- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
hoşgeldınn:)Merhaba arkadaslar bende ocak annesiyim Coktandir sayfayi takip ediyorum teee hazirandan buyana sizlere yazip yazmama konusunda cok tereddutte kalmistim hesabimida unutunca malum telefondan otomatik giriyordum hesabida unutunca hadi dedim yeni hesap acayip giden gitmistir benide araniza kabul ederseniz cok memnun olurum bu aradaCANIM AZRAMM emmemesinden dolayi bir cocuk doktoruna muane oldunuzmu genelde reflu olan bebekler cok kusarlar ve midedeki asit yemek borularini tahris etmesinden dolayi istahsizlik olur bu cok ama cok ciddi bir problem bilmiyorum nezamandir devam ediyor ama kisa sureki meme reddi fakat birayi dolduran ve asan akabilinde kusmayla eslik eden kucakta surekli kivranan kilo artisi az istahsizlik yada tam tersi fazla emme isteginde buluna biliyor sizden ricam ihmal etmeden bir hekime basvurunuz
Okuyorsun ya boyle olan bebekler icinde yazi denk gelip okumussundur diye sordum. K. Bakma rahatsiz olduysanbuarada ben uyku danısmanı degılım canım
Ozaman sana. Cok bilmis demez isen iki ilac tavsiyesinde bulunacagim birtanesi cok nadir bulanan bir ilac sebebi satici firma iflasindan dolayi tr de yok yurt disindan yada bulundun yerdeki eczne num tek tek arayarak var olup olmadigini sorgulayacaksin zentak ve gastrotuss babyKelebekk2019 canım doktorumzda gastroentroloji dr.srvk etti ama ben gitmedum. oğlumda damar yolu çok zor bulunuyor o yüzden kıyamadım ogluma
Merhaba arkadaslar bende ocak annesiyim Coktandir sayfayi takip ediyorum teee hazirandan buyana sizlere yazip yazmama konusunda cok tereddutte kalmistim hesabimida unutunca malum telefondan otomatik giriyordum hesabida unutunca hadi dedim yeni hesap acayip giden gitmistir benide araniza kabul ederseniz cok memnun olurum bu aradaCANIM AZRAMM emmemesinden dolayi bir cocuk doktoruna muane oldunuzmu genelde reflu olan bebekler cok kusarlar ve midedeki asit yemek borularini tahris etmesinden dolayi istahsizlik olur bu cok ama cok ciddi bir problem bilmiyorum nezamandir devam ediyor ama kisa sureki meme reddi fakat birayi dolduran ve asan akabilinde kusmayla eslik eden kucakta surekli kivranan kilo artisi az istahsizlik yada tam tersi fazla emme isteginde buluna biliyor sizden ricam ihmal etmeden bir hekime basvurunuz
Canım yüzmeyi nasıl yapıyorsunuz:)Evet sadece annesutu ile besliyoruz kilomuz boyunuza gore normal boyumuzda yuzmeden dolayi normalin bi tık uzeri diye dusunuyorum
Canim evimizin en ust katinda havuz var oda isisi 28 derece suyun sicakligi daima 26.9/27 derece olarak gunluk rutinlerimi saatli 17:00 ile 18:00 arasi bu bazen yarim saat bazen 45 dk suruyor yenidogdugunda boyun ve kollarda apartla basladik kendi evladin olunca cok cesaretli olamiyorsun direk suya birakmada bebekler dogduklarinda yuzmeyi biliyorlar zamanla aparatlari kademeli olarak cikardik suan kendisi tabikide gozumetim halinde takiliyorCanım yüzmeyi nasıl yapıyorsunuz:)
Doğduklarında 1 hafta kadar yüzme refleksleri oluyor sonra kayboluyormuş.. ne güzel imkanınız varmış ya biz baştan öğreteceğiz artık:))Canim evimizin en ust katinda havuz var oda isisi 28 derece suyun sicakligi daima 26.9/27 derece olarak gunluk rutinlerimi saatli 17:00 ile 18:00 arasi bu bazen yarim saat bazen 45 dk suruyor yenidogdugunda boyun ve kollarda apartla basladik kendi evladin olunca cok cesaretli olamiyorsun direk suya birakmada bebekler dogduklarinda yuzmeyi biliyorlar zamanla aparatlari kademeli olarak cikardik suan kendisi tabikide gozumetim halinde takiliyor
estafurullah canım, peki ne ise yarıyor bu ilaçlar reçetesiz alınabiliyor muOzaman sana. Cok bilmis demez isen iki ilac tavsiyesinde bulunacagim birtanesi cok nadir bulanan bir ilac sebebi satici firma iflasindan dolayi tr de yok yurt disindan yada bulundun yerdeki eczne num tek tek arayarak var olup olmadigini sorgulayacaksin zentak ve gastrotuss baby
Dort ay canim dogduktan dorduncu aydan sonra kayboluyor diye biliyorum nekadar dogru test etmk gerek bisey kaybetmedin simdikiler cok zeki hemen kapiyorlar hemen ogrenir uzulmeDoğduklarında 1 hafta kadar yüzme refleksleri oluyor sonra kayboluyormuş.. ne güzel imkanınız varmış ya biz baştan öğreteceğiz artık:))
Merhaba arkadaslar bende ocak annesiyim Coktandir sayfayi takip ediyorum teee hazirandan buyana sizlere yazip yazmama konusunda cok tereddutte kalmistim hesabimida unutunca malum telefondan otomatik giriyordum hesabida unutunca hadi dedim yeni hesap acayip giden gitmistir benide araniza kabul ederseniz cok memnun olurum bu aradaCANIM AZRAMM emmemesinden dolayi bir cocuk doktoruna muane oldunuzmu genelde reflu olan bebekler cok kusarlar ve midedeki asit yemek borularini tahris etmesinden dolayi istahsizlik olur bu cok ama cok ciddi bir problem bilmiyorum nezamandir devam ediyor ama kisa sureki meme reddi fakat birayi dolduran ve asan akabilinde kusmayla eslik eden kucakta surekli kivranan kilo artisi az istahsizlik yada tam tersi fazla emme isteginde buluna biliyor sizden ricam ihmal etmeden bir hekime basvurunuz
Aynen kuzum baya benziyor bizim kızçelerBizim kızların huyları benziyor 8e doğru uyuyor ilk uykusu 6-7 saat sürüyor sonra 3-4 saat sonra 1-2 saat daha arada uyanık kalırsa kendi oynuyor beşiğinde geri uyuyor.. erken yattığımız için erken kalkıyoruz ama:) tabii evdeysek memlekette 1 buçukta uyuyup 6buçukta mesaiyi başlattı sonra kucakta yarım saatlik kestirmelerle günü tamamladı normalde gündüzde 1-2 saat süren uykuları olurdu uyuyamayınca da kimlik değiştiriyor korkuyorum valla
Benimki de öyleydi kaç gün başını bekledim uyandıkça kucağımda salladım sonunda pes etti uyanmıyorAynen kuzum baya benziyor bizim kızçeler ♥ Tek sorun bizimki erken uyumuyor ne yaptım ne denediysemUyusa bile yarım saat sonra uyanıyor. Çok da şikayetçi değilim o 10 gibi uyuduktan sonra 1 saat keyif yapıyorum çay tv falan sonra ben de uyuyorum. Uykumu almış oluyorum sabah ♥
Antepteyim
AntepdeyimAntep’de yaşayan varmı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?