2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence dr kolaya kacsa 13 saat kesinlinle beklemezdi. Kuzeniminde 3 çocuğu var. 2 si normal oldu. 3. Senin gibi olmus zeynep kamil hastanesinde hemde. Orda en son zamana bırakiyorlar sezeryani
Solunum sikintisi cikardi, kalici hasar olabilirdi Allah korusun. Boyle dusun.
Cunku o sanciyi cekiyorsun 10 cm acilsa bile gelme evresi var bebeğin
4 ayimiz gecti. Vardir bunda da hayir uzulme lutfen

estafurullah canım, peki ne ise yarıyor bu ilaçlar reçetesiz alınabiliyor mu
Recetesiz alabilirsin sanirim cunku ozel ilac devlet karsilamiyor kusmayi onleyecek refluyu iyilestirecek insallah gecer yemek borusundaki yanmayi gecirirse istahi yerine gelir faydasini goren cok insallah sizede sifa olur

Tesekur ederiz ablasi 20 mayista tam 4 aylik olduk prensimiz var birtane 76 cm boyunda 9200 gram olduk
Merhaba hoşgeldin. Bebeklerimizin doğum tarihleri aynı. Benim oğlum da 20 ocakta doğdu. Burada kimsenin bebeği dokuz kilo olmadı maşallah diyelim.

Kiz sende de deli cesareti var
O cadi kızınla iftar verilir mi :)))
Masallah kizina bu arada
Kakasi bence gecici oyleydi. Endiselenme
Ya ben çok severim davetli iftar sofralarını gitmeyi de çok severim misafir ağırlamayı da bebeğim var diye bu feyzden mahrum kalmak istemedim evet güneş canıma okuyor yoruluyorum ama geçici bişey 10-12 sonra Ramazan ayı kalmıyor neticede o yüzden guzel geçsin, şimdi eşim güneşi alıp markete götürdü de ancak oturabildim 5 dk sonra kalkıp gene iftar hazırlıycam ayy inşaallah düzeldi gibi bugün 2 kez kaka yaptı çok yapmadı çok şükür

Okadar uzun süre bekleyip açılma yeterli olupta neden normal doğurtmasin ki. Doktorlar korkuyorlar birde bebeğe birşey olursa soruşturma açılıyor o sorumluluğa girmek istemiyorlar. Bende doğum anını çok düşündüm normal dogumdu ama zor birşey insan unutamiyor. Bence sende unutmaya çalış düşünmemeye çabala canım

Vallahi atlatnaya calisiyorum 5cm olmustu benimde, sanciyla sez masasinda beklemek hatirlamk istemiyorum.insaallh su dusuncelerden kurtulurum yipratiyo beni

Harika =) şuan o imkan yok ama alanyaya dönünce havuza salcam bende yavruları kızım yüzüyor ama oğlum suyla tanışmadı daha

Dusunmuyorum gun icibde hic aslinda ama gozlerim kapatinca o geliyoaklima ilginctirki insallah gececek

Canım seni çok iyi anlıyorum bende sezeryen oldum sen yine normal Doğum ağrısı sancısı yaşadın ben hayatım boyunca o ağrının nasıl bişey olduğunu anlayamayacağım, 1 gun içinde karar verildi ve sezeryen saatimi bile beklemediler bebeğimin kalp atışları yavaşladı bi ameliyathaneye gidişim vardı sandım ki bebeğim öldü karnımda öyle gittim ağlaya ağlaya, 7 de sezeryen alınacaktım 4 te apar topar aldılar nst uyarı vermeye başladı bebeğin kalp atışları 90 lara düştü o bi hemşire bi hasta bakıcı gelip biri alt pijamamı biri üst pijamamı çekiştirerek çıkardı karnımda nst yi çözmeden, wc ye gideyim bırakın bi dk dedim altına yap biz temizleriz dedi hasta bakıcı ben orada koptum ağlaya ağlaya bebeğim öldü mü diye diy girdim sezeryene, solunumdan 10 gun yoğun bakımda kalınca ömrümden ömür gitti ama hep şöyle düşündüm sezeryene almasalardı beni Ya da 3 saat daha 7 ye kadar bekleseydim bebeği kaybedebilirdik o yüzden her baktığımda şükrediyorum

Vallahi atlatnaya calisiyorum 5cm olmustu benimde, sanciyla sez masasinda beklemek hatirlamk istemiyorum.insaallh su dusuncelerden kurtulurum yipratiyo beni
Canım herşeyin hayırlısı Rabbim yazmış sen elinden geleni yaptın ki 13 saat inanılmaz uzun denenmiş olmamış yani teslim olmamışsın sağlıklı devam etseydi süreç tabi normal doğururdun ama demek sağlıklı ilerlemiyordu artık bebeğe odaklan ki harika gelişimi olan bir bebeğin vat maşallah

Dusunmuyorum gun icibde hic aslinda ama gozlerim kapatinca o geliyoaklima ilginctirki insallah gececek
Bende düşününce gözlerim doluyordu geçti. İnşallah geçecek seninde. Normal doğumda da kesiyorlar. Onuda düşün. Bende kesi yapmayacak doktor arastirsaydim keşke yada suda doğum arastirsaydim diye pişman olmuştum. İyi hastane gereksiz birşey yapmazlar diye düşünmüştüm halbuki rutin bir şekilde kesiyorlarmiş.

