2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gece 12den sonra 5 kere kalktı. Ağzında memeyi öyle geveliyor. Meme veemeyeyim pış pış yapayım diyorum son ses bağırıyor.
Bizdede 2 gece once aynen oyleydi .Annemin evimdeydim ve aksam ev kalabalikti. Surekli onla ilgilendiler. Onunla alakali olduguni dusunuyorum , aksam sizinde aklini oyunda birakan birsey oldu mu ?

Aynen şu hareket bende rüya falan görüyor sandım

Gunaaydiiimm❤❤ 2gundur cinnetlik geciriyorum gunleri. Sicak bi yandan ter bi yandan bebegim uyumuyor 2saat ugrasiorum 30dk uyuyor bisey oldu bi anda normal dogumu da o kadar kotu gormeyin kizlar dayanilmicak gibi degil. Berbat bi ebeye ragmen 2saate 10cmacilip epidural vermemelrine eagmen cok siddetli sancilar bi anda baslamasina ragmen hic alistirma olmadan direk siddetli sancikar geldi 10sn araliklarla cok da kotu degil ve su an hic hatirlamiyorum o aciyi yasadiklarimi bir daha nasip olursa yine normal isterim bu arada doğum en büyük fobimdi benim yıllardır aynı anda 50 kemiğin kırılmasına eş değer diye okumuştum

Gece 12den sonra 5 kere kalktı. Ağzında memeyi öyle geveliyor. Meme veemeyeyim pış pış yapayım diyorum son ses bağırıyor.
bizim de oyleydı 4,5kez kalkıyodu son gunlerde..sırf alıskanlıktan yapıyorlae ama smdı aksam 19.30da yatıp sadece sabah 4ya da 5de uyanıyor gerı yatıyor emıp

Eline iğne batsa acıdan duramayan ben sezaryen sonrası yatmadım bile ama 2.de tam tersi olabilir.. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğum versin ne şekilde olduğu çokta önemli değil bence

benimki akşam 7de bi 15 dk yattı sonra ara ara 15-20 dklık uykular pusette daliıyor beşige koyuyorym kıyamet koparıyor abi de zırt pırt uyanıp mızırdandı mı anne diye saat3te biri 3.30da biri yattı 6da kalktık kafa göz gidik bugün

Eline iğne batsa acıdan duramayan ben sezaryen sonrası yatmadım bile ama 2.de tam tersi olabilir.. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğum versin ne şekilde olduğu çokta önemli değil bence
benım için de cok rahattı ama planlı oldugundan olablr belkı 2gun once kararlastırılmıstı. genelde normal dogumla baslayıp sezaryene dönenler cokzorlanıyorlar

Günaydın kızlar Maraton beni bekliyor dün akşamdan tatlı, paçanga böreği ve zeytinyağlı fasulyemi hazır ettim, bugünde pilav çorba ve porsiyonluk güveçlerde beşamel soslu tavuk mantar ve salata yapacağım, daha 2 gun öncesinden gelen misafirlerin tabaklarını kaldırmadım yerine makinedeler güneşin de uyuyacağı tutmuştu tam gök gürültülüsü yağmur korkarak uyandı hiç okuyamıyorum yazdıklarınızı salı günü eşim Afyon’a gidecek inşaallah o zaman evde yalnız kaldıkça saracağım buralara

Ooh yaa biride beni cagirsa boyle guzel sofraya. Bu guzel yemek kulturu sadece turkiyede var. Bizim gibi donatan yok sofrayi
Oruclulara besemal sosu agir gelir mi sadece kasar mi koysaniz

Dün site içine çıktım parka iki kadın geldi birinin bebeği iki aylık emzirdi bebek arabasına koydu uyudu hep. digerininkide dört aylık oda geldi geleli bebek arabasında uyudu bebeği hiç kalkmadı. İki saate yakın. Bizimki gözler açık açık etrafa bakıyor hiç uyumadı. Ben anlamadım birşey benimki iki aylıkken ortalığı yıkıyordu.

Sabah 6dan beri siddetli gok gurluyor, kac kere kalktik belli degil. Bu benim cadi cok ustunu actigindan midir nedir sabah kalkinca gozunde cok çapak oluyor. Bize de uyku tulumu sart sanirim.
Aynen benimkide gök gurultusune kalktı. Birde yüz üstü dönüp uyumayı öğrendi. Ben duzeltiyorum o dönüyor.

Oyle kuzum yaa bakalim artik 2.bebelerde gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…