2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Damla diğeride..yapıyorum cnm tablet kaldı bir eşim almış bugün onuda deneyeceğim
Ben de bakmıştım evde kullandığımız toz maya da aynı işi görüyormuş o yüzden yediğimiz börekler poğaçalar süt oluyormuş

Canım mamayi birden azaltmak olmuyor ben günde iki kere veriyorum son on gündür uce çıkarttım
Ya evet orası öyle de mamayı arttırdıkça sütüm daha da azalacakmış gibi geliyor bir de biberona çok alıştırmak istemiyorum belki kaşıkla vermeye başlarım mamayı hem ek gıda için de alıştırma olur kaşığa alışır

Geçen sene sezon sonundan aldıklarım vardı yıkadım onları bu senekilerinde bi kısmu yıkandı hazır bekliyor

Tesekkurler kuzum❤ emzik biberon mama yok zaten bizde. Ben bol kiyafet gotureyim muslin ve penye sapka agiz mendili onluk. Cok kusuyor beninki cunku.aynen bezi cok goturmem. Aa havluyu iyi dedin bak.
Canım Dr gidecektiniz ne dedi dr

Benimki meme reddi yaptığında biberonla da almıyor o zaman kaşıkla veriyorum kaşığa alıştı bu sayede

Kızlar az önce emme denemesi yaparken benim kız bir anda memeyi tuttu ve 6-7 dakka emdi emerken arada yutkundu memeyi çıkartıp ağzında süt var mı diye bakamadım
da bir daha tutmaz diye.. yutkunduysa süt gelmiştir demi.. arkasından mama verdim hepsinide içti.. kalanı sağdım herzamanki gibi çıktı.. şoktayım unutmuşum resmen o duyguyu ağlıyordum nerdeyse emmeye başlayınca ne olur süt gelmiştir deyiverin

Canım yutkunduysa gelmiştir tabi ki Denemeye sık sık devam et ne kadar çok emerse okadar çok artacaktır sütün. İnşAllah bu güzel gelişmenin devamı gelir

Ayyyy çok sevindim canımmm hadi inşaallah sürekli dene her öğün saatinde önce meme daya ağzına ben hala emzirme ucuyla silikon onunla devam ediyorum istersen oyle bişeyle dene daha rahat alıyor ağzına, yutkunduğunu anlarsın takip et emerken

Papatyamaviss canım dün akşam hedabını bilen anne ve hm ile ilgili bir indirimden bahsetmiştin uykusuzluğuma ve yorgunluğuma verip bana tekrar anlatır mısın? Nereye ve nasıl üye olacağız nerden kod kopyalayıp nereye yapıştıracağız

Oy masallah gelmistir tabiki canim
Onlar istesin oyle bir getiriyorlar ki
Senin ruhsal durumun bile getirtmistir emin ol
Her beslenmede ilk gogsunu dene istersen böyle cok güzel olur❤

Canım yutkunduysa gelmiştir tabi ki ♥ Denemeye sık sık devam et ne kadar çok emerse okadar çok artacaktır sütün. İnşAllah bu güzel gelişmenin devamı gelir
Her gün deniyordum hoplaya zıplaya kucağımda ağlıyordu kendini geri atıp duruyordu başta ağlayacak gibi yaptı sonradan tutuverdi..denemeye devamm.. silikon uçla hiç almıyor cnm onunlada deniyorum sürekli.. memeyi tutuşu iyi aslında kahverengi yerini alabiliyor.. mübarek ramazan dua ediverin nolur devamı gelsin diye

Oy masallah gelmistir tabiki canim
Onlar istesin oyle bir getiriyorlar ki
Senin ruhsal durumun bile getirtmistir emin ol
Her beslenmede ilk gogsunu dene istersen böyle cok güzel olur❤
En azından ordanda süt geldiğini anlasın.. valla sevinçten değişik bir durumdayım.. dayayacağım bundan sonra ağzına hiç durmadan memeyi

Aa bu yeni bi aistem dimi gormustum vallq bu nasil yapiyohicbi fikrim yok bizide almazlar muhtemelen iceri ya devletdiye

Kızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤
Havlu, müslin örtü, güneş krem, pişik kremi, burun aspiratörü ,ve spreyi. şapka, mayo bez, ateş düşürücü ağrı kesici ilaç, ateş ölçer, tırnak makası seti, boooolca kıyafet , ıslak mendil , bez. Bikaç oyalayıcı oyuncak . Duş malzemeleri. Bizimki gibi salyalıysa bolca önlük aklıma bunlar geldi canım şimdilik

Kiz gelmistir tabiiii masallahhh sen bol bol ver ozelliklw uykulu iken insallah devami gelir mama ictugine bkma sen herturlu iciyooar

Ay evet poşet süper oluyor bak, bende ekleyeyim listeme. Özellikle bayram gezerken ben bezini atmak için milletten fellik fellik poşet istemeyi sevmiyorum, çıkar at bağla, çantaya at. Sonra eve gelinde çöpe at. Kakalı değilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…