2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsun. Hersey oluyor valla bu da olur :)

Aynen nasil doyur altimi al diyorsa aglayarak, o sekilde beni uyut benimle oyna diyor. Tam 4,5 aylik su anda. Bizimki kendi kendine oynarken de beni yaninda istiyor.

Aynen tuvalete giderken ana kucaginida aldim. Hic bukadar rahat olmamisti benimkini de annem alistirdi. Haftanin 3 gunu bizde surekli kucagina aliyor. Su an olan bana oldu. Kucak istemesede ilgi istiyor

İnşallah sana cekmez canım çok zor gerçekten yemeyen çocukla uğraşmak çok zor büyük oğlumdan biliyorum ek gıdada tatsız tuzsuz şeyleri yedireyim derken çocuk tamamen yemekten soğudu
Valla gözum korktu zaten yaklaştıkça ek gıda dönemi inşallah olmaz ❤ annen de der çok zordu diye

Bugün 4 aylık olduk iğnelerini vurulduk herhangi bir ateş yok şu an iyi durumda 7 kilo 200 gram çıktı kakasını zor yapmasından bahsettim bu Ay demir ilacına başlamayalım Bir dahaki ay geldiğinizde başlayalım dedi vermedi Demir ilacını. İğneleri vurulurken fazla ağlamadığı canına sağlam galiba benim bıdık.

Masallah ❤

gecmiş olsun canım ben büyük oglan
20 aylıkken bile olmuştum çok fena

Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesirsin ins❤

geçmiş olsın canm ben de ilk dönemlerde olmuştum agrısı cokkotu bılırım ates fln yapmaz ıns hemen gecer

Çok geçmiş olsun. Isırma ile olacağını bilmiyordum benimkide ısırıyor bazen. Dişlerden galiba.

Zeytin yağı öneriyor bizim Dr. Düzenli bir şekilde içiriyorum. Zeka gelişimi için de tavsiye ediliyor

Gecmis olsun. Hersey oluyor valla bu da olur :)
gecmiş olsun canım ben büyük oglan
20 aylıkken bile olmuştum çok fena
Geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesirsin ins❤
geçmiş olsın canm ben de ilk dönemlerde olmuştum agrısı cokkotu bılırım ates fln yapmaz ıns hemen gecer
Sağolun arkadaşlar bir an önce geçer umarım çok fena gerçekten

Aynen canım kader arkadaşıyız bu uğurda çok mücadele ettik seninle Rabbim sağlıkla yavruları büyütmeyi bizlere nasip etsin inşa

Cnim bide Yusufu emzirirken göğsünü emdiği zaman dogerrinden azar azar süt akmaya başlardı ama artık öyle bisey olmuyor.sut mu çok azaldı acaba

Terbiye olmustur göğüslerin artik arkadaşım azalmamistir benimde akardi eskiden simdi binde bir belki hatirlamiuorum ble uzun zamandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…