2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de zayıf bir bebek ve çocuktum annem kilo aldırmays çok ugrasti birde boy olunca dediğin gibi ayni. Biraz da genetik yani ❤

Kızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤
Canım ben evden çıkarken nerdeyse Linanın herşeyini alıyorum ama özellikle ateş ölçer calpol yanımızda oluyor hava değişimi korkutuyor beni etkilenir diye

Evet çok şükür sağlığı yerinde ve mutlu (uykusuz huysuz bi bebek ama gordugum en mutlu hali de bu kadar zaten ) persembeye randevu aldim ben yine de bakalim doktor ne diycek

Olabilir sende mama veriyordun anne sütü de alıyor dimi

İkinma bizde de var

Kızlar bebisle ilk tatil bu neler almalıyım yanina Krem ilaç veya malzeme? Tecrübeler bir yardım ❤
Canm ben cantayi hazirlarken yer kaplamasin diye mamayi buzdolabi posetiyle goturdum. Cok fazla penye battaniye goturmustum gerek olmuyormus o kadar emzik biberon kaynatma sansin olmayayacaksa ona gore fazla al yanina. Ben kremini goturmedm 3 gunde pisik olmaz diye biraktm ama yine de kullanim sıklığınıza göre al istersen uzun kalacaksanız bir de. Havlu önemli. hem uzun ince hem uzun kalın hem kısa ince kıyafet aldm ben. Sinek fazla olabilir diye uzun ince şeyler, soğuk için kalın sıcak için kısa ama yarısını hiç kullanmadım. Çok fazla yedek bez alma en kötü gittiğiniz yerde çıkar bi paket bez alırsınız taşımayın her şeyi çanta tıklım tıklım oluyor. Yol icin de sevdigi oyuncaklar

Sikayet etmisler belliki karsisindaki hanimefendi etmis olabilir o yuzden kendi de ban yemis en gec 1 haftaya gelir kuzum

Anlamıyorum çalışan anne olarak bizim has has olduğumuz konuda nereden geldi yazdı arkadaş grupta devamlı yazan biride değil bu konuda epeyi yazdı ama

Bu arada almış olduğum silver cross jet kabin boy bebek arabası jokerde tükenmişti. Stoklar güncellendikten sonra da indirim bitmişti. Bugün tekrar indirime girmişler. Ben bir tık daha ucuza aldım ama yine fena değil bence fiyat. Düşünenler varsa diye haber edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…