Benimki de şun10-15 gündür çok kusuyor ya, napsak azalır bilemedim valla. 6 aylığa kadar kıyafet çoktu, artık yok abisinden kalan. Geçen çıkıp 3-5 bişey aldım bisürü de para tutuyor. Az az alayım büyümeden giysin istiyorum ama kusmuklu günde kaç tane değiştiriyoruz, napcam bayramda bilmem
Ay evet poşet süper oluyor bak, bende ekleyeyim listeme. Özellikle bayram gezerken ben bezini atmak için milletten fellik fellik poşet istemeyi sevmiyorum, çıkar at bağla, çantaya at. Sonra eve gelinde çöpe at. Kakalı değilse tabi
Ay evet poşet süper oluyor bak, bende ekleyeyim listeme. Özellikle bayram gezerken ben bezini atmak için milletten fellik fellik poşet istemeyi sevmiyorum, çıkar at bağla, çantaya at. Sonra eve gelinde çöpe at. Kakalı değilse tabi
Kızlar az önce emme denemesi yaparken benim kız bir anda memeyi tuttu ve 6-7 dakka emdi emerken arada yutkundu memeyi çıkartıp ağzında süt var mı diye bakamadım
da bir daha tutmaz diye.. yutkunduysa süt gelmiştir demi.. arkasından mama verdim hepsinide içti.. kalanı sağdım herzamanki gibi çıktı.. şoktayım unutmuşum resmen o duyguyu ağlıyordum nerdeyse emmeye başlayınca ne olur süt gelmiştir deyiverin
Kızlar bugün çok çene çaldım farkındayım son bir şey sormak istiyorum yaklaşık 1 haftadır kızımın saçları dökülmeye başladı sürekli yüzünden gözünden saç topluyorum bazen gözünün içine bile giriyor. İlk aylarda saçların dökülmesinin normal olduğunu duymuştum ama şimdilerde dökülmeye başlamasını da normal karşılayabilir miyiz? Zaten az biraz saçı var hepten kel kalacak
Biz 3 kişi ayrı ayrı götürüyorduk büyük boy, sonra bebek arabası eklenince bavulların birini düşürdük. Eşiminkini bizimkinin yanına sıkıştırdım. Geçenki gidişimde artık 2. Çocuğumuzda olunca anca sığdık, eşim 2 günlüğüne gelmişti yanımızda, onunkini poşete koydum bu sefer napcaz bakalım
Kızlar bugün çok çene çaldım farkındayım son bir şey sormak istiyorum yaklaşık 1 haftadır kızımın saçları dökülmeye başladı sürekli yüzünden gözünden saç topluyorum bazen gözünün içine bile giriyor. İlk aylarda saçların dökülmesinin normal olduğunu duymuştum ama şimdilerde dökülmeye başlamasını da normal karşılayabilir miyiz? Zaten az biraz saçı var hepten kel kalacak
Bizimde öyle cnm arka taraf açıldı iyice sevmek için elimi saçlarından geçirmişti bir sürü dökülüverdi.. yattığı yer hep saç oluyor eline alıp ağzına götürüyor takip etmek gerekiyor sürekli
ZzeLina
çok sevindim ya devamı gelir inşallah senden bi gazla ben de deneyeyim tekrar dedim uyuyordu uyandı ayakta şarkı söyleyerek damlattım önce ağzına ama memeyi alıncs yğzünü ekşitiyor sonuç şu an kucağımda biberon
Benimki de şun10-15 gündür çok kusuyor ya, napsak azalır bilemedim valla. 6 aylığa kadar kıyafet çoktu, artık yok abisinden kalan. Geçen çıkıp 3-5 bişey aldım bisürü de para tutuyor. Az az alayım büyümeden giysin istiyorum ama kusmuklu günde kaç tane değiştiriyoruz, napcam bayramda bilmem
Care sifir suan bende bilmiyorum valla , 3 5 parca aliyosun 200 lira tutuyo mubarek annemleein orda lcw outlet var orayi cok seviyorum keske burda olsa kıyafetten cok onluk alma planim var
ZzeLina
çok sevindim ya devamı gelir inşallah senden bi gazla ben de deneyeyim tekrar dedim uyuyordu uyandı ayakta şarkı söyleyerek damlattım önce ağzına ama memeyi alıncs yğzünü ekşitiyor sonuç şu an kucağımda biberon
Hanımlar disci sen nasil dayandin bu dise dedi ve korktuğum gibi antibiyotik verdi emziren ve hamileler kullanabilir sakınca yok dedi ama içim rahat degil
Hanımlar disci sen nasil dayandin bu dise dedi ve korktuğum gibi antibiyotik verdi emziren ve hamileler kullanabilir sakınca yok dedi ama içim rahat degil
Ben hem ignesini hem suan hala hapini kullaniyorum, bogaz enfeksiyonundan. Birsey olmaz canim ic ilacini. Dis cok kötü kendi agrini gec, onun sana yarattigi zarar daha kotu antibiyotikten
Bu arada oğluş rotanın 2. Dozunu oldu bugün hemşire tartamadı sipam tartıda durmadı ama 7 kiloyu geçmiş dedi ayın 16 sında 6700 du ki ilk defa bende oğlumun kilo alıp boyunun uzadığını hissediyorum kuzular gözle görülür bisekilde büyüyorlar yaaa bak duygulandım yine