Gurbet çok zor, bende ailelerden uzağım. Ama bi yardımcı ablamız var, Allah’a şükür. Sen de öyle birini ayarlasan , hergün gelemese de bi gün durup diğer gün gelse yarım gün. Çooook faydası olur cNım eğer imkanınız varsa... yoksa malesef salcan Evi. Kimse mükemmel değil, sen de olamazsın . Olduğu kadR deyip çekilcen kenara, üzme yıpratma kendini bukadarY O R U L D U Mkızlar yetişemiyorum ne eve ne eşime ne kızıma kucağımda bir bebekle boşluğa bakıyorum...ailesi yanında olanlar ne şanslı bugün kayınvalide kayınpederi iftara çağırdım bebeği yarım saat tutamıyorlar yardım sıfır..anneannesi babaannesi falan bakıyor ya istekli bir şekilde bebeklere bana çok uzak geliyor
Başınız sağolsun canım yeni görüyorum.. Allah sizlere sabır versin
Rabbim iki iyilikten birini versin denir böyle durumda hayırlısı demek buymuş aman dikkat et kuzuya eşine destek ol tekrar başınız sağolsun
Teşekkürler kızlar. Amin..
Sevmeye gelince herkes seviyor zaten canım. Önemli olan bakmada. Babasında bile az duruyor benim ki. Büyüdükçe baba aşığı olacak biliyorum da. İşim olduğunda arabasıyla gezdiriyor babası, o zaman sıfır sıkıntı, keyfi yerinde oluyor şükür ki.Y O R U L D U Mkızlar yetişemiyorum ne eve ne eşime ne kızıma kucağımda bir bebekle boşluğa bakıyorum...ailesi yanında olanlar ne şanslı bugün kayınvalide kayınpederi iftara çağırdım bebeği yarım saat tutamıyorlar yardım sıfır..anneannesi babaannesi falan bakıyor ya istekli bir şekilde bebeklere bana çok uzak geliyor
Gün aşırı yarım gün mü geliyor canım. Ne ödüyorsunuz ayıp olmazsa. Ama sen de 2 çocuk vardı değil mi?Gurbet çok zor, bende ailelerden uzağım. Ama bi yardımcı ablamız var, Allah’a şükür. Sen de öyle birini ayarlasan , hergün gelemese de bi gün durup diğer gün gelse yarım gün. Çooook faydası olur cNım eğer imkanınız varsa... yoksa malesef salcan Evi. Kimse mükemmel değil, sen de olamazsın . Olduğu kadR deyip çekilcen kenara, üzme yıpratma kendini bukadar
Aileler burda canım biz memlekette yaşıyoruz rahatına düşkün bizimkiler zahmet etmiyorlar 3 yıl yardımcı aldım buraya taşınalı bir yıl oldu bulamadım düzgün biriniGurbet çok zor, bende ailelerden uzağım. Ama bi yardımcı ablamız var, Allah’a şükür. Sen de öyle birini ayarlasan , hergün gelemese de bi gün durup diğer gün gelse yarım gün. Çooook faydası olur cNım eğer imkanınız varsa... yoksa malesef salcan Evi. Kimse mükemmel değil, sen de olamazsın . Olduğu kadR deyip çekilcen kenara, üzme yıpratma kendini bukadar
Eşim çok yardım ediyor canım ama iki çocuk olunca ikimizde yorgun oluyoruz 4 aydır nasıl işe gidip geliyor bilmiyorum yardımsız olmuyor =( bide yanlarında olunca beklenti içine girdik ya o yüzden zorumuza gitti halbuki bugüne kadar maddi ve manevi olarak yardım görmedik umut dünyasıSevmeye gelince herkes seviyor zaten canım. Önemli olan bakmada. Babasında bile az duruyor benim ki. Büyüdükçe baba aşığı olacak biliyorum da. İşim olduğunda arabasıyla gezdiriyor babası, o zaman sıfır sıkıntı, keyfi yerinde oluyor şükür ki.
