• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay onlari cikarmasi var birdeee😂 bizde bugun sortla sapka aldik cok komik bi cocuk oldu 😂
Ben sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offf😬😬

Ben sıkı yapmıyorum daha ya acır kafası diye bi de bıngıldak olayı falan bi kaç oyle denemelik yaptım boştan, profildeki mi kız boğum boğum o kollarını ısırsana offf😬😬
Bol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverim 😂😂😂 astik kendimizi 😂

Ya allahim saclarida var masallah subhanallah kiz pek tatli olmus ya agladimi baglarken hadi gene iyisin bayramda sac yaparsınız 😂 biz kel basimizi tarariz 😂😂😂
Teşekkür ederiz ❤️❤️ Yok Ya ağlamadı benim kızın canı pek tatlı değil canı yandığı için pek ağlamaz zaten 😂

Bol bol isiriliyo kendisi zaten bitanede senin yerine isiriverim 😂😂😂 astik kendimizi 😂
Masallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadik 🧿 boncumuzuda koyalim tosbike cok ısır disin izi cıksın

Masallah diyim oncekikle rapcımı oldunuz siz kiz sen ona dambıl alda az kas yapsın bizimki 8 oldu baksan cılız bisey eti sıkı herhal hic boyle olamadik 🧿 boncumuzuda koyalim tosbike cok ısır disin izi cıksın
Benimki de 7,5 kilo ama kollarda boğum falan olmadı bacakları daha tombik sanırım 😂

Back
X