Off cok gecmis olsunKızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Bir ay olmaz inşallah. Oğlumu 5 aylıkken yataktan düşürmüştüm 60 cm yatak. Şükür bir şey olmamıştı.Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
merhaba görüyorum ki nasip olmuş rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere1 yıldır bekliyorum inşallah buraya hamileyim dye yazmak nasip olur ve de isteyen herkese
Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Ben de doktorla konuşup beş aylık gibi ufaktan tattirmaya başlamak istiyorum . Zaten üç gün kuraliyla ilerlediği için öğün olması bir ayı bulur altı aylık olur diyorum .
Aynen öyle ilkindeki gibi yapmicam ben de tuzsuz baharatsiz vericem hafif yemek ve çorbalardan.
Çok iyi olur canım özelden paylaşalım mutlaka ❤
Evet temmuzda çağırdılar bizi de.Kizlar sizinde saglik ocagindan 5. Ayi atlatip 6. Ayda cagirdilar mi
Çok yok aramızda canım 3 Ocak bizim de .Benim oğlan 28 Mayıs'ta 5 aylık olacak bayramda iki ayrı memlekette olacağız pek ek gıda ile ugramam diye bir hafta önce başladım tattirmaya
Senin kuzu ne zaman doğmuştu 4 aylık oldunuz dimi buz 28 Aralık digumluyz
Ahh canım ben 10 gündür ne yaşiyorum bir bilsen dün 10 gibi yattı onla yattım. Ben asla onla yatıyordum bir saattr olsa kendime zaman ayırmak için Allah yardımcımız olsunDeme yaa28gun biter mi!!!
Erken gelme konusunda atak yaomasa idi Aralık ortasında benimki bizimde 2 Ocak olacaktı doğum tarihiÇok yok aramızda canım 3 Ocak bizim de .
Ya ben bu ek gıda olayından korkuyorum memleketlere gidince. Rahat bırakmazlar üç gün kuralını da dinlemezler
Canım sende Parol kullanınca fazla gelmiş olabilir sütünle ilaç geçti demek kuzuyaTeşekkür ederim ❤
Oğlanın ateşi olunca ona calpol vermiştim de ağrı kesiciyi ben kullandım kırıklığım vardı parol aldım bi kaç kez, o mu rahatsız etti çocuğu bilemedim.
kuzum bunun blw si var , meyveyke baslayani var sebzeyle baslayini var yogurtla baslayani var tuz atani var salca koyani var herhaldeonla alakaliNeden farklı ki canım ek gıda hakkında hiç bişey bilmiyorum ki benhem neden eleştirilsin herkes aynı yoldan geçecek ki canım
saglik ocaginda bana da oyle dediler de bilemedim ilk cocuk oluncakuzumKorkma canım emeklemeye yürümeye başlayınca dökülür . Diş çıkarırken de veriyorlar . Allah vermesin bir hasta olsa gripte bile zayıflıyor çocuklar. Bebekken alacağını alsin daha iyi.
Benim iki abim de bebekken tombik tombikmis şimdi gayet nirmaller. Fotolarina inanamiyoruz.
Amin inşallah canım sabredin dua edin ve çalşnmerhaba görüyorum ki nasip olmuş rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere
Teşekkür ederimMaşallah yavruna canım
Kızlar ya çok kötü bişey oldu. Kırk yılda bir gezmeye çıktık parka. Kızımı pusetten yere düşürdük. Bi yerde durup altını değiştirdik. Laminanta düştü. Uyku vaktiydi. Çok ağladı zaten mızıkdanıyordu. Sonra uyudu 20 dk sonra uyandı. Sizce bişey olur mu? Kafasında az bi kızarıklık var alnında yüzü koyun düştü. Kanepe gibi yükseklikten düştü.
Saatlindegilde mesela uyuttum 2 3 saat uyuyor uyaninca enziriyorum cis ediyor altini degistiriyorum tekrar emiyor uyuyor o sekilde iste gece hic emmiyor oda gece kalkmayip uydugu icin gece saatte bir emzirecegim artikCANIM AZRAMM
katılıyorum uyku bı bebek ıcn beslenme kadsr onemlı buyumesı ıcın. neden saatte bır kuzum gece 2beslemme yeter suan sıze 1bıle.. sakın uyandırma cıcugu uykusunds. mahrum etme sık emmeye alısmasın ıkınız de coksıkıntı yasarsınız @YtmzCanım saat başı fazla değil mi ayına göre. Hiç kalkmıyormuş 3 saatte bir ayarla ideal
Dışarda gerçekten çok rahat ediyoruz.Disrada çok daha mutlu idi benim kuzuda öğlen bizde sitenin bahçesinde gezdik bende öyle bir uyuşma olmuyor canım
Birde hep soylecegim ince belli bardaktan çay içmekten büyük keyif alırım
Çok sağol canımCanım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin
Maşalllah canım Günay geneli herkes az kilo aldı
İşte bu. BEnde bunu bekliyordum güle güle kullansın fıstık. Canım peki hangi ayda kullanmaya başlayacağız bu arabayı
Oyunu ellerine sağlık canım çok güzelll
Yaa özelden paylaşmayın burdan paylaşın bizde fikir Sahibi olalım lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?