- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Öylemi dersin biraz rahatladım canım ya sagolasin.genelde iki saate bir emziriyorum.belki sen daha çok emzirdigin için akmıyordurTerbiye olmustur göğüslerin artik arkadaşım azalmamistir benimde akardi eskiden simdi binde bir belki hatirlamiuorum ble uzun zamandir
Biz de d vitaminini yeni kullanmaya başladık.ben ocean d vitamini kullaniyotum bebegime saf zeytinyagi var icinde d vit birliite
Soyle diim o zaman geceleri eskiden uzun beklerdi tas gibi olu gogsum sirilsiklam olurdu , gecenlerde 5 saat uyudu goguste banamisin demiyor hafif bi dolgunluk sadece bu son bi aydir boyle benim gece bile artik akmamaya basladiÖylemi dersin biraz rahatladım canım ya sagolasin.genelde iki saate bir emziriyorum.belki sen daha çok emzirdigin için akmıyordur
15 aya kdr kullanilmaliynis iyle dedi bana doktorum canim onemliymisBiz de d vitaminini yeni kullanmaya başladık.
D vitamini için mi?15 aya kdr kullanilmaliynis iyle dedi bana doktorum canim onemliymis
Yurtdisindamiydin kuzum sen , malum burda 15 gunden itibsren direk veriyolarD vitamini için mi?
Bize önerilmedi. Bebeğimin kemik gelişimi gereği gerek duyulmamıştı. Yeni başlatıldı bu yüzden. Günde 2 damla. 1 yaşına kadar dedi doktorumuz
Benimde oyle ama bebegin kilo alimi normal oldugu icin icim rahat simdilik. Ama sagsam sut cikmiyor. Nasil yetiyor anlamadim bendeÖylemi dersin biraz rahatladım canım ya sagolasin.genelde iki saate bir emziriyorum.belki sen daha çok emzirdigin için akmıyordur
Yok canım. Adanadayız. Bebeğimin kemik gelişimi iyiydi maaşallah süphanallah. Onun için sakın kullanmayın dendi. Bebeğim 1 haftalıkken başını dik tutabiliyordu düşün. Herkes şaşırmıştı. Bana normal gelmişti ne bileyim ilk çocuk olunca....Yurtdisindamiydin kuzum sen , malum burda 15 gunden itibsren direk veriyolar
canım Aynen benimde yaklaşık 1 aydır böyle sağol canım cvp içinSoyle diim o zaman geceleri eskiden uzun beklerdi tas gibi olu gogsum sirilsiklam olurdu , gecenlerde 5 saat uyudu goguste banamisin demiyor hafif bi dolgunluk sadece bu son bi aydir boyle benim gece bile artik akmamaya basladi
Bnmkide tutuyodu annem hep masallah vs fln diyodu sonra ben aksattim hep senin gibi dusunerek şimdiboynunu he0 bitarafa egik tutuyor cani isterse diklestiryo , saglik ocagindakibirakip baska kullanmaya basladim bende sonradan duzenli veriuorum simdiYok canım. Adanadayız. Bebeğimin kemik gelişimi iyiydi maaşallah süphanallah. Onun için sakın kullanmayın dendi. Bebeğim 1 haftalıkken başını dik tutabiliyordu düşün. Herkes şaşırmıştı. Bana normal gelmişti ne bileyim ilk çocuk olunca....
Rica ederim ne demek az kaldi sikalim dişleri sonrada yemiyo bu diyr soylenmelere baslariz :)canım Aynen benimde yaklaşık 1 aydır böyle sağol canım cvp için
Kaç damla veriyorsunuz,?Bnmkide tutuyodu annem hep masallah vs fln diyodu sonra ben aksattim hep senin gibi dusunerek şimdiboynunu he0 bitarafa egik tutuyor cani isterse diklestiryo , saglik ocagindakibirakip baska kullanmaya basladim bende sonradan duzenli veriuorum simdi
Benim bebeğim de aynı. Sabah eşim işe giderken uyandırıp emziriyorum yataga yanıma alıyorum benimle beraber yatmayı seviyor uyumasada pusuda yatıyor en ufak hareketimle gözünü açıyor ilgi istiyor ve mesaim başlıyor tuvalete bile beraber gidiyoruz arabasını yanıma çekiyorum göz kontagı kurmasam onunla konuşup oynamazsam önce mızırdanıyor ilgilenmezsem kıyamet kopuyor nefesi kesilene dek aglıyor bazen yanımda olmasına ragmen telefonla bile konuşturmuyor kendiyle ilgilenilmediğini anlıyor bazen hoşuma gidiyor tripleri ama gerçekten yoruyor bazen. İş filan zaten yapamıyorum yemegide eşim işten gelince yapıyorum o ilgileniyor ben yemek yapıyorumArkadaslar birsey soracagim gece uykulari tamam . Onlari bir nebze hallettim. Ama benim bebegim gunduzleri hic bensiz durmuyor. Tuvalete bile ana kucagini yanimda goturuyorum. Is yapmam imkansiz. Tv onune cocugu koy is yap yapmak istemiyorum. Bir kere yaptim onda bile 10 dk durdu durmqdi. Surekli onunla ilgilenmem lazim. Bu yaziyi bile zor yqzdim berkesin boyle mi ? Normal mi ?
