2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok teşekkürler canım doktor sorayım bir

Kızlar ben hafiften yoğurt ve çorbayi oğluma tatiriyorum kızımda geç başlamıştım ve çok aşırı
amin Canım ,agliyirmu kucak istiyor mu bizimki bugün çok fena sürekli ağlıyor.bigun oruç beni naya zorladı tabi çocukta sürekli kucakta resmen bitik durumdaydım bugun

benim Ali Eymen paşa 3 gündür büyük tuvaletini yapmıyor nedenki hiç bögle olmamıştı, tek anne sütü içiyor diye vok takılmadım. 2 saate 1 emziriyorum oruç da tutuyorum doymuyor mı ki diue aklımdan gecmiyor degil ama doymasa benimki yıkar ortalıgı bakalım sabah ola hayrola

Benim kizim hala uyumuypor urekli mmizirdaniyor. Demin once misafirler gitti. Akli onlarda mi kaldi. Onlarin kucaginda cok sakindi

Benim oğlum da bazen 5-6 günde bir yapıyor bazen 2 günde bir. Doktor muayene etti bi sıkıntı yokmuş yapamadığı için ekstra huysuzluğu olmadığı sürece normal dedi

Ay evet canım seni unutmusum biz ve çocuklarımiz muhtesem dortluyuz

Yatmak istemiyor kucak istiyor sırt üstü yatir deli gibi ağlıyor ayakta tucaksin gezdireceksin devamlı oynayacaksin

Y O R U L D U M kızlar yetişemiyorum ne eve ne eşime ne kızıma kucağımda bir bebekle boşluğa bakıyorum...ailesi yanında olanlar ne şanslı bugün kayınvalide kayınpederi iftara çağırdım bebeği yarım saat tutamıyorlar yardım sıfır..anneannesi babaannesi falan bakıyor ya istekli bir şekilde bebeklere bana çok uzak geliyor

Erkek canım. Evet beklediğimizden 1 kg fazla doğdu sıpam :) abisi var bide 4 yaşında, 2 yıldır 18 kg :) ömerciğe de maşallah, dağ gibi delikanlı olur bugünlerimize güler geçeriz inş

CNım sadece anne sütünde 10 güne kadar normal kabul ediyorlar. ama bu sürenin sonunda katı olursa kabız demek, normal yaparsa sıkıntı yok demek

Ben bugün aynı durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…