2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet Ya istanbulda öyle yağışlı görünüyor ağlıcam ya artık tişört şort elbise giydirmek istiyorum şu kıza
Ben de Kocaeli’de olacağım, aynı zaten Istanbul ile havaları. Ben de yazlık giydiririm diye hayal kuruyordum ama.. Şimdi başka bir alternatif düşünmem gerekecek

Ben de Kocaeli’de olacağım, aynı zaten Istanbul ile havaları. Ben de yazlık giydiririm diye hayal kuruyordum ama.. Şimdi başka bir alternatif düşünmem gerekecek
Ben dün atmıştım ya kot tulum kotonda eğer buradaki şubelerinde varsa onu alacağım içine de beyaz badi giydiririm, bende 1. Gun kot şort tişört 2. Gun elbise şeklinde ayarlamıştım artık hayaller kurban bayramına

Evet çok güzeldi o Ya olmadı altına külotlu çorap üstüne de hırka giydireyim diyorum. Hava çünkü 26 derece görünüyor soğuk değil aslında. Bu bebek giydirme mevzusu baya zor ya üşür mü terler mi vs

Tesekkurler kuzum❤ emzik biberon mama yok zaten bizde. Ben bol kiyafet gotureyim muslin ve penye sapka agiz mendili onluk. Cok kusuyor beninki cunku.aynen bezi cok goturmem. Aa havluyu iyi dedin bak.

Kızlar yağış var ama sıcaklık düşmüyor elbise altına kilotlu çorap üstüne de ceketle kullanılabilir sanki..
Bayram’ın 1. Günü annemlerde olacağız annemlerin ev hep serindir o yüzden kot tulum görmüştüm bi tane buradaki mağazasında varsa onu alacağım,

Tesekkurler kuzum❤ emzik biberon mama yok zaten bizde. Ben bol kiyafet gotureyim muslin ve penye sapka agiz mendili onluk. Cok kusuyor beninki cunku.aynen bezi cok goturmem. Aa havluyu iyi dedin bak.
Aa evet agiz mendili ben de cok goturdum o da lazim dogru. Yere dustugu anda eve gelene kadar çöp gözüyle bakıyorsun o mendillere filan bak bide boş poşet al yanına bol bol alt değiştirip atamadığında ya da kirli ve ıslak kıyafetleri ayırmak için lazım oluyor

Böyle de bir kombinimiz var ama çok mu spor kaçar bayrama bilemedim Kızlar bir el atın ya ben takıntılıyım kendimi saldım çayıra mevla kayıra kilolardan ötürü o yüzden kızçemle kendimi kamufle etmem lazım

Eklentiler

• C809FC7D-50F3-4F29-928C-3E58A4642354.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 57DC3D28-E9E6-47D9-8B98-0ED86EBA8AF9.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 50
Dogasi gezmeye harika zaten. Ama yasamasi cok zor iste o yuksek koylerde. Ben bile usumustum eylulde yorgan bile nemli nemli bebis orada nr yapar bilemiyorum.. bizim anlasmizlarimiz kultrur farki aradaki cok cook farkliyiz

Şampuan sabun ateş ölçer calpol şurup pişik kremi bebek arabası

Çok çok az alıyor kesildi kesilecek de yinede sağıp veriyorum ne çıkarsa.. damlası bile fayda diye uğraşıyorum. . Ama asıl mamayla besleniyor..
Canım sen S sgokcen in yaptığı süt artırma şeylerinden yaptın mı bi denesene sağıyor olsan bile dediğin gibi bi damla da olsa fayda, bira mayası tableti, lactamil bi de bişey daha vardı aklımda kalmadı

Canım Ertuğrul paşa sünnet mi oluyor hayırlı olsun ilk günü atlar sonrası rahat oluyor
Kuzum devlette bi doktorla gorustuk haziran 15 ekdr doluyum boşluk olursa aricam dedi, özel olmadigi icin net tarihimz belli degil ama olacak insallah bi kan aldirdi benimki bu ara cok kan aldirnca alisti garibim aglamadi hic , eger uygun cikarsa yazicam sirays dedisonuclardan sonrada yazdi tam adam olcaz insallahhh teyzesi tecrubelerinizi bnmle psylasirsinz insallah

Spor şık , cok guzel canim kiyafetleri gule gule giysin
Masallah ona
Iyi yapmissin yüzünü kapatmakla
Nazar mazar değer bir de sen soylenme ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…