Okurken gözlerim doldu Çok zor şeyler yasamissin doğum bir mucize gerçekten. Bu süreçten sonra insan bu konulara çok fazla duyarlı oluyor. Allah çocuklarımıza uzun sağlıklı kazasız belasız ömürler versin. Atlattık bir şekilde sağ salim kucagimizdalar Allaha şükürler olsun.

Biberonu birkaç kez denedim iştahı mi yok acaba diye güzel emdi masallah. Ama şimdi vermiyorum ek gıdaya az kaldı mama baslamayayim dedim.
Ben de uyutunca emziriyorum genelde . Uyumayinca emme de az evet . Sen biberon denedin mi içiyor mu? Ben süt az geldiği için emmek istemediğini düşünüyorum artık . Uyanikken yetinmeyip reddediyor uyuyunca farketmiyor emiyor herhalde diyorum.
Bak bugün gogsum bekledi güzelce emdi ve şimdi uslu uslu duruyor masaallah. Bir haftadır akşamları oturtmiyor normalde bizi. Acliktanmis demek ki. Gerci belli de olmuyor bazen bekleyince de emmiyor.
Çok da uzme kendini canım. İnşallah ek gıdayi sever iştahlı bir çocuk olur.

Benim bebegimin 65 leri gordu 90 da cok sık oldu , neyseki sagliklilar diyorum bnmkide kordon dolanmasi yuzunden asagi basamiyormus takilmis anlicagin o yuzden acilma 5 de kaldi

Cok sukur ki kuzum zaten o gunle ilgili tek hatirlamk istedigin an onun dogdugu gordugum an insallah atlatirim

Olanla ölmüse care yoo derler ya o şekil iste

O dikis izleri bu bedenlerde oldugu surece unutmak imkansiz gibi tam unuttum diyorum birseyler dikise degip acisini hissedene kadar nezamam dar giysem bir saat durdurmadan rahatina geciyorum kac kat giyinsende eline o şislik gelene kadar unutabiliyorsun heran akillarda unutmak ne mumkun tek degilsin hepimiz ayni durumdayiz hep acabalar bizimde aklimizi kurcaliyor normal olsaydi
Bukadar hatirlatan birseylerr olmucakti dogum anini

Senin de zorunlu sez mi canim

Senin de zorunlu sez mi canim
Evet bebek hareketlerinde problem yasadik normal dogum artik kalmadi basindan beri hep normal deniliyor ama sonuna varabilene ask olsun nekadar iyi hastaneye sesini duyurmus doktora bu isin ehli olanada gitsen nasip degilse olmuyor bana nasip olmadi ama dort ay gecti daha dun gibi hatirimda hergun dikis yerine gidiyor elim az uzda degil bir bastan bir basa ben.
Daha once ameliyat olanlarda dikis izi olur bunda sislik var cizgi ve disari et fiskiriyor

Benim bebegimin 65 leri gordu 90 da cok sık oldu , neyseki sagliklilar diyorum bnmkide kordon dolanmasi yuzunden asagi basamiyormus takilmis anlicagin o yuzden acilma 5 de kaldi
Bende normal doğurmayı çok isteyerek normal doğurdum ama nasıl doğurdum gelde bana sor. 2 ocak sezeryan günü verdi doktorum. Benim 1 ocak akşamı sancım tuttu, hastaneye gittim. Baktılar doğum başlamış. Doktor normal doğurabileceğimi söylemişti ama tüp bebek olduğu için fazla beklemek istemedi. Nöbetçi doktor, sen yarın öğlen doğurursun dedi bana. Bende güle oynaya inşallah falan diyorum. Aradan 6 saat geçti ve ben ağrıdan kıvranıyorum. Doktoru çağırdım beni sezeryan alın dayanamıyorum dedim ki sen 13 saat dayanmışsın bravo. Doktor alamam sen normal doğuracaksın epidural yapayım dedi, tamam dedim. Epiduralden sonra bir oh çektim. Sabah kendi doktorum geldi, suni sancı başlandı, 1 3 5 derken 9 cm açılmayla doğuma girdim. 10 dk da doğum yaptım. Güle oynaya kucağımda bebeğimle odaya geldim. Ama sonrası tam bir kabus. Yarım saat sonra kanamam başladı, 3 kere doğumhaneye geri gittim, defalarca epidural aldım, kanamayı durduramadılar. Kan pıhtılaştırıcı kullandığım için damarlar hassaslaşmış damar patlamış. 3 ünite kan verdiler. Hemşireler kanı kapıda bekledi düşün o kadar kan kaybetmişim. Sonra o kadar çok ödem oluştu ki zor yürüdüm günlerce. Bende acaba bu kadar çok istemesemiydim normal doğumu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…