Benimki de şun10-15 gündür çok kusuyor ya, napsak azalır bilemedim valla. 6 aylığa kadar kıyafet çoktu, artık yok abisinden kalan. Geçen çıkıp 3-5 bişey aldım bisürü de para tutuyor. Az az alayım büyümeden giysin istiyorum ama kusmuklu günde kaç tane değiştiriyoruz, napcam bayramda bilmemBen oğlumane giydirirsem giydirim 5.dk kusacagi icin cok heves edemiyorumm yaaa
Hahahah aynen aynen poşete bağlayıp orda atınca da koku yapmıyor en azındanAy evet poşet süper oluyor bak, bende ekleyeyim listeme. Özellikle bayram gezerken ben bezini atmak için milletten fellik fellik poşet istemeyi sevmiyorum, çıkar at bağla, çantaya at. Sonra eve gelinde çöpe at. Kakalı değilse tabi
Ben çantamda her daim büyük boy buzdolabı poşeti taşıyorum. Lazım oldukça cırt kopar içine koy sonra dediğin gibi ilk müsait yerde çöpe at gitsinAy evet poşet süper oluyor bak, bende ekleyeyim listeme. Özellikle bayram gezerken ben bezini atmak için milletten fellik fellik poşet istemeyi sevmiyorum, çıkar at bağla, çantaya at. Sonra eve gelinde çöpe at. Kakalı değilse tabi
Yutkunması içtiği anlamına gelir diye biliyorum ben. Daha önce araştırdığımda biryerlerde okumuştum. Inşallah devamı gelir.Kızlar az önce emme denemesi yaparken benim kız bir anda memeyi tuttu ve 6-7 dakka emdiemerken arada yutkundu memeyi çıkartıp ağzında süt var mı diye bakamadım
da bir daha tutmaz diye.. yutkunduysa süt gelmiştir demi.. arkasından mama verdim hepsinide içti.. kalanı sağdım herzamanki gibi çıktı.. şoktayım unutmuşum resmen o duyguyu ağlıyordum nerdeyse emmeye başlayıncane olur süt gelmiştir deyiverin
Birde büyük boy bir bavul bebek için :). İki adımlık yere bile dünya kadar eşya götürüyoruz. Artık tatili düşünemiyorum.Havlu, müslin örtü, güneş krem, pişik kremi, burun aspiratörü ,ve spreyi. şapka, mayo bez, ateş düşürücü ağrı kesici ilaç, ateş ölçer, tırnak makası seti, boooolca kıyafet , ıslak mendil , bez. Bikaç oyalayıcı oyuncak . Duş malzemeleri. Bizimki gibi salyalıysa bolca önlükaklıma bunlar geldi canım şimdilik
Annah valla kız doğru söylüyorsun şeffaf rulo poşet almıştık ama büyük . çantaya nasıl atsam diyordum. Buzdolabı poşeti alayım yanımaBen çantamda her daim büyük boy buzdolabı poşeti taşıyorum. Lazım oldukça cırt kopar içine koy sonra dediğin gibi ilk müsait yerde çöpe at gitsin
Ay emsinde mama içtiği önemli değil en azından sütüm kesilmezKiz gelmistir tabiiii masallahhhsen bol bol ver ozelliklw uykulu iken insallah devami gelir mama ictugine bkma sen herturlu iciyooar
Amin cnm inşallahYutkunması içtiği anlamına gelir diye biliyorum ben. Daha önce araştırdığımda biryerlerde okumuştum. Inşallah devamı gelir.
Biz 3 kişi ayrı ayrı götürüyorduk büyük boy, sonra bebek arabası eklenince bavulların birini düşürdük. Eşiminkini bizimkinin yanına sıkıştırdım. Geçenki gidişimde artık 2. Çocuğumuzda olunca anca sığdık, eşim 2 günlüğüne gelmişti yanımızda, onunkini poşete koydumBirde büyük boy bir bavul bebek için :). İki adımlık yere bile dünya kadar eşya götürüyoruz. Artık tatili düşünemiyorum.
Maşşalah canım, devamı da gelecek inşaşlah zoru atlatmışsınızAy emsinde mama içtiği önemli değil en azından sütüm kesilmez
Amin cnm inşallah
Bizim dökülmeye erken başlamıştı canım, ama hala devam ediyor. Normaldir diye düşünüyorum benKızlar bugün çok çene çaldım farkındayımson bir şey sormak istiyorum yaklaşık 1 haftadır kızımın saçları dökülmeye başladı sürekli yüzünden gözünden saç topluyorum bazen gözünün içine bile giriyor. İlk aylarda saçların dökülmesinin normal olduğunu duymuştum ama şimdilerde dökülmeye başlamasını da normal karşılayabilir miyiz? Zaten az biraz saçı var hepten kel kalacak
Bizimde öyle cnm arka taraf açıldı iyice sevmek için elimi saçlarından geçirmişti bir sürü dökülüverdi.. yattığı yer hep saç oluyor eline alıp ağzına götürüyor takip etmek gerekiyor sürekliKızlar bugün çok çene çaldım farkındayımson bir şey sormak istiyorum yaklaşık 1 haftadır kızımın saçları dökülmeye başladı sürekli yüzünden gözünden saç topluyorum bazen gözünün içine bile giriyor. İlk aylarda saçların dökülmesinin normal olduğunu duymuştum ama şimdilerde dökülmeye başlamasını da normal karşılayabilir miyiz? Zaten az biraz saçı var hepten kel kalacak
Amin cnm inşallah gelir tembellikten kurtulur benim kız:)Maşşalah canım, devamı da gelecek inşaşlah zoru atlatmışsınız
Care sifir suan bende bilmiyorum valla , 3 5 parca aliyosun 200 lira tutuyo mubarek annemleein orda lcw outlet var orayi cok seviyorumBenimki de şun10-15 gündür çok kusuyor ya, napsak azalır bilemedim valla. 6 aylığa kadar kıyafet çoktu, artık yok abisinden kalan. Geçen çıkıp 3-5 bişey aldım bisürü de para tutuyor. Az az alayım büyümeden giysin istiyorum ama kusmuklu günde kaç tane değiştiriyoruz, napcam bayramda bilmem
Siz önden gidin benim oğlan ortaokulu bitirmeden tayinn istiyemeyiz 4 yıl sonra görüşürüzHep birlikte Alanya ya gideriz inşallah Aralıkta isteyecek eşimde
Dene kuzum dene benimki yalıyordu sadece hiç ağzına bile almıyordu biranda oldu ama ben hergün vermeye çalıştım.. çocuk pes etti sanırsam
Ben hem ignesini hem suan hala hapini kullaniyorum, bogaz enfeksiyonundan. Birsey olmaz canim ic ilacini. Dis cok kötü kendi agrini gec, onun sana yarattigi zarar daha kotu antibiyotiktenHanımlar disci sen nasil dayandin bu dise dedi ve korktuğum gibi antibiyotik verdi emziren ve hamileler kullanabilir sakınca yok dedi ama içim rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?