- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım Ertuğrul paşa sünnet mi oluyor hayırlı olsun ilk günü atlar sonrası rahat oluyorAyy insallah olsunda rahatlasin pasam
Evet Ya istanbulda öyle yağışlı görünüyor ağlıcam ya artık tişört şort elbise giydirmek istiyorum şu kızaBayramda hava yağışlı görünüyor
Çok çok az alıyor kesildi kesilecek de yinede sağıp veriyorum ne çıkarsa.. damlası bile fayda diye uğraşıyorum. . Ama asıl mamayla besleniyor..Olabilir sende mama veriyordun anne sütü de alıyor dimi
Ben de Kocaeli’de olacağım, aynı zaten Istanbul ile havaları. Ben de yazlık giydiririm diye hayal kuruyordum ama.. Şimdi başka bir alternatif düşünmem gerekecekEvet Ya istanbulda öyle yağışlı görünüyor ağlıcam ya artık tişört şort elbise giydirmek istiyorum şu kıza
Ben dün atmıştım ya kot tulum kotonda eğer buradaki şubelerinde varsa onu alacağım içine de beyaz badi giydiririm, bende 1. Gun kot şort tişört 2. Gun elbise şeklinde ayarlamıştımBen de Kocaeli’de olacağım, aynı zaten Istanbul ile havaları. Ben de yazlık giydiririm diye hayal kuruyordum ama.. Şimdi başka bir alternatif düşünmem gerekecek
Evet çok güzeldi oBen dün atmıştım ya kot tulum kotonda eğer buradaki şubelerinde varsa onu alacağım içine de beyaz badi giydiririm, bende 1. Gun kot şort tişört 2. Gun elbise şeklinde ayarlamıştımartık hayaller kurban bayramına
Bayramda hava yağışlı görünüyor
Kızlar yağış var ama sıcaklık düşmüyor elbise altına kilotlu çorap üstüne de ceketle kullanılabilir sanki..Evet Ya istanbulda öyle yağışlı görünüyor ağlıcam ya artık tişört şort elbise giydirmek istiyorum şu kıza
Tesekkurler kuzum❤ emzik biberon mama yok zaten bizde. Ben bol kiyafet gotureyim muslin ve penye sapka agiz mendili onluk. Cok kusuyor beninki cunku.aynen bezi cok goturmem. Aa havluyu iyi dedin bak.Canm ben cantayi hazirlarken yer kaplamasin diye mamayi buzdolabi posetiyle goturdum. Cok fazla penye battaniye goturmustum gerek olmuyormus o kadaremzik biberon kaynatma sansin olmayayacaksa ona gore fazla al yanina. Ben kremini goturmedm 3 gunde pisik olmaz diye biraktm ama yine de kullanim sıklığınıza göre al istersen uzun kalacaksanız bir de. Havlu önemli. hem uzun ince hem uzun kalın hem kısa ince kıyafet aldm ben. Sinek fazla olabilir diye uzun ince şeyler, soğuk için kalın sıcak için kısa ama yarısını hiç kullanmadım. Çok fazla yedek bez alma en kötü gittiğiniz yerde çıkar bi paket bez alırsınız taşımayın her şeyi çanta tıklım tıklım oluyor. Yol icin de sevdigi oyuncaklar
Amasra kuzum yakina. Deniz icin eylulu bekleyeyeim dedim hava kapali cunku bayramda ❤ dinlenme gezme amacli. AynenNereye gidiyorsun canım. Bende şöyle kenarda durup tecrübeli annelerin bilsinden yararlanayım
Bayram’ın 1. Günü annemlerde olacağız annemlerin ev hep serindir o yüzden kot tulum görmüştüm bi tane buradaki mağazasında varsa onu alacağım,Kızlar yağış var ama sıcaklık düşmüyor elbise altına kilotlu çorap üstüne de ceketle kullanılabilir sanki..
Aa evet agiz mendili ben de cok goturdum o da lazim dogru. Yere dustugu anda eve gelene kadar çöp gözüyle bakıyorsun o mendillere filanTesekkurler kuzum❤ emzik biberon mama yok zaten bizde. Ben bol kiyafet gotureyim muslin ve penye sapka agiz mendili onluk. Cok kusuyor beninki cunku.aynen bezi cok goturmem. Aa havluyu iyi dedin bak.
Biz bu gidisle kuculmeden giydirebilecez mi acaba bu yazlik seyleriEvet Ya istanbulda öyle yağışlı görünüyor ağlıcam ya artık tişört şort elbise giydirmek istiyorum şu kıza
Dogasi gezmeye harika zaten. Ama yasamasi cok zor iste o yuksek koylerde. Ben bile usumustum eylulde yorgan bile nemli nemli bebis orada nr yapar bilemiyorum.. bizim anlasmizlarimiz kultrur farki aradaki cok cook farkliyiz
Canım sen S sgokcen in yaptığı süt artırma şeylerinden yaptın mı bi denesene sağıyor olsan bile dediğin gibi bi damla da olsa fayda, bira mayası tableti, lactamil bi de bişey daha vardı aklımda kalmadıÇok çok az alıyor kesildi kesilecek de yinede sağıp veriyorum ne çıkarsa.. damlası bile fayda diye uğraşıyorum. . Ama asıl mamayla besleniyor..
Kuzum devlette bi doktorla gorustuk haziran 15 ekdr doluyum boşluk olursa aricam dedi, özel olmadigi icin net tarihimz belli degil amaCanım Ertuğrul paşa sünnet mi oluyor hayırlı olsun ilk günü atlar sonrası rahat oluyor
Valla aldığım bazı şeylerden şüpheliyim bende olmayacaklar diyeBiz bu gidisle kuculmeden giydirebilecez mi acaba bu yazlik seyleri
Spor şık , cok guzel canim kiyafetleri gule gule giysinBöyle de bir kombinimiz var ama çok mu spor kaçar bayrama bilemedimKızlar bir el atın ya ben takıntılıyım kendimi saldım çayıra mevla kayıra kilolardan ötürü o yüzden kızçemle kendimi kamufle etmem lazım
1 telefon 2 saru aleti 3 kesintisiz internet en onemlileri bunlar canim sana ulasabilmem icinKızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?