ben se öyle biliyorum biraz daha bekleyelim bakalım senin büyük paşa alıştı mı küçüğe bizimki bazen sevip sefkat gösterse de bazen kaza süsü vererek pataklıyor yavrucagı ne zaman alışacak bilmemCNım sadece anne sütünde 10 güne kadar normal kabul ediyorlar. ama bu sürenin sonunda katı olursa kabız demek, normal yaparsa sıkıntı yok demek
benim Ali Eymen paşa 3 gündür büyük tuvaletini yapmıyor nedenki hiç bögle olmamıştı, tek anne sütü içiyor diye vok takılmadım. 2 saate 1 emziriyorum oruç da tutuyorum doymuyor mı ki diue aklımdan gecmiyor degil ama doymasa benimki yıkar ortalıgı bakalım sabah ola hayrola
kendi uyuyor evet 5,10dkda:) sıfur destek.ne emzirme ne sallama ne emzik hiçbişey.. mesela bu sabah 6bucuk civarı gizlicebaktım uyku arkadası ıle oynuyor uyanmıs haberm yok. smdı de uyandım baktım uyumuş kendisi. kendi uyumayı ogrendi çünkü daha biraz daha var alısmasına heryerde uyucak kıvama gelcekmiş belli sure sonundaNasil uyju egitimi nasil yapiyorsun yani bebisin uydu mu
Nasıl yaptın yahu sallamaktan yoruldum bizim kızı artık?kendi uyuyor evet 5,10dkda:) sıfur destek.ne emzirme ne sallama ne emzik hiçbişey.. mesela bu sabah 6bucuk civarı gizlicebaktım uyku arkadası ıle oynuyor uyanmıs haberm yok. smdı de uyandım baktım uyumuş kendisi. kendi uyumayı ogrendi çünkü daha biraz daha var alısmasına heryerde uyucak kıvama gelcekmiş belli sure sonunda
ben aslında pek bisey yapmadım meger coktan bebegım uyurmus da ben onu belli kalıplara sokmusum ben alıstırmısım farknda olmadan memeye, sallamaya. karnı tok altı temz bıraksam zten uyıcakmıs en basından. belli rutınler sonrası yatagına bırakıyorum elını tutuyorum bıraz kızıyor bana ılk gun agladı cok ama bu meme aglamasıydı bellı alıskanlıklardan dolayı annem ne yapıyor yahu dıyordu ılk gun 50dkda 2.uykuda 35 aksam uykusunda 20dk da uyudu ve sıtemı.gıderek azaldı sımdı 5,10dk arada aglıyor ama ozamanda sakınlestırıyorum. asla yalnız degıl ve guven duygusu zedelenmıyor cnku yalnız bırakmak yok.. burda onemlı olan anne karaelılıgı dıyordu dınledıgım bıdeoda egıtmenler. ben de hep bır bahane bulmuşum yok eşimin işi bılmem ne sımdı baktım kı hıcbısey bahane değilmiş. üstelik aksam eşim yatırdı ve eşime gülerek nazlarla uyudu. burdan da anladık kı nazı bana sırf memever dıye aglıyor:)Nasıl yaptın yahu sallamaktan yoruldum bizim kızı artık?
Canım bizimkilerde aşırı ilgili. Inan oda sıkıyor bazen. Ortası yokmu bunun.:)Y O R U L D U Mkızlar yetişemiyorum ne eve ne eşime ne kızıma kucağımda bir bebekle boşluğa bakıyorum...ailesi yanında olanlar ne şanslı bugün kayınvalide kayınpederi iftara çağırdım bebeği yarım saat tutamıyorlar yardım sıfır..anneannesi babaannesi falan bakıyor ya istekli bir şekilde bebeklere bana çok uzak geliyor
evet canım sabah yaptı kabız falan gibi de degldiCanım benim oğlan az önce 4. Gün kala yaptı Dr normal diyor seninkinde bugün yapar bence
büyük oğlumda dr yogurtun bazı bebeklere agır gelebileceği daha sonra veeilmesinin daha uygun olacagını söylemişti dr .ama her doktorun bu konuda görüşü farklı bence anneler dogru yolu deneye yanıla buluyor ben sebzeyle baslayıp sonra süt ürünleri vs ve en son meyve seklinde gitmryi planlıyorum ama bazen cok spontan da gelişebiliyor çok kasma bumursun sen de yolunuGünaydın hanımlar bu ek gıda olayı kafamı karıştırdı onu araştırmaktan buralara uğrayamıyorumdr yogurt peynirle baslamami söyledi ama nette yoğurt peynir hep daha sonra ek gıdaya baslayanlar sizin deneyimleriniz den faydalanmak isterim varmı tavsiyeleriniz
sebze püresi tattırdım wrtesı gün kakası mukuslu gel bıde kucucuk samar seklınde kan vardı çatlak kanına benzettım ama ılk.ek gıdaya gecıste olurmus normalmıs sanrmbüyük oğlumda dr yogurtun bazı bebeklere agır gelebileceği daha sonra veeilmesinin daha uygun olacagını söylemişti dr .ama her doktorun bu konuda görüşü farklı bence anneler dogru yolu deneye yanıla buluyor ben sebzeyle baslayıp sonra süt ürünleri vs ve en son meyve seklinde gitmryi planlıyorum ama bazen cok spontan da gelişebiliyor çok kasma bumursun sen de yolunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?