- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet canım günde iki kere 90-120 CC kadarBunu başka birinden daha duydum ilgisi var mıdır bilmiyorum iri doğan bebekler daha az kilo alıyor dedi.
Sen mama veriyor muydun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım günde iki kere 90-120 CC kadarBunu başka birinden daha duydum ilgisi var mıdır bilmiyorum iri doğan bebekler daha az kilo alıyor dedi.
Sen mama veriyor muydun canım?
Ben en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorumCanım 6 yaş ile erkek kız arasında yakınlaşmayi opusmeden ibaret sanıyordu oğlum oda TV nedeniyle bizi öpüşürken yakaladi o dönemde hayır annemi öpme baba diye babasına kızdı
ama şimdi 12 yaşına girdi ergenlik belirtileri var killanma gibi şimdi beni çok kıskanıyor giydigim makyajima karışıyor babasına gerek kalmadı bana senin gibi karım olsun diyor bazen birde bayramda bana anne benim evleneceğim kız dogmusmudur dedi ben şok şokeşime konuş oğlanla dedim oda yaz sonunda biraz daha zamanı var dedi
Canım gözlemlediğim 5. Sınıf öğrencileri okula masum başlayıp bir çok şey hakkında bilgi sahibi olarak bitiriyorlar..7. Sınıfta tavan yapıyor bilgiler hormonlar falan oğlun kaça gidiyor bilmiyorum ama orta okulda bir çok şeyi konuşuyorlar kendi aralarında..Canım 6 yaş ile erkek kız arasında yakınlaşmayi opusmeden ibaret sanıyordu oğlum oda TV nedeniyle bizi öpüşürken yakaladi o dönemde hayır annemi öpme baba diye babasına kızdı
ama şimdi 12 yaşına girdi ergenlik belirtileri var killanma gibi şimdi beni çok kıskanıyor giydigim makyajima karışıyor babasına gerek kalmadı bana senin gibi karım olsun diyor bazen birde bayramda bana anne benim evleneceğim kız dogmusmudur dedi ben şok şokeşime konuş oğlanla dedim oda yaz sonunda biraz daha zamanı var dedi
Bizimkide hicbirsey almaz begendigin falani alalimbu konularda odun xanım bana ilk oğlanda anneler gününde aldığı çiçegi söylüyor,indirimde bişeu görüp alıyor sonra uyduruyor işte anneler günü hediyesiydi vs diye aman beklentim yok alıştım da unutmasına bozuldum sanırım
Olsun okadar iscilik acı cekmiyordur insallahAy evet yalnis yazmisim 8700bugun bi yumurtaliklari sisti morardi bi korktim kostur kostur hast megersem igne yspildi diyeymis bakimi biraz ince iscilik istiyo
![]()
Ah canım ne cesuru en korkak benim korunduğumuz halde korkuyorum benOyy oyu neler duyuyorum adet zamanın ne zaman
Hakkınızda hayırlısı bende korkuyorum ama gebe kalırsam aldirmam ama küçük bebelere yazık olur bu kadar çabuk gebe kalırsak kazara
ocak anneleri grubu pek cesur vallahi yakında gebe haberleri alırızbsebse
Papatyamaviss S Sevimlipanduf Z zeLina
Normal halinde kuzum alt acarken vs de sikinti yok normal bez giydiritorum, sadece tombislikten ucu icine kaciyo onu sıyırmak lazimmi devamli yoksa cabuk iyilesmezmisOlsun okadar iscilik acı cekmiyordur insallah
Yok biz buyutecez dahaCnm sanki mevsimi geçiyor onun o yüzden sert olabilirler belki dikkatli olacağız artık bebişlere verirken..
Aaa siz olmadınız mı daha ben oldunuz diye hatırlıyordum..
