Bizdede 2 gece once aynen oyleydi .Annemin evimdeydim ve aksam ev kalabalikti. Surekli onla ilgilendiler. Onunla alakali olduguni dusunuyorum , aksam sizinde aklini oyunda birakan birsey oldu mu ?Gece 12den sonra 5 kere kalktı. Ağzında memeyi öyle geveliyor. Meme veemeyeyim pış pış yapayım diyorum son ses bağırıyor.
Aynen şu hareketKizlar ya bizim oglan bazen gece uykusuna yatarken oluyor ozellikle, kafasini hizli hizli saga sola ceviriyor o sira guluyor. Gulcem diye emzik firliyor. Kriz mi geciriyor diye dusundum ilk gordugumde cok ilginç gözler yari kapali uyudu uyucak ama kafa salliyor besigin icinde
henuz elıme ulasmadı canım sipraiş verdim yani. bıraz daha havalar ısınsın ozaman kullanıcam ama cok tavsıye edılen bir ürün ondan aldım ben de.Memnunmusun canım
bizim de oyleydı 4,5kez kalkıyodu son gunlerde..sırf alıskanlıktan yapıyorlae ama smdı aksam 19.30da yatıp sadece sabah 4ya da 5de uyanıyor gerı yatıyor emıpGece 12den sonra 5 kere kalktı. Ağzında memeyi öyle geveliyor. Meme veemeyeyim pış pış yapayım diyorum son ses bağırıyor.
Kuzum sen elinden geleni yapmışsın en önemlisi normal doğum için cesaretin varmış bende cesaret bile yoktu ama ikiniz içinde hayırlısı buymuş demek istedim ben en önemlisi onların sağlığı üzme lütfen kendiniBunlari duymayaydim eyiydiii
Eline iğne batsa acıdan duramayan ben sezaryen sonrası yatmadım bile ama 2.de tam tersi olabilir.. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğum versin ne şekilde olduğu çokta önemli değil benceNurlar içinde yatsın :)
Bana sezaryen bebek hep çok konforlu gelmiştir. Ülkede normal doğumlar pek normal değil. Bebek için travma çoğu
İlk sezaryenim çok çok ağrılıydı.
İkinci sezaryenim çok ama çok rahattı. Hatta harikaydı diyebilirim. @Papatyamaviss mesajının tamamını okumadım ama korktuğunu okudum
İkinci kez doğurmasaydım ameliyathane ve epidural sezaryen ve sonrası zihnimde hep kötü kalacaktı. İkincisi hiç öyle olmadı:)
Papatyamaviss
benimki akşam 7de bi 15 dk yattı sonra ara ara 15-20 dklık uykular pusette daliıyor beşige koyuyorym kıyamet koparıyor abi de zırt pırt uyanıp mızırdandı mı anne diye saat3te biri 3.30da biri yattı 6da kalktık kafa göz gidik bugünGece 12den sonra 5 kere kalktı. Ağzında memeyi öyle geveliyor. Meme veemeyeyim pış pış yapayım diyorum son ses bağırıyor.
benım için de cok rahattı ama planlı oldugundan olablr belkı 2gun once kararlastırılmıstı. genelde normal dogumla baslayıp sezaryene dönenler cokzorlanıyorlarEline iğne batsa acıdan duramayan ben sezaryen sonrası yatmadım bile ama 2.de tam tersi olabilir.. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğum versin ne şekilde olduğu çokta önemli değil bence
Ooh yaa biride beni cagirsa boyle guzel sofraya. Bu guzel yemek kulturu sadece turkiyede var. Bizim gibi donatan yok sofrayiGünaydın kızlar ❤ Maraton beni bekliyor dün akşamdan tatlı, paçanga böreği ve zeytinyağlı fasulyemi hazır ettim, bugünde pilav çorba ve porsiyonluk güveçlerde beşamel soslu tavuk mantar ve salata yapacağım, daha 2 gun öncesinden gelen misafirlerin tabaklarını kaldırmadım yerine makinedelergüneşin de uyuyacağı tutmuştu tam gök gürültülüsü yağmur korkarak uyandı hiç okuyamıyorum yazdıklarınızı salı günü eşim Afyon’a gidecek inşaallah o zaman evde yalnız kaldıkça saracağım buralara
Kuzum ben sitesinde müslin uyku tulumu göremedim nereden aldınevet ben. mothercare müslin uyku tulumunj aldım.
Aynen benimkide gök gurultusune kalktı. Birde yüz üstü dönüp uyumayı öğrendi. Ben duzeltiyorum o dönüyor.Sabah 6dan beri siddetli gok gurluyor, kac kere kalktik belli degil. Bu benim cadi cok ustunu actigindan midir nedir sabah kalkinca gozunde cok çapak oluyor. Bize de uyku tulumu sart sanirim.
ay kızlae cok afedersınız moms cotton yerıne motharecare yazmısım alyanın basındaydım uyucaktı bıraz mızıldanıyodu o sıra. gelınce cekıp de koyarm kumasını şu tulum. https://www.momscotton.com/uyku-tulumu-pink-cloudKuzum ben sitesinde müslin uyku tulumu göremedim nereden aldın
Oyle kuzum yaa bakalim artik 2.bebelerde gorcezKuzum sen elinden geleni yapmışsın en önemlisi normal doğum için cesaretin varmış bende cesaret bile yoktu ama ikiniz içinde hayırlısı buymuş demek istedim ben en önemlisi onların sağlığı üzme lütfen kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?