Ayni biz !Benim bebeğim de aynı. Sabah eşim işe giderken uyandırıp emziriyorum yataga yanıma alıyorum benimle beraber yatmayı seviyor uyumasada pusuda yatıyor en ufak hareketimle gözünü açıyor ilgi istiyor ve mesaim başlıyor tuvalete bile beraber gidiyoruz arabasını yanıma çekiyorum göz kontagı kurmasam onunla konuşup oynamazsam önce mızırdanıyor ilgilenmezsem kıyamet kopuyor nefesi kesilene dek aglıyor bazen yanımda olmasına ragmen telefonla bile konuşturmuyor kendiyle ilgilenilmediğini anlıyor bazen hoşuma gidiyor tripleri ama gerçekten yoruyor bazen. İş filan zaten yapamıyorum yemegide eşim işten gelince yapıyorum o ilgileniyor ben yemek yapıyorum
Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Doktora sordum bu ayda artık mastit mi kalır diye
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu
Bugün 4 aylık olduk iğnelerini vurulduk herhangi bir ateş yok şu an iyi durumda 7 kilo 200 gram çıktı kakasını zor yapmasından bahsettim bu Ay demir ilacına başlamayalım Bir dahaki ay geldiğinizde başlayalım dedi vermedi Demir ilacını. İğneleri vurulurken fazla ağlamadığı canına sağlam galiba benim bıdık.
Okuyunca çok şaşırdım çünkü aynı hikayeyi yaşadım, hasta gibiydim çok ağrım vardı parol aldım sabahına memede kızarıklık kitle ve fena ağrı. Parol süt yapıyo diye geyik yapmıştım fakat benimki de ısırıyor bazen memeyi. Çok ilginç ya.Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Doktora sordum bu ayda artık mastit mi kalır diye
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Maşallah bebeğine canım ❤
Hani ilk doğduklarında olurdu minik minik bezeler meme de tamam bu kitle koskocaman açıkcası doktora korkarak gittimOkuyunca çok şaşırdım çünkü aynı hikayeyi yaşadım, hasta gibiydim çok ağrım vardı parol aldım sabahına memede kızarıklık kitle ve fena ağrı. Parol süt yapıyo diye geyik yapmıştım fakat benimki de ısırıyor bazen memeyi. Çok ilginç ya.
çok geçmiş olsun canım inş bulmuşsundur, gerisi kolay inş. Bizde mukus yok diyebilirim ama yeşil ve çok cıvıl, bazen hiiiiç pütür olmuyor. Su gibi. Kg alımı normal. Götürsem mi ki ya? Bende şu hastalık dönemlerimde sürekli hastanedeydim ya şuan hastane görmek istemiyorum15 gün önce çok sulu sarı kaka yapmaya başladı ve mukus başladı. bütün dışkı testleri yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama dışkıda gizli kan çıktı. 1-2 gün içinde de yeşile döndü. Kandan inek sütü ve keçi sütü alerjisi bakıldı negatif çıktı. Dr gene de diyet dedi. Yeşil kaka biraz azaldı sonra gene eskiye döndü. Dr tartıya bakti kilo alımı etkilenmemiş. Kuruyemiş susam tahine de dikkat ettim hiçbirinde anlamlı sonuç elde edemedik.
Dün yumurta yemeyi bıraktım bugün ikinci gün hiç yeşil yapmadı dışklama sayısı da azaldı 1-2 gün daha bakacağm canım
canım ben ilk oğlumda blw ile başlamıştım, çok da güzel gidiyordu. En önemli şey serinkanlı olmak. Sürekli öğürüyor, müdahale etmek gerekiyor. 2 ay çok güzel gittik .. sonra ben işe başladım. Bakıcımıza güvenemedim, ya boğazına kaçarsa kurtaramazsa diye Pimpirik yaptım malesef. Klasik beslenmeye döndük. Zamanla elimde kaşık peşinden koşar hale geldim.. bunda da 3 gün kuralı ile başlarım ama yine bakıcıya bırakacağım için blw tam uygulayamam galibaBlw kitabi siparisi verdim ins basarbilirim ❤ tek korkum kizim bana benzemeye devam ederse ben ek gidada hicbi sey yemeyen yedigini kusan bi bebekmisim. Blw daha iyi mi olut kotu mu bilemiyorum simdi.. @Kahsen
benimde saatlerce emzirmesem hafif bi doluluk kaldı sadece okadarSoyle diim o zaman geceleri eskiden uzun beklerdi tas gibi olu gogsum sirilsiklam olurdu , gecenlerde 5 saat uyudu goguste banamisin demiyor hafif bi dolgunluk sadece bu son bi aydir boyle benim gece bile artik akmamaya basladi
çok güzelmiş güle güle giysin prensesBizimde bayramliklarimiz bunlar maviyi yeni siparis verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?