2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hoşgeldınn:)

Kelebekk2019 canım doktorumzda gastroentroloji dr.srvk etti ama ben gitmedum. oğlumda damar yolu çok zor bulunuyor o yüzden kıyamadım ogluma
Ozaman sana. Cok bilmis demez isen iki ilac tavsiyesinde bulunacagim birtanesi cok nadir bulanan bir ilac sebebi satici firma iflasindan dolayi tr de yok yurt disindan yada bulundun yerdeki eczne num tek tek arayarak var olup olmadigini sorgulayacaksin zentak ve gastrotuss baby

Hoşgeldin

Hoşgeldinnnn

Canım yüzmeyi nasıl yapıyorsunuz:)
Canim evimizin en ust katinda havuz var oda isisi 28 derece suyun sicakligi daima 26.9/27 derece olarak gunluk rutinlerimi saatli 17:00 ile 18:00 arasi bu bazen yarim saat bazen 45 dk suruyor yenidogdugunda boyun ve kollarda apartla basladik kendi evladin olunca cok cesaretli olamiyorsun direk suya birakmada bebekler dogduklarinda yuzmeyi biliyorlar zamanla aparatlari kademeli olarak cikardik suan kendisi tabikide gozumetim halinde takiliyor

Doğduklarında 1 hafta kadar yüzme refleksleri oluyor sonra kayboluyormuş.. ne güzel imkanınız varmış ya biz baştan öğreteceğiz artık:))

estafurullah canım, peki ne ise yarıyor bu ilaçlar reçetesiz alınabiliyor mu

Doğduklarında 1 hafta kadar yüzme refleksleri oluyor sonra kayboluyormuş.. ne güzel imkanınız varmış ya biz baştan öğreteceğiz artık:))
Dort ay canim dogduktan dorduncu aydan sonra kayboluyor diye biliyorum nekadar dogru test etmk gerek bisey kaybetmedin simdikiler cok zeki hemen kapiyorlar hemen ogrenir uzulme

Hoşgeldin aramıza ❤

Aynen kuzum baya benziyor bizim kızçeler Tek sorun bizimki erken uyumuyor ne yaptım ne denediysem Uyusa bile yarım saat sonra uyanıyor. Çok da şikayetçi değilim o 10 gibi uyuduktan sonra 1 saat keyif yapıyorum çay tv falan sonra ben de uyuyorum. Uykumu almış oluyorum sabah

Benimki de öyleydi kaç gün başını bekledim uyandıkça kucağımda salladım sonunda pes etti uyanmıyor uğraşamam senle anne diye düşündü galiba dediğin gibi bu seferde ben tedirgin oluyorum acaba o uyurken uyumalımıyım diye ne çaydan keyif alıyorum ne tv.den iç sesim uyu deyip duruyor

Kizlar bana bi cozum bulun beni cok rahatsiz etmeye basladi bu durum gercekten cunku, hatirlayan yada hatirlamayan vardir dogum gecem 13 saat ardindan acil sez alınarak sonuclandi. Ve bende cok cok buyuk bi sokla travma birakti. Normal dogum cok istedim cok direndim vs kalp atislari 3 kez dusunce aldilar. Her gece resmen bunlari dusunuyorum acaba kapıda knca insan olmasaydıolurmuydu stresten mi olmadi doktorum mu kolaya kacti guvenmesemiydim devlete mi gitseydim.keske suyumilk gelmeseydi vs vs bissuru senaryoolsa nasil olurdu. Tum hamileligm boyuncao ani bekledim.Garip biliyorum belki ama insanin kendini biseye adapte edip hi anda kesilmesi ne bileyim.. doktorumkolaya kacsa 13 saat beklermiydi diyorum bazen , bissuru seyler geciyo aklimdan.5 ay olacak nerdeyse kabullenemedim.hala cogu gece yattigimda yafa gunduz gozlerimi kapadigmsa dakikalarca bunu dusunken buluyorum kendimi. Sez izime bakmak dokunmak bile istemiyorum. Oglum cok sukurki kucagimda yanimda onemli olan o diceksiniz ama atamiyorum kafamdan psiktri gitsem emziriyorum ilac vs verse icemem psikolog zor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…