanimda goturuyorum. Is yapmam imkansiz. Tv onune cocugu koy is yap yapmak istemiyorum. Bir kere yaptim onda bile 10 dk durdu durmqdi. Surekli onunla ilgilenmem lazim. Bu yaziyi bile zor yqzdim berkesin boyle mi ? Normal mi ?
1 ay daha sabredelim bakalim neler olacakben tek cozum olarak disari cikmakta buluyorum. Avmde susuyor hic aglamiyor. Aglasada kucakta susuyor. Butun gun disarida gezdik pazar gunu. Esim cok yoruldum dedi. Bende ona cok dinlendim dedim.
Oyun halisi bir nebze yariyor. Onun daha iyisini alayim diye dusunuyorum
Ben de şaşırdım cahilligime ver
canık kac aylık bı ara alya da boyleydı sımdı donuyor yuvarlanıyor oyuncaklar ılgısını cekıyır kucak ıstemyor mama sand. de aldık ona koyyorum ısım oldugunda da mutfakta fln gunduz uykuları uyumamaları da kendılerı nasıl uyucagnı bılemedıkleri ıcınmıs egıtımı verdıgomden berı mınıöum 1saat uyuyor kendı dalıyor tavsyem egitime baslaaa. uykularını alamadıgında benm kızım da kucak ıstyordu bazenArkadaslar birsey soracagim gece uykulari tamam . Onlari bir nebze hallettim. Ama benim bebegim gunduzleri hic bensiz durmuyor. Tuvalete bile ana kucagini yanimda goturuyorum. Is yapmam imkansiz. Tv onune cocugu koy is yap yapmak istemiyorum. Bir kere yaptim onda bile 10 dk durdu durmqdi. Surekli onunla ilgilenmem lazim. Bu yaziyi bile zor yqzdim berkesin boyle mi ? Normal mi ?
Aa sanirim bi ksc kez benimde oldu sen diyonce bi animsayiverdimDün bütün gün parkta gezdik. Emdikten sonra parkta iki kere uyudu taş döşeli yollardan gittiğimizde bebek arabası silkeleniyor silkelendiğinide de bizimkisi uyumaya başlıyor.oradan AVM'ye gittik Benim oğlan kapalı yerleri sevmiyor AVM'de ağladı hemen çıkmak istedi açık havada her zaman gezmek istiyor çimenlere koyduk arka üstü çimenlerde uzandı açık havada çok güzel durdu. Vallahi yürümekten bacaklarım ağrıdı. Doğum kilolarını vermeye birebir bebek arabasıyla yürümek Bir de çok yürüyünce kalçadan bacağıma doğru uyuşma başlıyor sizde de oluyor mu daha önce yoktu doğumdan sonra böyle bir şey başladı.
Onu bilmiyorum ama sanmıyorum o kisiye bilgi gitmezAa gerçekten mi Bir yaşıma daha girdim hiç dikkat etmemişim tabii ki bunu yapınca göz ardı ettiğin kişi de bunu fark ediyordur değil mi
Ben de yumurta alerjisi diye sevinir oldum ne hale düşürdü bu bücürler bizi:)Yaa çok sevindim canım inşallah doğrudur ve yipranmadan kolayca atlatirsiniz
Hayır canım farketmiyor karşındaki sadece sen onun mesajlarını görmüyorsun.Aa gerçekten mi Bir yaşıma daha girdim hiç dikkat etmemişim tabii ki bunu yapınca göz ardı ettiğin kişi de bunu fark ediyordur değil mi
Canım ya ben de öyle yaptım şimdi çocuk sabah kalkar kalkmaz ben yemek yemicem diyor . Herkes diyor buna bari öyle yapma yediklerinizden ver diye. Ben irmikli falan filan şeyler yapmıştım sen bunda nasıl yapmayı düşünüyorsun ek gidada.?İnşallah sana cekmez canım çok zor gerçekten yemeyen çocukla uğraşmak çok zor büyük oğlumdan biliyorum ek gıdada tatsız tuzsuz şeyleri yedireyim derken çocuk tamamen yemekten soğudu
A çok şaşırdım ben de başlarda olur sadece asanirdim. Çok geçmiş olsun canım.Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Doktora sordum bu ayda artık mastit mi kalır diye
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?