2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tavrın hep sabit olsun canım. Yemek yemek saatinde yenir. Ben yemesi için teşvik ederim.hatta sofrada biraz zorlarım. Ama peşinden koşmam. Yemek saati dışında atıştırma yok. Atıştırma olacaksa yemeyene yok. Herkes için kural aynı. Aç kalmak ısteyen kalsın.
Yoksa çocuklar bizi kullanmaya başlıyor. Bundan da zevk aliyorlar. Kolay gelsin şimdiden

Günaydın hanımlar
Yine bu saate kaka ile uyandık sanırım bu saati alışkanlık yaptı
Günaydın canım. Bizimki de birkaç gündür sabah 5 den sonra sürekli ıkınıyor. Çok uykusu var uyumak da istiyor ama ıkınmaktan kendini uyandırıyor ve yapamıyor da maalesef
Demir damlasından sonra böyle oldu. Düzelir umarım. O da ben de uykusuz kalıyoruz

günaydın canım sen son emzirme saatini ileri alsan belki o da daha geç yapar
bebekler 6,8arası uuyanması normalmış ben bıleresınde denemıstim 7de de yatsa 9da da yatsa 7de kalkıyor. bıuolojık olarak boyleler glb kalıcı olursa yanık

bebekler 6,8arası uuyanması normalmış ben bıleresınde denemıstim 7de de yatsa 9da da yatsa 7de kalkıyor. bıuolojık olarak boyleler glb kalıcı olursa yanık
öyle canım ama kakaya uyanıyormuş ya belki az gec emse gec yapar ve gec kalkar yoksa büyük oğlumdan biliyorum 12de yatsa da 9da yatsa da maksimum 7de kalkar bu ara 6. 6.30 oldu o ayrı 8 i görmeyeli aylar oldu zaten

Canım o an masaj yap bizde etkili oldu. Altını açıyorum ayaklarını karnına doğru çekiyorum 2 gündür o şekilde yaptı bu sabah kendi yaptı 7 de ayaktayız

Canım yanlış anlama ama neden ısrarla oruç tutmaya çalışıyorsun çocuğun emmek istememesi sütün azlığından olmasın

Çok sağol canım Bende katı olmak istiyorum kendi hayatımda planlı programlı düzenli yaşayan biriyim kızımda öyle olsun inşallah sizlerden çok şey öğreneceğim

maşallah başına Benim oğlan da salya var ama diş yok hırçın herşeyi ağzına götürüyor sığmadığı noktada çığlığı basıyor devamını bir mızırlanma hali bilemiyorum yaklaşık 10 gün oldu artık yavaş yavaş sabrım tükeniyor bazı zamanlar kendimi çok çaresiz hissediyorum

ek gıdaya gelince 3 gün elma tattırması yaptık şimdi yoğurda geldi yoğurt yedireceğim bugünden itibaren tattırmalar ile gidecek bayrama kadar
bayramdan sonra da artık Yavaş yavaş gerçek anlamda ek gıdaya başlayacağız büyük oğlan da iyi ne yapsın okula gidip geliyor senin büyükpaşa nasıl maşallah ona annesine ev süpürüyor Benim oğlani durtmezsem hiçbir şey yapmıyor odasına çekiliyor kapatıyor kapısını tam bir ergen modunda anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…