2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İlk doğumum da neleri hatırladıkça kafam atıyor bir bilsen. İkinci de akıllandım.

Cok guldum yaa . Birkeresinde hic unutmuyorum kucagimdaydi cok tuvaletim gelmisti. Bir hışımla yataga birakip tuvalete gittim. Dondugumde uyuya kalmisti. Ayni seyleri hissettim
Yaa desene devamı gelmeyecek ozaman Neyse kısa süreli mutluluklara alışkınım

Kızlar 2 gün önce aşı olduk, ateş olmadı gayet iyiydi, dünle bgn akşam üzeri bi ağıt başlıyor 2-3 saat ağlıyor, 4 aydır ilk kez böyle bişey görüyorum. Aşıdan mı nazardan mı huy mu değiştirdi bilemedim. Uykusu var ama uyumuyor, ağzına meme almıyor, ayağımda sallayım diyorum sırtı yere değdiği an basıyor çığlığı. Napsam bilemedim

Bende bilemiyorum, ayni seyler bizde cogunlukla var. o yuzden birsey diyemiyeceğim ben

Sicaktandir belki ? bizimkiler kis bebegi oldugu icin galiba

Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?

Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?
Ben koymuyorum. 2 yaşına kadar da önerilmiyor diye biliyorum. En büyük korkum boğulması Allah korusun. Yatağında isimli süs yastığı vardı, geçenlerde mutfakta işim vardı beşiğine bırakmıştım. Döne döne kafasını yastığın altına sokmuş boğulur gibi sesler çıkarıyordu bir hışımla koştum düzelttim hemen. O gün bugündür yatağında hiçbir şey bırakmıyorum.

Papatyamaviss canım sağlık olsun kendini üzmeye hiç değmez inan klasik olucak belki ama evladın kucağında bu bile çok büyük bi nimet senin yerinde olmak isteyen onlarca evladını kaybetmiş kadın veya evlat sahibi olmak isteyenler var.seni çok iyi anlıyorum kızımda bende normale adapte etmiştim kendimi hatta iki gün boyunca svsz svaz bağırdım afedersin inek bogurmesi gibi sesler çıkıyordu benden ama olmayınca olmuyor malesef o dönem bende çok üzülmüştüm ama yapicak bisey yok.bak maşallah ne güzel bebişin sorunsuz seni emiyor buna bile çok sevinmen gerek bk ben yaklaşık üç aydır bu çocuğun emmesiyke uğraşıyorum resmen psikolojim boz7ldu lütfen sende kendini üzme.

Evet ben kazandım sezaryen oldu cnm bn normal doğuramam bende gerçekten muayene ile ilgili fobi var:)) sezaryeni bulandan Allah razı olsun çok dua ediyorum kendisine
Ben de istege bagli sezeryan olanlardanim.Catala cikinca bile titreyen biri olarak normal yapamayacagim kesindi. Hatta catala çıkıp normal doguma uygun muyum diye doktor baktiginda uygu degil desin diye beklerken normal yapabilirsin dedi benim gozler doldu doktor tamam tamam gerek yok normali denemeye dedi makyajimi yaptim sacimi fonledim gittim gercekten Allah bulandan razi olsun :)

Kizlar ya bizim oglan bazen gece uykusuna yatarken oluyor ozellikle, kafasini hizli hizli saga sola ceviriyor o sira guluyor. Gulcem diye emzik firliyor. Kriz mi geciriyor diye dusundum ilk gordugumde cok ilginç gözler yari kapali uyudu uyucak ama kafa salliyor besigin icinde

Allah korusun.
Üstüne ince bir şey örtüyorum. Onu ayaklarıyla elleriyle çekiştire çekiştire yukarıya alıyor, kafasını kapatıyor. Yani yakınında olmasam, maazallah

Aynen canım.
Beni salla diyor. Öyle yaptığında salla bence.
Bizde öyle oluyor.

Allah korusun.
Üstüne ince bir şey örtüyorum. Onu ayaklarıyla elleriyle çekiştire çekiştire yukarıya alıyor, kafasını kapatıyor. Yani yakınında olmasam, maazallah
Allah korusun ya. Gerçekten en korktuğum şeyler. O sebepten gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. Elimden geldiğince tüm önlemleri almaya çalışıyorum. Artık çok hareketliler, yatakta resmen geziyor benim kız. Dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…