2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Off cok gecmis olsun
Ne denir ki bisey olur veya olmaz
Insallah bisey olmaz
Ya dr a gidin iciniz rahat etsin veya durumunu gözlemleyip getirin bence

Bir ay olmaz inşallah. Oğlumu 5 aylıkken yataktan düşürmüştüm 60 cm yatak. Şükür bir şey olmamıştı.

Çok geçmiş olsun canım çok şiddetli düşmüş ise Dr gidin bence uyumasa iyi olurdu tekrar geçmiş olsun

Benim oğlan 28 Mayıs'ta 5 aylık olacak bayramda iki ayrı memlekette olacağız pek ek gıda ile ugramam diye bir hafta önce başladım tattirmaya

Senin kuzu ne zaman doğmuştu 4 aylık oldunuz dimi buz 28 Aralık digumluyz

Çok yok aramızda canım 3 Ocak bizim de .
Ya ben bu ek gıda olayından korkuyorum memleketlere gidince. Rahat bırakmazlar üç gün kuralını da dinlemezler

Deme yaa 28gun biter mi!!!
Ahh canım ben 10 gündür ne yaşiyorum bir bilsen dün 10 gibi yattı onla yattım. Ben asla onla yatıyordum bir saattr olsa kendime zaman ayırmak için Allah yardımcımız olsun

bsebse bugün durumunuz nasıl gorunmedin merak ettim

Çok yok aramızda canım 3 Ocak bizim de .
Ya ben bu ek gıda olayından korkuyorum memleketlere gidince. Rahat bırakmazlar üç gün kuralını da dinlemezler
Erken gelme konusunda atak yaomasa idi Aralık ortasında benimki bizimde 2 Ocak olacaktı doğum tarihi

o zaman haziranin son gunleri temmuz başı çorbalara kahvaltıya başlarız

Sizin memleketler neresi bizim Nevşehir Mersin

Teşekkür ederim ❤
Oğlanın ateşi olunca ona calpol vermiştim de ağrı kesiciyi ben kullandım kırıklığım vardı parol aldım bi kaç kez, o mu rahatsız etti çocuğu bilemedim.
Canım sende Parol kullanınca fazla gelmiş olabilir sütünle ilaç geçti demek kuzuya

Neden farklı ki canım ek gıda hakkında hiç bişey bilmiyorum ki ben hem neden eleştirilsin herkes aynı yoldan geçecek ki canım
kuzum bunun blw si var , meyveyke baslayani var sebzeyle baslayini var yogurtla baslayani var tuz atani var salca koyani var herhaldeonla alakali
saglik ocaginda bana da oyle dediler de bilemedim ilk cocuk oluncakuzum

Canım geçmiş olsun beklemeden dr a götürün bence

Saatlindegilde mesela uyuttum 2 3 saat uyuyor uyaninca enziriyorum cis ediyor altini degistiriyorum tekrar emiyor uyuyor o sekilde iste gece hic emmiyor oda gece kalkmayip uydugu icin gece saatte bir emzirecegim artik CANIM AZRAMM

Canım saat başı fazla değil mi ayına göre. Hiç kalkmıyormuş 3 saatte bir ayarla ideal

Canım saat başı fazla değil mi ayına göre. Hiç kalkmıyormuş 3 saatte bir ayarla ideal
katılıyorum uyku bı bebek ıcn beslenme kadsr onemlı buyumesı ıcın. neden saatte bır kuzum gece 2beslemme yeter suan sıze 1bıle.. sakın uyandırma cıcugu uykusunds. mahrum etme sık emmeye alısmasın ıkınız de coksıkıntı yasarsınız @Ytmz

Disrada çok daha mutlu idi benim kuzuda öğlen bizde sitenin bahçesinde gezdik bende öyle bir uyuşma olmuyor canım

Birde hep soylecegim ince belli bardaktan çay içmekten büyük keyif alırım
Dışarda gerçekten çok rahat ediyoruz. Ben hafta içi site içine çıkamıyorum arabayı Çıkar üstünü tak zaten gezeceğim bir saat içeri gireceğim çok zor geliyor. Hafta sonu babası ile beraber gezdiriyoruz.Çok dışarıda kalıyoruz

Ben onun İnternetten belirtilerine baktım da ben çalışırken hep oturarak çalışıyordum çok hareketsizdim Omurgada kireçlenme oluyormuş. Omurgada daralma olunca o kaslara baskı yapıyormuş. Omurilik kanalından kollara ve bacaklara sinirler çıkmaktadır. Kanal darlığı olduğunda bu sinirler sıkışarak ağrı, uyuşma ve kramplara yol açabilir diyor. İnşallah öyle bir şey değildir.
İnce belli bardak bende severim o yüzden bu ismi koymuştum. kullanan başka da üye yokmuş kabul etti. Bir de uzun boylu inceyim ya o yüzden de bu ismi koydum. Tabi inceligimi şu an korumuyorum emzirme bittikten sonra artık düzene gireceğim.

Çok sağol canım Valla biz kullanmaya başladık :) sırt kısmı ayarlı zaten yarı yatar pozisyonda oturttum öne doğru da olduğu için etrafı seyrediyor hiç ağlamadı 4 saattir dışardayız Doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş keşke en başından böyle bir şey alsaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…