Gecmis olsun. Hersey oluyor valla bu da olur :)Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Doktora sordum bu ayda artık mastit mi kalır diye
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu
Aynen nasil doyur altimi al diyorsa aglayarak, o sekilde beni uyut benimle oyna diyor. Tam 4,5 aylik su anda. Bizimki kendi kendine oynarken de beni yaninda istiyor.canık kac aylık bı ara alya da boyleydı sımdı donuyor yuvarlanıyor oyuncaklar ılgısını cekıyır kucak ıstemyor mama sand. de aldık ona koyyorum ısım oldugunda da mutfakta fln gunduz uykuları uyumamaları da kendılerı nasıl uyucagnı bılemedıkleri ıcınmıs egıtımı verdıgomden berı mınıöum 1saat uyuyor kendı dalıyor tavsyem egitime baslaaa. uykularını alamadıgında benm kızım da kucak ıstyordu bazen
Aynen tuvalete giderken ana kucaginida aldim. Hic bukadar rahat olmamistiWcye bile birlikte gittiğimiz oluyor inanır mısın pusetine koyuyorum hangi odaya gideceksem yanımda götürüyorum ilk 5 10 dakika sessiz duruyor ondan sonra kucağına alınmadıysa ya da ona ilgi gösterilmediyse bağıra bağıra ağlıyor vallahi ne yapacağımızı İnan bilmiyorum eşimde bende şaştık gaz sancısı nedeniyle onu pışpışlarken sanırım fena kucağa alıştı artık
Ay admin admin inşallah valla yaAh canım inşallah öyle olmaz. Yemeyen bebek zor. Aksama kadar nasıl yapsam da yemek yedirsem derdinde oluyorsun. Bool iştahlı bebek olsunlarAmin:)
Valla gözum korktu zaten yaklaştıkça ek gıda dönemi inşallah olmazİnşallah sana cekmez canım çok zor gerçekten yemeyen çocukla uğraşmak çok zor büyük oğlumdan biliyorum ek gıdada tatsız tuzsuz şeyleri yedireyim derken çocuk tamamen yemekten soğudu
Hiç dikkat etmemisiz demek nereden gelsin aklımızaBacım tek cahil sen değilsin gel kol kola girelim pek cahiliz biz
Masallah ❤Bugün 4 aylık olduk iğnelerini vurulduk herhangi bir ateş yok şu an iyi durumda 7 kilo 200 gram çıktı kakasını zor yapmasından bahsettim bu Ay demir ilacına başlamayalım Bir dahaki ay geldiğinizde başlayalım dedi vermedi Demir ilacını. İğneleri vurulurken fazla ağlamadığı canına sağlam galiba benim bıdık.
Teşekkür ederimMasallah ❤
gecmiş olsun canım ben büyük oglanKızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Bebeklerin dişi çıkınca bile mastit olabiliyormuşuz ısırdıklarında o bölgeden bakteri giriyormuş
Ve hatırladım cuma akşamı benim bücür çok fena ısırdı beni 6 saat ağrısı dinmedi zannediyorum ondan oldu
Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesirsin ins❤Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
geçmiş olsın canm ben de ilk dönemlerde olmuştum agrısı cokkotu bılırım ates fln yapmaz ıns hemen gecerKızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Çok geçmiş olsun. Isırma ile olacağını bilmiyordum benimkide ısırıyor bazen. Dişlerden galiba.Kızlar haftasonu vücut kırgınlığım vardı soğuk algınlığı olduğunu düşünerek parol aldım bugün meme de kızarıklık başladı ve kocaman bir kitle vardı mastit olmuşum genel cerrahiye gittim antibiyotik verdi.
Zeytin yağı öneriyor bizim Dr. Düzenli bir şekilde içiriyorum. Zeka gelişimi için de tavsiye ediliyorBugün 4 aylık olduk iğnelerini vurulduk herhangi bir ateş yok şu an iyi durumda 7 kilo 200 gram çıktı kakasını zor yapmasından bahsettim bu Ay demir ilacına başlamayalım Bir dahaki ay geldiğinizde başlayalım dedi vermedi Demir ilacını. İğneleri vurulurken fazla ağlamadığı canına sağlam galiba benim bıdık.
Gecmis olsun. Hersey oluyor valla bu da olur :)
gecmiş olsun canım ben büyük oglan
20 aylıkken bile olmuştum çok fena
Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesirsin ins❤
Sağolun arkadaşlar bir an önce geçer umarım çok fena gerçektengeçmiş olsın canm ben de ilk dönemlerde olmuştum agrısı cokkotu bılırım ates fln yapmaz ıns hemen gecer
Sağol canım. Ben de bugün öğrendim hep ilk zamanlarda olur diye biliyordumÇok geçmiş olsun. Isırma ile olacağını bilmiyordum benimkide ısırıyor bazen. Dişlerden galiba.
Sağol canım ben de şaşırdım grip oluyorum sandım mastitmişA çok şaşırdım ben de başlarda olur sadece asanirdim. Çok geçmiş olsun canım.
ben ocean d vitamini kullaniyotum bebegime saf zeytinyagi var icinde d vit birliiteZeytin yağı öneriyor bizim Dr. Düzenli bir şekilde içiriyorum. Zeka gelişimi için de tavsiye ediliyor
Aynen canım kader arkadaşıyız bu uğurda çok mücadele ettik seninle Rabbim sağlıkla yavruları büyütmeyi bizlere nasip etsin inşaGünaydın hanımlar
Sayfamıza nazar değdi sanırım kopuslar başladı şu yada bu sebepten
@tanem-tane20 canım nereye gidiyorsun isteyen istediği gibi büyütür bebeğini kimse kimseye karisamaz anneligini sorgulayamaz ben kendi adıma uyku eğitiminin çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum ama uygulayan önemseyen annelere diyecek sözüm yok benim iki oğlum var ikiside zor çocuk o akıllı çocuklar bana uğramadı
CANIM AZRAMM çok güzel özetlemiş kızı uysalmis ve eğitim olmadan uyurmus oğlu ise farklı benim oğlanlar ikiside uyku düşmanı gece hiç kalkmasada kaçta yatarsa yatsın 6-8 aarasi uyanır ben 8de uyandığında veya gece bir kez uyandığında kendimi şanslı hissediyorum
Papatyamaviss bizde bu sayfada CANIM AZRAMM ile önceden tanışıyoruz ikimizde ikinci çocuk için çok bekledik o tüp bebeğe gidecekken bende tüp bebek düşüğü sonrasında doğal yoldan mucizelerimize kavuştuk çok şey yaşadık bu süreçte onunla ❤❤ kader arkadaşlığı bizimki
Terbiye olmustur göğüslerin artik arkadaşım azalmamistir benimde akardi eskiden simdi binde bir belki hatirlamiuorum ble uzun zamandirAynen canım kader arkadaşıyız bu uğurda çok mücadele ettik seninle Rabbim sağlıkla yavruları büyütmeyi bizlere nasip etsin inşa
Cnim bide Yusufu emzirirken göğsünü emdiği zaman dogerrinden azar azar süt akmaya başlardı ama artık öyle bisey olmuyor.sut mu çok azaldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?