2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben oğlumane giydirirsem giydirim 5.dk kusacagi icin cok heves edemiyorumm yaaa
Benimki de şun10-15 gündür çok kusuyor ya, napsak azalır bilemedim valla. 6 aylığa kadar kıyafet çoktu, artık yok abisinden kalan. Geçen çıkıp 3-5 bişey aldım bisürü de para tutuyor. Az az alayım büyümeden giysin istiyorum ama kusmuklu günde kaç tane değiştiriyoruz, napcam bayramda bilmem

Hahahah aynen aynen poşete bağlayıp orda atınca da koku yapmıyor en azından

Ben çantamda her daim büyük boy buzdolabı poşeti taşıyorum. Lazım oldukça cırt kopar içine koy sonra dediğin gibi ilk müsait yerde çöpe at gitsin

Yutkunması içtiği anlamına gelir diye biliyorum ben. Daha önce araştırdığımda biryerlerde okumuştum. Inşallah devamı gelir.

Birde büyük boy bir bavul bebek için :). İki adımlık yere bile dünya kadar eşya götürüyoruz. Artık tatili düşünemiyorum.

Kızlar bugün çok çene çaldım farkındayım son bir şey sormak istiyorum yaklaşık 1 haftadır kızımın saçları dökülmeye başladı sürekli yüzünden gözünden saç topluyorum bazen gözünün içine bile giriyor. İlk aylarda saçların dökülmesinin normal olduğunu duymuştum ama şimdilerde dökülmeye başlamasını da normal karşılayabilir miyiz? Zaten az biraz saçı var hepten kel kalacak

Ben çantamda her daim büyük boy buzdolabı poşeti taşıyorum. Lazım oldukça cırt kopar içine koy sonra dediğin gibi ilk müsait yerde çöpe at gitsin
Annah valla kız doğru söylüyorsun şeffaf rulo poşet almıştık ama büyük . çantaya nasıl atsam diyordum. Buzdolabı poşeti alayım yanıma

Kiz gelmistir tabiiii masallahhh sen bol bol ver ozelliklw uykulu iken insallah devami gelir mama ictugine bkma sen herturlu iciyooar
Ay emsinde mama içtiği önemli değil en azından sütüm kesilmez
Yutkunması içtiği anlamına gelir diye biliyorum ben. Daha önce araştırdığımda biryerlerde okumuştum. Inşallah devamı gelir.
Amin cnm inşallah

Birde büyük boy bir bavul bebek için :). İki adımlık yere bile dünya kadar eşya götürüyoruz. Artık tatili düşünemiyorum.
Biz 3 kişi ayrı ayrı götürüyorduk büyük boy, sonra bebek arabası eklenince bavulların birini düşürdük. Eşiminkini bizimkinin yanına sıkıştırdım. Geçenki gidişimde artık 2. Çocuğumuzda olunca anca sığdık, eşim 2 günlüğüne gelmişti yanımızda, onunkini poşete koydum bu sefer napcaz bakalım

Bizim dökülmeye erken başlamıştı canım, ama hala devam ediyor. Normaldir diye düşünüyorum ben

Bizimde öyle cnm arka taraf açıldı iyice sevmek için elimi saçlarından geçirmişti bir sürü dökülüverdi.. yattığı yer hep saç oluyor eline alıp ağzına götürüyor takip etmek gerekiyor sürekli

Care sifir suan bende bilmiyorum valla , 3 5 parca aliyosun 200 lira tutuyo mubarek annemleein orda lcw outlet var orayi cok seviyorum keske burda olsa kıyafetten cok onluk alma planim var

Dene kuzum dene benimki yalıyordu sadece hiç ağzına bile almıyordu biranda oldu ama ben hergün vermeye çalıştım.. çocuk pes etti sanırsam

Hanımlar disci sen nasil dayandin bu dise dedi ve korktuğum gibi antibiyotik verdi emziren ve hamileler kullanabilir sakınca yok dedi ama içim rahat degil
Ben hem ignesini hem suan hala hapini kullaniyorum, bogaz enfeksiyonundan. Birsey olmaz canim ic ilacini. Dis cok kötü kendi agrini gec, onun sana yarattigi zarar daha kotu antibiyotikten

Bu arada oğluş rotanın 2. Dozunu oldu bugün hemşire tartamadı sipam tartıda durmadı ama 7 kiloyu geçmiş dedi ayın 16 sında 6700 du ki ilk defa bende oğlumun kilo alıp boyunun uzadığını hissediyorum kuzular gözle görülür bisekilde büyüyorlar yaaa bak duygulandım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…