2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım mamayi birden azaltmak olmuyor ben günde iki kere veriyorum son on gündür uce çıkarttım

Z zeLina Kuzum kesinlikle dene bence, çok şükür ben mamayı kestim ama her gün düzenli içiyorum. Hastalıktan bayılıyor olsam ilaçlarımı düzenli içmem ama bebeğim için dikkat edip düzenli kullanıyorum Bira mayası tableti günde 6 kere, Bestlak damla günde 3 kere, gün içinde bazen 1 bardak lactamil ama gece yatmadan önce muhakkak içiyorum lactamili.

Damla diğeride..yapıyorum cnm tablet kaldı bir eşim almış bugün onuda deneyeceğim

Ben oğlumane giydirirsem giydirim 5.dk kusacagi icin cok heves edemiyorumm yaaa

Ben kot sort alacaktim bicir bicir giydieiem dedim tee en basinsan 30 gunluk hava durumuna baktim ve kisa seylerden vazgectim ben anlik alisveris yaptiiim icin
O zaman bende babalar gününe giydiririm kot şortu napayım ya zaten minicik almışım bi de şirin oluyor giyince

Valla aldığım bazı şeylerden şüpheliyim bende olmayacaklar diye
Aklima ne geldi. Sen de hatırladığım kadariyla lcw den yapıyorsun alışverişi. Eğer ileriye dönük birsey aldiysan etiketini koparma giydirme zamani gelene kadar, zamani gelipte küçülürse suresiz degisim var. Değiştirilir baska sey alirsin.

Ben kot sort alacaktim bicir bicir giydieiem dedim tee en basinsan 30 gunluk hava durumuna baktim ve kisa seylerden vazgectim ben anlik alisveris yaptiiim icin
Aynı ben önceden yapayım alışverişimide kenarda dursun demem ihtiyaç anında yaparım.. bizim hala ortada bayramlık yok herkes yazlıkları tamamlayıp kurban bayramına geçti
Benim kendimi kamufle edebilmem için kızıma gelinlik falan giydirmem gerekecek gibi

Bn bi gomlek pantalon aldim , bayramlik olsun diye degilde ustuns kisa kol tshirtalmam lazim 3 4 tane var yetmiyo onlarda pantln kargoda gelsin foto ceker koyarim

Evet canım alanyada yaşıyor gümrük muhafaza memuru bende çok istiyorum tayin yaz diyorum eşime ama bakalım.

İnşallah gönlüne göre olur sen nerede yaşıyorsun
Bizde bir sonraki tayin döneminde Alanya yazacağız büyük ihtimalle

Canım bizde sprey sıktı uyuşma olunca azcik iğnesini vurdu hiç ağlamadi 20 dk uyuşma bekledik süre dolunca babası ben ve Dr birlikte girdik aglamadan 5-10 dk içinde bitti bunu takarak sünnet yaptı oturma banyosu ile 7. Günde çıktı kendiliğinden

Eklentiler

• Screenshot_20190527-144603.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…