Kiizzz cok tatli olmus massallahKızımın ilk palmiyesi ❤❤☀ S sgokcen , @bsebseNilufer_3457 T tanem-tane20
Papatyamaviss Z zeLina profilime bakın
![]()
Akli erip kafadan toka cekme zamanina kadar idare edersinix boyle:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiizzz cok tatli olmus massallahKızımın ilk palmiyesi ❤❤☀ S sgokcen , @bsebseNilufer_3457 T tanem-tane20
![]()
Kız bu saçlardan 10 tane bile palmiye çıkar da kıyamadımMassallah baya dolgun bi palmiye olmus![]()
Ayy çekmesin hiç sevmemKiizzz cok tatli olmus massallah
Akli erip kafadan toka cekme zamanina kadar idare edersinix boyle:)
Ay onlari cikarmasi var birdeeeKız bu saçlardan 10 tane bile palmiye çıkar da kıyamadım![]()
Ben sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offfAy onlari cikarmasi var birdeeebizde bugun sortla sapka aldik cok komik bi cocuk oldu
![]()
Yaaa çok tatlı olmuş bu kız Maşalllah ona:)) ortadan ayırıp 2 tane yapKızımın ilk palmiyesi ❤❤☀ S sgokcen , @bsebseNilufer_3457 T tanem-tane20
![]()
Rapçi yap sen bu küçük adamı:))Ay onlari cikarmasi var birdeeebizde bugun sortla sapka aldik cok komik bi cocuk oldu
![]()
Bol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverimBen sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offf![]()
Amin Allah razi olsun canim ❤Çok kolaymış bende ilk kez yaptım Allah kabul etsin canım orucunu![]()
Ay çok tatlı yaKızımın ilk palmiyesi ❤❤☀ S sgokcen , @bsebseNilufer_3457 T tanem-tane20
![]()
1 yaşında olur merak etme bnkm yegeniminde hic yoktu kivir kivir uzadi gurlesti simdiAy çok tatlı yaBenim kız kel kaldı iyice biz o saçlara anca 2 yaşında kavuşuruz bence
maşAllah Güneş’e
☀
Teşekkür ederizAy çok tatlı yaBenim kız kel kaldı iyice biz o saçlara anca 2 yaşında kavuşuruz bence
maşAllah Güneş’e
☀
Ya allahim saclarida var masallah subhanallah kiz pek tatli olmus ya agladimi baglarken hadi gene iyisin bayramda sac yaparsınızKızımın ilk palmiyesi ❤❤☀ S sgokcen , @bsebseNilufer_3457 T tanem-tane20
![]()
Teşekkür ederizYa allahim saclarida var masallah subhanallah kiz pek tatli olmus ya agladimi baglarken hadi gene iyisin bayramda sac yaparsınızbiz kel basimizi tarariz
![]()
Masallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadikBol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverimastik kendimizi
![]()
Kiz bilmiyorlar herhalde bizimkide heryere vuruyor kafasini ses yokTeşekkür ederiz ❤❤ Yok Ya ağlamadı benim kızın canı pek tatlı değil canı yandığı için pek ağlamaz zaten![]()
Benimki de 7,5 kilo ama kollarda boğum falan olmadı bacakları daha tombik sanırımMasallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadikboncumuzuda koyalim tosbike cok ısır disin izi cıksın
Bugun tam bakamadim genelde aksamları tam olarak izliyorum biran önce çıkar umarımKesin üvey amcadan çıkacak itiraf ettiremedi müge ama bugün çok şüpheli hareketleri vardı