Çok sağol canımÇok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah
Açık halini de atar. Mısın
DUrumunu gözlemliyoruz şu anda bişey olmadı. Göz takibi normal kusma uyku hali olmadı. Yarın zaten Başka bişey için eeg çekilecek. EEG bu işe yarar mı bi de bingıldaktan ultrason bakılacak.Off cok gecmis olsun
Ne denir ki bisey olur veya olmaz
Insallah bisey olmaz
Ya dr a gidin iciniz rahat etsin veya durumunu gözlemleyip getirin bence
Çok şiddetli düşmedi canım 3 saat geçti hareketleri normal bişey olmaz herhalde dimi?Çok geçmiş olsun canım çok şiddetli düşmüş ise Dr gidin bence uyumasa iyi olurdu tekrar geçmiş olsun
yanlis yazmisim canim 3 saate bir dyecektimCanım saat başı fazla değil mi ayına göre. Hiç kalkmıyormuş 3 saatte bir ayarla ideal
yanlis yazdim canim 3 saate bir dyecektimkatılıyorum uyku bı bebek ıcn beslenme kadsr onemlı buyumesı ıcın. neden saatte bır kuzum gece 2beslemme yeter suan sıze 1bıle.. sakın uyandırma cıcugu uykusunds. mahrum etme sık emmeye alısmasın ıkınız de coksıkıntı yasarsınız @Ytmz
Geçmiş olsun canım. Artık emniyet kilidini takmak lazım ben artık onu kullanmıyorum yatak gibi olanı taktım. Bebekler hareketlendi dusuyorlar. İstersen bir doktora göster. Çokta yüksekten düşmemiş ama genede aklında kalır.Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
he rüya öğünü ben de uuku egıtımı verıyorum gecd 11 ve 3te verebılırsın hıc uyanmadan devam edıyorlaryanlis yazmisim canim 3 saate bir dyecektim
yanlis yazdim canim 3 saate bir dyecektimuyandirmicam hemen alip emzirip koyucam uyanmaz zaten asel hanim
Bugün yine uyumaz bir gün kuzum ev işleri yemek markette git gel ayna Fırsat bulabildim su an.. Siz nasılsınız ne alemdesiniz ❤Ahh canım ben 10 gündür ne yaşiyorum bir bilsen dün 10 gibi yattı onla yattım. Ben asla onla yatıyordum bir saattr olsa kendime zaman ayırmak için Allah yardımcımız olsun
bsebse bugün durumunuz nasıl gorunmedin merak ettim
Geçmiş olsun kuzuya canım umarım bir şey olmaz. Zaten olsaydı başlarda belli olurdu sanırım.Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Nasil uyju egitimi nasil yapiyorsun yani bebisin uydu muhe rüya öğünü ben de uuku egıtımı verıyorum gecd 11 ve 3te verebılırsın hıc uyanmadan devam edıyorlar
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
basınız sag olsun
Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağ olsun kuzum
Başınız sağolsun canım =( Allah rahmet eylesin
Başınız sagolsun kuzumm..
Nasıl ya Başınız sağ olsun canım çok üzüldüm kaç yaşındaydı Hasta mıydı
Canım şimdi gördüm hastamiydi başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Hepinize çok teşekkür ederim umarım alıntılamayı unuttuğum kalmamıştır..hepsini tek msjda toplayıvereyim dedim.. kv.m Ms hastasıydı yaklaşık 7 yıldır yatalaktı ciğerleri enfeksiyon kapmış 1 aydan beri bir kaç kez yoğun bakıma alındı ateş ve bilinç kaybından dolayı sebebi geç bulundu. Sonrada tedaviye cevap vermedi. Solunum yetmezliğinden vefat etti. Bugünde defnedildi. Umarım onun için hayırlısı olmuştur. K.p.de sağ. Ben bebeğime boş bir odada baktım.. kalabalığa çıkarmamaya çalıştım. İnşallah hasta olmayız hava değişimi falan.. uyku düzenimiz bozuldu zaten..Canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin
Maşalllah canım Günay geneli herkes az kilo aldı
İşte bu. BEnde bunu bekliyordum güle güle kullansın fıstık. Canım peki hangi ayda kullanmaya başlayacağız bu arabayı
Oyunu ellerine sağlık canım çok güzelll
Yaa özelden paylaşmayın burdan paylaşın bizde fikir Sahibi olalım lütfennnnn
Başınız sağolsun canım yeni görüyorum.. Allah sizlere sabır versinKızlar kv. Vefat etti memlekete geldik..
