2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Heeeeghh huuugh diye sesler de çıkarıyor mu Benim kız da yapıyor ama garip garip sesler çıkararak Bi enteresan bi komik bu bebeler ya

Bunlari duymayaydim eyiydiii

Su mesaja oturur aglarim, butun gun ne cektim ben biliyorum 13 saatte kac kez merdiven inip ciktim tum koridor beni konusuyor, sezolanlar niye bukdr agri cekiyosun sez olsana kendi annem bile soninda buna geldi, bi yandan kac kez edildigim aciklik muayeneleri hetseferinde cok az bi ilerleme olmasıicime sokulan garip xisimli seyler sivilar , doktorumun gosterdigi haraketler los isik sakinlesme bana masaj yapmasi vs vs inanirmisin sez masasinda onlukle birlikte bile aciklik muayenesi yapti doktorum ilerlemişse soz almicam dedi , ama kordon dolanmasi boyin ve koltuk altindan gelememiş bi turlu iste 2cm ile hast gittim bide sadece 3cm 13 saatte zorla oda doktorun mudahaleleriyle cok sukur diyorum cok sanci aci cekmedim, tatli tatlida olsa hissettim acisini 5e gelip yolu yarıladık yine sukur ki sez sonrasida korktugum gibi gecmedi, acilara dayanikli agri esigim yuksek bi kizim demekki onu anladim :) bunuda atlaticam insallah tesekkur ederom guzel cevabin icin

Herkesin korkusu keskesi farkli iste rabbim onlara saglik , bizede akil sagligi versin insaallah :)

Lohusalik 6 ay 1 sene surer diyolar bnde gizliden yasiyorum hala galiba gun icinde dusunmesemde gece geliveriyo iste insallah gecicek atlaticam bunuda cok sukurki saglikla yanimizdalarr

Kuzular bir araç alım işimiz vardı onun için sordum belki eşinizin tanıdığı bir eksper vardır diye, malum sahtekarlar çok güvenilir bir yere gitmek istemiştik. Fakat firmadan aracın detaylı resimleri istedik çok hatalı çıktı o yüzden almaktan vazgeçtik. Çok teşekkür ediyorum. Bir gün yolum düşerse haber veririm

Bebeğinizi uyuturken başının altına yastığını koyuyor musunuz? Yoksa yastıksız mı yatıyor?

Ben kullanmıyorum uzun sürede kullanmam herhalde canım sağlıklı değilmiş.

Lohusalik 6 ay 1 sene surer diyolar bnde gizliden yasiyorum hala galiba gun icinde dusunmesemde gece geliveriyo iste insallah gecicek atlaticam bunuda cok sukurki saglikla yanimizdalarr
canı senin düşündüklerini 3.5 yıl gecti ben hala düşünüyorum dr kolayı mı secti vs diye bana catın arada yapadabilirsin yapamyadabilirsin dedi sancı çıktı nstde e üst düzey ama ben hiç.hissetmedim açıklık tel 1 cmdi ebe geldi baktı sordum suni sancımı verilir acılma olmazsa sen dedi zaten su an en yüksek sancıyı çekiyorsun nasıl hissetmiyorsun dedim sence yapabilir miyim agrı duymuyorsun bence rahat yaparsın dedi sonra odaya gectim dr ebeye ne dediyse bem yanılmışım vs dedi sonra nstde sancı durdu dr efendi bizi korkuttu bebel strese girdi normal degil birden sancı kesilmesi kordon dola mış olabilit mekanyum yemiş olabilir vs ee tabi bebek söz konusu olunca ok dedik sezaryene oysa ben her türlü seye razıydım dehil kendim için bebeğimin daha dirayetli daha bagışıklığı güçlü olması için bu kadar istedim hala beddua edeeim eger ki beni kolayına geldiği için yaptıysa Allah o dr bildiği gibi yapsın oğlum çok alerjik bir çocuk ve sezaryen dogumlarda bu oran normale oranla 8 kat fazla tek derdim. y8ksa ha alttan kesmişler ha üstten.2. de istedim o da iri bebekti weken dogumdu tersti vs yine nasip olmadı saglıklı olsunlar tek derdim bu nasip böyleymiş sen de sıkma canını heeşey olacagına variyor ben o kadar acıya dayanıklıyken normal yapamadım nice tatlı canı oşan tanodıklar normal dogurdu nasip hayırlısı böyleymiş.üff neyse çok uzın oldu ya ben de dertliyim bu konuda çenem düştü

oyun yapıyor şapşik belliki:) alyayıu yıne babası yatırdı yıne guldı oyle uygun pozısyon. aramak ıcın sag sol yapıyor ama bızımkı:)

Bnm gibi düşünenler varmis o yonden biraz olsun rahatladım yalniz degilmisim en azindan

Evet ben kazandım sezaryen oldu cnm bn normal doğuramam bende gerçekten muayene ile ilgili fobi var:)) sezaryeni bulandan Allah razı olsun çok dua ediyorum kendisine
Nurlar içinde yatsın :)

Bana sezaryen bebek hep çok konforlu gelmiştir. Ülkede normal doğumlar pek normal değil. Bebek için travma çoğu

İlk sezaryenim çok çok ağrılıydı.

İkinci sezaryenim çok ama çok rahattı. Hatta harikaydı diyebilirim. @Papatyamaviss mesajının tamamını okumadım ama korktuğunu okudum

İkinci kez doğurmasaydım ameliyathane ve epidural sezaryen ve sonrası zihnimde hep kötü kalacaktı. İkincisi hiç öyle olmadı:)
Papatyamaviss

Bnm kontrollerimi yapan doktorum çatala çıkışımdan bile normal doğuramayacağımı anladı zannedersin idam sehpasına çıkıyorum gecenin bir yarısı suyum gelince saç makyaj hepsini unuttum ben birde memlekette yapacaktım doğumu doktoru bile tanımıyorum o gün öğleden sonra randevum vardı sözde sezaryen için gün alacaktık kendisiyle doğumhanede tanıştık çok maceralıydı benimki ebe bizim burda genel anestezi yapıyorlar diyor ben bebeğimi ilk ben göreceğim diye tutturdum falan neyseki herşet gönlümce oldu en önemlisi sağlıklı bir bebiş kucakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…