- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar sağlık ocağından geldik az önce 4. Ay aşısını oldu bizimki, kilodan yana dertliyiz ama. 8 mayıstan bu yana kilosu hiç değişmemiş ayni cikti. değişen tek şey mamayı epey azaltmam oldu bu 20 gunde. çişli bezlerin ağırlığı biraz azaldı ama yine de sık sık değiştiriyorum aç olmadığına eminim keyfi yerinde. Hastalık filan da geçirmedi bu arada. Mamayı arttırmalı mıyım acaba ne dersinizsut varken cocuk da emiyorken mama vermek abes gorunuyor bana biraz
Ben kot sort alacaktim bicir bicir giydieiem dedim tee en basinsan 30 gunluk hava durumuna baktimValla aldığım bazı şeylerden şüpheliyim bende olmayacaklar diye
Z zeLina Kuzum kesinlikle dene bence, çok şükür ben mamayı kestim ama her gün düzenli içiyorum. Hastalıktan bayılıyor olsam ilaçlarımı düzenli içmem ama bebeğim için dikkat edip düzenli kullanıyorum
Ya kapatmazdım profilimde görünüyor zaten ama silemiyoruz malum kalmasın istedim ilelebet sosyal mecralardaSpor şık , cok guzel canim kiyafetleri gule gule giysin
Masallah ona
Iyi yapmissin yüzünü kapatmakla
Nazar mazar değer bir de sen soylenme❤❤
Ben oğlumane giydirirsem giydirim 5.dk kusacagi icin cok heves edemiyorumm yaaaBöyle de bir kombinimiz var ama çok mu spor kaçar bayrama bilemedimKızlar bir el atın ya ben takıntılıyım kendimi saldım çayıra mevla kayıra kilolardan ötürü o yüzden kızçemle kendimi kamufle etmem lazım
O zaman bende babalar gününe giydiririm kot şortu napayım yaBen kot sort alacaktim bicir bicir giydieiem dedim tee en basinsan 30 gunluk hava durumuna baktimve kisa seylerden vazgectim ben anlik alisveris yaptiiim icin
Hmmmm .. bu iste bi terslik varAmasra kuzum yakina. Deniz icin eylulu bekleyeyeim dedim hava kapali cunku bayramda ❤ dinlenme gezme amacli. Aynen
Aklima ne geldi. Sen de hatırladığım kadariyla lcw den yapıyorsun alışverişi. Eğer ileriye dönük birsey aldiysan etiketini koparma giydirme zamani gelene kadar, zamani gelipte küçülürse suresiz degisim var. Değiştirilir baska sey alirsin.Valla aldığım bazı şeylerden şüpheliyim bende olmayacaklar diye
Sorma sormaben evde zibinla birakiyorumarada altini acinca yarim saat flnisira isira bi haloluyorummmO zaman bende babalar gününe giydiririm kot şortu napayım yazaten minicik almışım bi de şirin oluyor giyince
Senin yanına birden fazla yedek kıyafet alman gerekir ozamanBen oğlumane giydirirsem giydirim 5.dk kusacagi icin cok heves edemiyorumm yaaa
Evet canım alanyada yaşıyor gümrük muhafaza memuru bende çok istiyorum tayin yaz diyorum eşime ama bakalım.Bak o zaman bilemedim erkek kardeşin Alanya'da mi benim annemlerin yazlığı var Alanya'da Mahmutlar beldesinde
Aynı ben önceden yapayım alışverişimide kenarda dursun demem ihtiyaç anında yaparım.. bizim hala ortada bayramlık yok herkes yazlıkları tamamlayıp kurban bayramına geçtiBen kot sort alacaktim bicir bicir giydieiem dedim tee en basinsan 30 gunluk hava durumuna baktimve kisa seylerden vazgectim ben anlik alisveris yaptiiim icin
Benim kendimi kamufle edebilmem için kızıma gelinlik falan giydirmem gerekecek gibiBöyle de bir kombinimiz var ama çok mu spor kaçar bayrama bilemedimKızlar bir el atın ya ben takıntılıyım kendimi saldım çayıra mevla kayıra kilolardan ötürü o yüzden kızçemle kendimi kamufle etmem lazım
Zaten bi yere gidiyorum 5 onluk 5 agiz mendili 3 4 takim ust agirlikli kusmasa bile deli gibi tukuruyo salya akitiyo onluk tak 10 dk sonra sirilsiklamSenin yanına birden fazla yedek kıyafet alman gerekir ozamanTosuncuk ya yerim onu michelin uşak
Bn bi gomlek pantalon aldim , bayramlik olsun diye degilde ustuns kisa kol tshirtalmam lazim 3 4 tane var yetmiyo onlardaAynı ben önceden yapayım alışverişimide kenarda dursun demem ihtiyaç anında yaparım.. bizim hala ortada bayramlık yok herkes yazlıkları tamamlayıp kurban bayramına geçti
Benim kendimi kamufle edebilmem için kızıma gelinlik falan giydirmem gerekecek gibi
Sen böyle yağmurluk falan giydir bence uzun oluyo ya kafadan geçmeli rahat edersinZaten bi yere gidiyorum 5 onluk 5 agiz mendili 3 4 takim ust agirlikli kusmasa bile deli gibi tukuruyo salya akitiyo onluk tak 10 dk sonra sirilsiklam
Ya kapatmazdım profilimde görünüyor zaten ama silemiyoruz malum kalmasın istedim ilelebet sosyal mecralarda
Evet canım alanyada yaşıyor gümrük muhafaza memuru bende çok istiyorum tayin yaz diyorum eşime ama bakalım.
Ateş ölçer, ateş düşürücü, şapka, güneş kremi, kullanmayı tercih edenler için sinek kovar, bol bol kıyafet, müslin bezler aklıma gelenlerKızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤
Kuzum devlette bi doktorla gorustuk haziran 15 ekdr doluyum boşluk olursa aricam dedi, özel olmadigi icin net tarihimz belli degil amaolacak insallah bi kan aldirdi benimki bu ara cok kan aldirnca alisti garibim aglamadi hic , eger uygun cikarsa yazicam sirays dedisonuclardan sonrada yazdi tam adam olcaz insallahhh teyzesi tecrubelerinizi bnmle psylasirsinz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?