2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Terbiye olmustur göğüslerin artik arkadaşım azalmamistir benimde akardi eskiden simdi binde bir belki hatirlamiuorum ble uzun zamandir
Öylemi dersin biraz rahatladım canım ya sagolasin.genelde iki saate bir emziriyorum.belki sen daha çok emzirdigin için akmıyordur

Öylemi dersin biraz rahatladım canım ya sagolasin.genelde iki saate bir emziriyorum.belki sen daha çok emzirdigin için akmıyordur
Soyle diim o zaman geceleri eskiden uzun beklerdi tas gibi olu gogsum sirilsiklam olurdu , gecenlerde 5 saat uyudu goguste banamisin demiyor hafif bi dolgunluk sadece bu son bi aydir boyle benim gece bile artik akmamaya basladi

Benimde oyle ama bebegin kilo alimi normal oldugu icin icim rahat simdilik. Ama sagsam sut cikmiyor. Nasil yetiyor anlamadim bende

Yurtdisindamiydin kuzum sen , malum burda 15 gunden itibsren direk veriyolar
Yok canım. Adanadayız. Bebeğimin kemik gelişimi iyiydi maaşallah süphanallah. Onun için sakın kullanmayın dendi. Bebeğim 1 haftalıkken başını dik tutabiliyordu düşün. Herkes şaşırmıştı. Bana normal gelmişti ne bileyim ilk çocuk olunca....

Soyle diim o zaman geceleri eskiden uzun beklerdi tas gibi olu gogsum sirilsiklam olurdu , gecenlerde 5 saat uyudu goguste banamisin demiyor hafif bi dolgunluk sadece bu son bi aydir boyle benim gece bile artik akmamaya basladi
canım Aynen benimde yaklaşık 1 aydır böyle sağol canım cvp için

Bnmkide tutuyodu annem hep masallah vs fln diyodu sonra ben aksattim hep senin gibi dusunerek şimdiboynunu he0 bitarafa egik tutuyor cani isterse diklestiryo , saglik ocagindakibirakip baska kullanmaya basladim bende sonradan duzenli veriuorum simdi

Kaç damla veriyorsunuz,?

Benim bebeğim de aynı. Sabah eşim işe giderken uyandırıp emziriyorum yataga yanıma alıyorum benimle beraber yatmayı seviyor uyumasada pusuda yatıyor en ufak hareketimle gözünü açıyor ilgi istiyor ve mesaim başlıyor tuvalete bile beraber gidiyoruz arabasını yanıma çekiyorum göz kontagı kurmasam onunla konuşup oynamazsam önce mızırdanıyor ilgilenmezsem kıyamet kopuyor nefesi kesilene dek aglıyor bazen yanımda olmasına ragmen telefonla bile konuşturmuyor kendiyle ilgilenilmediğini anlıyor bazen hoşuma gidiyor tripleri ama gerçekten yoruyor bazen. İş filan zaten yapamıyorum yemegide eşim işten gelince yapıyorum o ilgileniyor ben yemek yapıyorum

Ayni biz ! bende esim ise gitsede yataga alsam diye bekliyorum sabahlari. Nefesi kesulene kadar aglamasi vs Kesin oglak burcunun alametleri bunlar.

Geçmiş olsun canım

Maşallah bebeğine canım

Okuyunca çok şaşırdım çünkü aynı hikayeyi yaşadım, hasta gibiydim çok ağrım vardı parol aldım sabahına memede kızarıklık kitle ve fena ağrı. Parol süt yapıyo diye geyik yapmıştım fakat benimki de ısırıyor bazen memeyi. Çok ilginç ya.

Hani ilk doğduklarında olurdu minik minik bezeler meme de tamam bu kitle koskocaman açıkcası doktora korkarak gittim
Vücut kırgınlığıyla başladı
Senin ksç günde geçti

çok geçmiş olsun canım inş bulmuşsundur, gerisi kolay inş. Bizde mukus yok diyebilirim ama yeşil ve çok cıvıl, bazen hiiiiç pütür olmuyor. Su gibi. Kg alımı normal. Götürsem mi ki ya? Bende şu hastalık dönemlerimde sürekli hastanedeydim ya şuan hastane görmek istemiyorum
Blw kitabi siparisi verdim ins basarbilirim ❤ tek korkum kizim bana benzemeye devam ederse ben ek gidada hicbi sey yemeyen yedigini kusan bi bebekmisim. Blw daha iyi mi olut kotu mu bilemiyorum simdi.. @Kahsen
canım ben ilk oğlumda blw ile başlamıştım, çok da güzel gidiyordu. En önemli şey serinkanlı olmak. Sürekli öğürüyor, müdahale etmek gerekiyor. 2 ay çok güzel gittik .. sonra ben işe başladım. Bakıcımıza güvenemedim, ya boğazına kaçarsa kurtaramazsa diye Pimpirik yaptım malesef. Klasik beslenmeye döndük. Zamanla elimde kaşık peşinden koşar hale geldim.. bunda da 3 gün kuralı ile başlarım ama yine bakıcıya bırakacağım için blw tam uygulayamam galiba
benimde saatlerce emzirmesem hafif bi doluluk kaldı sadece okadar
Bizimde bayramliklarimiz bunlar maviyi yeni siparis verdim
çok güzelmiş güle güle giysin prenses
Bende bgn iki oğluma alışveriş yaptım , herşey ateş pahası olmuş. Onlara herşeyi aldım kendime 1 ayakkabı alamadan geldim. Ahhh analık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…