- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
İlk doğumum da neleri hatırladıkça kafam atıyor bir bilsen. İkinci de akıllandım.Dogum yaptim bir kisi evime gelip yemek yapmadi. Kayinvalidem 1 e kadar yatip kahvalti bekledi utanmadan. 5 gunluk lohisayim Manti yapiyeeem kapativermeye geliveee diyordu. Mantiyida esim istedi diye yapiyordu. Annem temizliklik yapip durdu. Bebek hic uyumayan stresli bir bebekti.. Diyorum iyiki normal olmus. Ac kalirdim valla. Hatirladikca kafam atiyor.
Yaa desene devamı gelmeyecek ozamanCok guldum yaa . Birkeresinde hic unutmuyorum kucagimdaydi cok tuvaletim gelmisti. Bir hışımla yataga birakip tuvalete gittim. Dondugumde uyuya kalmisti. Ayni seyleri hissettim
Bende bilemiyorum, ayni seyler bizde cogunlukla var. o yuzden birsey diyemiyeceğim benKızlar 2 gün önce aşı olduk, ateş olmadı gayet iyiydi, dünle bgn akşam üzeri bi ağıt başlıyor 2-3 saat ağlıyor, 4 aydır ilk kez böyle bişey görüyorum. Aşıdan mı nazardan mı huy mu değiştirdi bilemedim. Uykusu var ama uyumuyor, ağzına meme almıyor, ayağımda sallayım diyorum sırtı yere değdiği an basıyor çığlığı. Napsam bilemedim
Sicaktandir belki ? bizimkiler kis bebegi oldugu icin galibaKızlar 2 gün önce aşı olduk, ateş olmadı gayet iyiydi, dünle bgn akşam üzeri bi ağıt başlıyor 2-3 saat ağlıyor, 4 aydır ilk kez böyle bişey görüyorum. Aşıdan mı nazardan mı huy mu değiştirdi bilemedim. Uykusu var ama uyumuyor, ağzına meme almıyor, ayağımda sallayım diyorum sırtı yere değdiği an basıyor çığlığı. Napsam bilemedim
Bugun ilk defa yastik koydum. Bebek yastigi olmasina ragmen Istemedi kafasi cok bukuldu. Bende geri aldim.Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?
2yaşına,dek yastık kullanılmamalı. ben kullanmıyorum..Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?
Ben koymuyorum. 2 yaşına kadar da önerilmiyor diye biliyorum. En büyük korkum boğulması Allah korusun. Yatağında isimli süs yastığı vardı, geçenlerde mutfakta işim vardı beşiğine bırakmıştım. Döne döne kafasını yastığın altına sokmuş boğulur gibi sesler çıkarıyordu bir hışımla koştum düzelttim hemen. O gün bugündür yatağında hiçbir şey bırakmıyorum.Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?
zalım uşaklar benimki de öyleCanım o istediğinde meme vermezsem yıkar ortalığı
Ben de istege bagli sezeryan olanlardanim.Catala cikinca bile titreyen biri olarak normal yapamayacagim kesindi. Hatta catala çıkıp normal doguma uygun muyum diye doktor baktiginda uygu degil desin diye beklerken normal yapabilirsin dedi benim gozler doldu doktor tamam tamam gerek yok normali denemeye dediEvet ben kazandım sezaryen olducnm bn normal doğuramam bende gerçekten muayene ile ilgili fobi var:)) sezaryeni bulandan Allah razı olsun çok dua ediyorum kendisine
Evet canım öyleymiş. Az önce bir bakayım dedim bu konuda bir bilgi var mı diye. Teşekkür ederim canım2yaşına,dek yastık kullanılmamalı. ben kullanmıyorum..
Şaka mı buTesekur ederiz ablasi 20 mayista tam 4 aylik olduk prensimiz var birtane 76 cm boyunda 9200 gram olduk
Allah korusun.Ben koymuyorum. 2 yaşına kadar da önerilmiyor diye biliyorum. En büyük korkum boğulması Allah korusun. Yatağında isimli süs yastığı vardı, geçenlerde mutfakta işim vardı beşiğine bırakmıştım. Döne döne kafasını yastığın altına sokmuş boğulur gibi sesler çıkarıyordu bir hışımla koştum düzelttim hemen. O gün bugündür yatağında hiçbir şey bırakmıyorum.
Aynen canım.Kizlar ya bizim oglan bazen gece uykusuna yatarken oluyor ozellikle, kafasini hizli hizli saga sola ceviriyor o sira guluyor. Gulcem diye emzik firliyor. Kriz mi geciriyor diye dusundum ilk gordugumde cok ilginç gözler yari kapali uyudu uyucak ama kafa salliyor besigin icinde
Allah korusun ya. Gerçekten en korktuğum şeyler. O sebepten gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. Elimden geldiğince tüm önlemleri almaya çalışıyorum. Artık çok hareketliler, yatakta resmen geziyor benim kız. Dikkatli olmak lazımAllah korusun.
Üstüne ince bir şey örtüyorum. Onu ayaklarıyla elleriyle çekiştire çekiştire yukarıya alıyor, kafasını kapatıyor. Yani yakınında olmasam, maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?