Biz takıyoruz ben gene rahat değilim işteHayirli olsunya o kazalari nasil yasiyonuz kaza riskini goze almasaniz sapka yi takiverin akliniz rahat etsin ya
![]()
Evet boyu iyi ama minyon sanirim kafasi minicik :)Maşallah boylu olacak kızın canim ❤ biz 66 cm idik
Ay okdr da paronaya baglama kafayi yersinBiz takıyoruz ben gene rahat değilim işte![]()
Stres yapma kuzum vardır bunda da bir hayır..Yok biz buyutecez dahasaka biyana bak gene sinirlendim bizim
Basimizda bi o... cocu var onun s...ki d...şa nezaman denk olursa biz köpegiyiz onun o ne nezaman uygun gorurse ozaman olur geberesice hic ben ne demisim ne dusunmusum Onemi yok kopek gibi calisiyo vakit yok pipi kesmeye
Hamile kalamayanlara stresten kalamıyorsun diyorlar ya.. sende kalacağım diye stres yaparken kalacaksın valla boşver takma çok olmaz birşey..Biz takıyoruz ben gene rahat değilim işte![]()
2.si erken olsun isterimama ne kadar erken onu bilmiyorum Rabbim ne zamn verirse o ayri ama sence kac yas olmali ben 3.yu de dusunuyorum rabbim verirse suan yasim genc oldugu icin pespese oluverdin buyudulermi bana arkadaşolurlar diyr dusunuyorum, benim annem 3.oldugunfe 32 yaşındaydı 2 sene de 2 kez dusuk yapti tutsa 30 yasinda 3 cocuk annesi olacakti bendeoyle olmak istiyorum simdi 43 yasinda 2 torunu var hala genç ve kardesimin okup macerasiyla uğraşıpyaninda arkadas var
Bizim hayrimiz kalmadi artik ist kiz kardesi geldi dugun icin bugun gidiyorlarmis butun es dos akraba kvgimdr karili kocali bizi goturmedi kendi gitti gel desede gitmezdim cocuk sekizde uyudu amaStres yapma kuzum vardır bunda da bir hayır..
Aynen en onemlisi saglik tabi ki cok sukur bin sukur sagliklari yerinde ❤Aman boşver kuzum sağlıklı olsunlar da.
Eşim çok evhamlı bu konuda geçen 4 aylık kontrolde 400 Gr almış eşime söylemek istemedim o kadar bunaltiyo ki beni. Geçen diyor ki ya büyümezse.Yavaş yavaş da olsa büyüyecek. Sadece fiziksel düşünmemek lazım bak senin kız da hareketli maşallah. Demem o ki kilo tek başına bir faktör değil.
Bebek de olsa herkes nasibini yiyor. Büyük oğlumun bir ayda 2 kilo aldığın bilirim küçük ilk ayında bile 1 kilo alamadı.
Kendi kendine uyumak mi o da ne demekBende bir saat uyutmaya calistim uyumadı emzirince hemencecik uyuyuverdi, benim bebiş sürekli böyle kendi kendine uyusa çok iyi olcak![]()
Bir de o durim var degil buyuyunce de ilk cocuk off gonder gonder buyuklereÇıkarın şekerim cikarin ahh ahh ben büyük oglandan sonra ikinciyi 6 yıl bekledim korunma olmadı anlayacağın ohh gebelik olsa sıkıntı değil modunda şimdi ödümuz tırsıyorbüyük oğlan artık herşeyin farkında adamla arada derede sırnaşırdik şimdi büyük oğlana yakalaniriz diye epeyi saldık
![]()
Aynen canim nasipte ne varsa onu yasiyoruz vallaCanım zamanı geri alsam 27 yaşına evlendim hemen çocuk yapardım (biz 3 yıl sonra ilk yavrumuzu kucağımiza aldık 5 yıl bebek fikrini aklıma getirmedim sonra ben istedim 6 yıl rabbim nasip etmedi ) iki yavrunun arasını 5- 7 yaş olsun isterdim ama nasip bunlar