2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dayanamiyorduuu koyma canim koyma tamam kotu gozle bakan olmaz ama iyi bakanin da nazari degebilir Allah nazarlardan korusun Alya prensesiii

Xeroderma_pig ben de diyorum 2 numaralar 1. leri sollayıp geçecek seninkinin diş yakın bence ben de ben de bugün 2 diş yeri fark ettim yeri belirmiş ne zaman patlar bilmem
Solladı bile bugün kendini morartıp ağlayınca emzireyim dedim yalan yok 2 emdi dönmüş gülüyor bana saniyede değişir mi bu kadar
Başkasının kucağında bazen sakin sakin dururken evde beni görünce direk mızırdanıyor ağlıyor

Sen ders almiyor musun uygulamiyor musun görüyosun madem F Fobia

Canım
Aa aramızda 2 gün varmış 30 ocak bizim
Evet canım hatırlamıyor musun sona kalanlardık biz o zaman da birbirimize soruyorduk ne var ne yok diye
Bak zaman nasıl geçiyor 4 aylık olacak bebeklerimiz.
Benim oğluş Şubat'ı bekledi 1 Şubat bizim doğum tarihimiz ben sona kaldım grupta

Canım merhaba. Kaka konusu benim kanayan yaram diyebilirim sana. Boncuk arıyorum diyorsun ya ben 3 aydır arıyorum o boncuğu. Bu ne ki nasıl kakalar gördüm. Şuan senin şu attığın fotolardaki gibi benim oğlumun kakasınin kıvamı. Ama ben bu haline sukrediyorum inan. Çok stresli zamanlar geçirdim ama daha rahatım artık. Zamanla geçeceğine inanıyorum ve geçiyor da Allah'ın izniyle. Sen yine doktorunuzla konuş tabi ama çok stres yapma bence dönemsel bir durum gibi görünüyor. Ne zamandır böyle?

Ya canim benim oglanin da bazen hatta sıklıkla kakasi boyle yesil oluyor. Doktor yesil sebze tarzi yediysen olur, usuduyse olur dedi. Kan varsa bakmamiz lazım dedi. Ben kan da gormustum catlak varmis makatinda
Ben de kan görüyorum bize de çatlak var dediler hemetan krem verdi doktor. Epey oldu kullanali ama hâlâ arada kan görüyorum. Sizin geçmiştir inşallah. Sen çatlağı görüyor muydun yoksa doktor muayenede mi anladı çatlak olduğunu kuzum?

Her sabah dayak yemis gibi kalkiyorum kiz. Ben bi de tek cocukla bu haldeyim. Her sabh kalkip ay kolum, ay omurgam,ay bacagim da tutulmus diye kalkiyorum :))
akşam üstü isyan bayrağını çekip odaya çekildim iki çocuğu da babaya bıraktım.gercekten aklımı yitireceğim sandım bi an hele kız bembeyaz halimin üzerine bi çaydanlık çay dökünce sinirden oturdum doya doya ağladım daha yeni yıkamadan gelmişti oğlan da emmiyor sürekli kucakta mıy miy başımın etini yedi.en son ikisini bırakıp odada 1saat dinlenmeye çekildim.Babaları cinnetimden korktuğu için beni çağırmaya cesaret etmesiAma gerçekten artık sabrimin sınırına geldim heleki emmemisi sürekli ciyak ciyak ağlaması nasıl susturacağımi bilmemem tabi oruçlu olmam dahada tetikledi.

Ya canim benim oglanin da bazen hatta sıklıkla kakasi boyle yesil oluyor. Doktor yesil sebze tarzi yediysen olur, usuduyse olur dedi. Kan varsa bakmamiz lazım dedi. Ben kan da gormustum catlak varmis makatinda
Ben de kan görüyorum bize de çatlak var dediler hemetan krem verdi doktor. Epey oldu kullanali ama hâlâ arada kan görüyorum. Sizin geçmiştir inşallah. Sen çatlağı görüyor muydun yoksa doktor muayenede mi anladı çatlak olduğunu kuzum?

Sen ders almiyor musun uygulamiyor musun görüyosun madem F Fobia
Anlatti sagolsun Ben soyle bir hafta hatta 4-5 gün evde dursam deneyecegim de canim. Surekli bir seyler cikiyor bayramdan sora da ise baslayacagim bu gidisle tatilde evde olacagiz o zaman uygulayacagim nasipse . Uygulamanin basarili olabilmesi icin oncelikle annenin tamam ben hazirim demesi lazim malum :)
Acikcasi Bilmiyorum ki gecip gecmedgni canim. Ben de kullandim kremleri fito verdi bize de. Demir ilaci kullaniyoruz ya o bole kanli gibi cikiyor kakada anlayamiyorum da kan var mi yok mu. Ben hic gormedm catlagi canim bakin gorunuor dedi muayenede de biz goremedik :)

sen yaparsın@Fobia zor hıc bıyanı yok çünkü zaten baska turlu de aglıyorlar varsın uyumayı öğrenırken aglasn ustelık bunda kucak sarılma dokunma var bebek alıstıkca hergub azaltıyosun o aglamayı azalttıkca. ben tek bır yonteme baglı kalmadım. kendı metotkarmı kullandm Nilufer_3457

benimki de öyle sesimi duysun yeter bi agıcuk yap mod degişiyor ama mızırdamslı gülüşler konuşmalar biir yandan mızırdanmaya devam :) öyle böyle büyüyecekler saglıcakla büyüsünler de hersey geciyor

Evet hatırladım canım gerçekten zaman su gibi akıp gidiyor. Nasıl oğluşun peki üzüyor mu seni

Ufacık bebeler elinde döndürüyor canım oruç başlı başına sabır zaten ki bebekle hele son saatler huysuzluk yapıyorsa bir anne için daha zor. Eşinin bile gözü korkmuş yani

Ufacık bebeler elinde döndürüyor canım oruç başlı başına sabır zaten ki bebekle hele son saatler huysuzluk yapıyorsa bir anne için daha zor. Eşinin bile gözü korkmuş yani
aynen canım çok zor hele bide söz dinlemeyen bi ablamız olunca o dahada zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…