2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Off cok gecmis olsun
Ne denir ki bisey olur veya olmaz
Insallah bisey olmaz
Ya dr a gidin iciniz rahat etsin veya durumunu gözlemleyip getirin bence
DUrumunu gözlemliyoruz şu anda bişey olmadı. Göz takibi normal kusma uyku hali olmadı. Yarın zaten Başka bişey için eeg çekilecek. EEG bu işe yarar mı bi de bingıldaktan ultrason bakılacak.

Canım saat başı fazla değil mi ayına göre. Hiç kalkmıyormuş 3 saatte bir ayarla ideal
yanlis yazmisim canim 3 saate bir dyecektim
yanlis yazdim canim 3 saate bir dyecektimuyandirmicam hemen alip emzirip koyucam uyanmaz zatenasel hanim

Geçmiş olsun canım. Artık emniyet kilidini takmak lazım ben artık onu kullanmıyorum yatak gibi olanı taktım. Bebekler hareketlendi dusuyorlar. İstersen bir doktora göster. Çokta yüksekten düşmemiş ama genede aklında kalır.

yanlis yazmisim canim 3 saate bir dyecektim
yanlis yazdim canim 3 saate bir dyecektimuyandirmicam hemen alip emzirip koyucam uyanmaz zatenasel hanim
he rüya öğünü ben de uuku egıtımı verıyorum gecd 11 ve 3te verebılırsın hıc uyanmadan devam edıyorlar

Bugün yine uyumaz bir gün kuzum ev işleri yemek markette git gel ayna Fırsat bulabildim su an.. Siz nasılsınız ne alemdesiniz ❤

Geçmiş olsun kuzuya canım umarım bir şey olmaz. Zaten olsaydı başlarda belli olurdu sanırım.

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
basınız sag olsun
Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağ olsun kuzum
Başınız sağolsun canım =( Allah rahmet eylesin
Başınız sagolsun kuzumm..
Nasıl ya Başınız sağ olsun canım çok üzüldüm kaç yaşındaydı Hasta mıydı
Z zeLina başın sağolsun canım. Kayınbaban sağ mıydı? Bebeğine dikkat et canım kalabalıkta çok kalmayın hasta etmeyin kendinizi. Allah kalanlara sabır selâmet versin
Herkese günaydın
Z zeLina başınız sağolsun
Canım şimdi gördüm hastamiydi başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Hepinize çok teşekkür ederim umarım alıntılamayı unuttuğum kalmamıştır..hepsini tek msjda toplayıvereyim dedim.. kv.m Ms hastasıydı yaklaşık 7 yıldır yatalaktı ciğerleri enfeksiyon kapmış 1 aydan beri bir kaç kez yoğun bakıma alındı ateş ve bilinç kaybından dolayı sebebi geç bulundu. Sonrada tedaviye cevap vermedi. Solunum yetmezliğinden vefat etti. Bugünde defnedildi. Umarım onun için hayırlısı olmuştur. K.p.de sağ. Ben bebeğime boş bir odada baktım.. kalabalığa çıkarmamaya çalıştım. İnşallah hasta olmayız hava değişimi falan.. uyku düzenimiz bozuldu zaten..

bsebse A anneveoglusu sevgili kader arkadaslarim bugun bis 4 saatlik uyanikliklarla uykuya daldik ki tahmin edersiniz bunun 3 saati aglamali sizlamali mizildamali. En son ki uykusundan 15 de uyandi sonra 19 ye kdr direndi ve uyudu. Yarin hepimiz icin guzel sakin bi gun olur insallah

Sakın kullanmayın dendi canım. Yoğun bakımdan yeni çıkmıştı, o psikolojiyle hiç sorgulamadım. O hastanedeki uzmanla yıldızımız uyumamıştı zaten, anlatmıştım burada.
Şimdiki uzman Dr. Memnunum. O da iyi ki kullanmamışsınız dedi. Bir daha ki gittiğimde ayrıntılı sorarım doktora. Ama bıngıldağı için herhalde. Gelişimiyle alakalı onu biliyorum. Ben kemiklerinden ses geliyor deyince, kullanalım dedi.
Ortopedi uzmanına götürdüm. Bacaklarından gelen sesler normalmiş. Ayının ilerisindeymiş maaşallah bebeğim.
Ultrasonda da gebeyken kadın doğumcum bazı şeyleri söylemişti şaşırarak. Bakalım, büyüdükçe nasıl olacak benim kızım. Spora yönlendireceğim allahın izniyle. Maaşallah Allah korusun

Ah be Kader arkadaşım uzun ve güzel bir gece uykusu çeker yavrun inşallah benimki az önce pes etti omuzlar çöktü kollar ağrıyor ve bir dünya iyi çıktık yazlıkları çıkardım

Rabbim iki iyilikten birini versin denir böyle durumda hayırlısı demek buymuş aman dikkat et kuzuya eşine destek ol tekrar başınız sağolsun

Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim

Canım sen duzelemedin mi ama normal dinlenemiyirsun ki iğne hemen etki eder oysa

Rabbim sana güç ve sabır yavrularimiza afiyet huzur ve uyku versin

Benimde saçlarım deli dökülüyor dr gitmeye fırsat yok

Beni unuttun bacim, keske unutulmaya deger olsa
Canım sen duzelemedin mi ama normal dinlenemiyirsun ki iğne hemen etki eder oysa

Rabbim sana güç ve sabır yavrularimiza afiyet huzur ve uyku versin

Benimde saçlarım deli dökülüyor dr gitmeye fırsat yok
Aminnn cumlemize
Yok duzelemedim. Dr hap bile vermemişti ignesiz duzelmezsij diye. Igne bile fayda etmedi. Nasil bakteriyse..
Benim saclarim otobana döndü artik dokulmekten
Inat gibi ne zaman kotu olsam bu cadi uyumuyor.
Bugun 12.30dan beri 2 saat anca uyumustur.
Hala uyanik ne yapacagimi sastim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…