Sakın kullanmayın dendi canım. Yoğun bakımdan yeni çıkmıştı, o psikolojiyle hiç sorgulamadım. O hastanedeki uzmanla yıldızımız uyumamıştı zaten, anlatmıştım burada.Canım nasıl önerilmez benim oğlan doğduğundan beri kafasinu dik tutar üç aylıktan beri oturma isteği var biz otutturmuyiruz ona rağmen üçüncü ayda hem de hem sağlık ocağı önerdi ben sağlık ocağundan verilende paraben var diye multitabs kullaniyorum
Ah be Kader arkadaşım uzun ve güzel bir gece uykusu çeker yavrun inşallah benimki az önce pes etti omuzlar çöktü kollar ağrıyor ve bir dünya iyi çıktık yazlıkları çıkardımbsebse A anneveoglusu sevgili kader arkadaslarim bugun bis 4 saatlik uyanikliklarla uykuya daldik ki tahmin edersiniz bunun 3 saati aglamali sizlamali mizildamali. En son ki uykusundan 15 de uyandi sonra 19 ye kdr direndi ve uyudu. Yarin hepimiz icin guzel sakin bi gun olur insallah
Rabbim iki iyilikten birini versin denir böyle durumda hayırlısı demek buymuş aman dikkat et kuzuya eşine destek ol tekrar başınız sağolsunHepinize çok teşekkür ederim umarım alıntılamayı unuttuğum kalmamıştır..hepsini tek msjda toplayıvereyim dedim.. kv.m Ms hastasıydı yaklaşık 7 yıldır yatalaktı ciğerleri enfeksiyon kapmış 1 aydan beri bir kaç kez yoğun bakıma alındı ateş ve bilinç kaybından dolayı sebebi geç bulundu. Sonrada tedaviye cevap vermedi. Solunum yetmezliğinden vefat etti. Bugünde defnedildi. Umarım onun için hayırlısı olmuştur. K.p.de sağ. Ben bebeğime boş bir odada baktım.. kalabalığa çıkarmamaya çalıştım. İnşallah hasta olmayız hava değişimi falan.. uyku düzenimiz bozuldu zaten..
Omuzlar çöktü kollar ağrıyor basım çatlıyor saat 21:30 itibariyle pes ettiBugün yine uyumaz bir gün kuzum ev işleri yemek markette git gel ayna Fırsat bulabildim su an.. Siz nasılsınız ne alemdesiniz ❤
Çok şiddetli düşmedi canım 3 saat geçti hareketleri normal bişey olmaz herhalde dimi?
Amin
O kadar xok basim agriyor ki parol alacagim mecbur
Bagisikligimda düştü iyice yorgunluktan heralde bogaz iltihabim 15 gun oldu 8 igne yememe ragmen gecmedi
Dr a da gidemedim
Güle güle kullanın canımÇok sağol canım ♥ Atayım hemen
Beni unuttun bacim, keske unutulmaya deger olsabsebse A anneveoglusu sevgili kader arkadaslarim bugun bis 4 saatlik uyanikliklarla uykuya daldik ki tahmin edersiniz bunun 3 saati aglamali sizlamali mizildamali. En son ki uykusundan 15 de uyandi sonra 19 ye kdr direndi ve uyudu. Yarin hepimiz icin guzel sakin bi gun olur insallah
Aminnn cumlemizeCanım sen duzelemedin mi ama normal dinlenemiyirsun ki iğne hemen etki eder oysa
Rabbim sana güç ve sabır yavrularimiza afiyet huzur ve uyku versin
Benimde saçlarım deli dökülüyor dr gitmeye fırsat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?