2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kuzum geçmiş olsun kızının neyi var? sizinde baya açılmış emme arası.3-4saate bir emiyirsa günde bi kac defa emiyor herhalde

Canım teşekkür ederim isilik olmuş sıcaktan. Valla son zamanlarda azalttı emneyi

Geçmiş olsun canım

Günaydın herkesee 5.ayimiz kutlu olsuun Z zeLina Kahsen Pamuk Panda

Ayyy teşekkür ederim canım

5.ay kontrolüne gittik kızlar 4 cm uzamış 300 gram almış minnak adam büyüyor

Maşallah canım

Günaydın ♥ Hayırlı cumalar Bugün 5.ayımızı doldurduk ah şu zaman.. Yoğurt mayaladım bugün başlıyoruz ek gıdaya

Bende yarın mayalayacağım hayırlı olsun ek gıda serüveni canım

Biz takıyoruz ben gene rahat değilim işte

Çok takma canım kafana biz 6 yıl geri çekilme yolu ile korunduk. Ben hormon yüklemek istemedim eşimde prezervatif kullanmak istemedi korunmayı bıraktıktan sonra 3. Ayda hamile kaldım. Nasibinde varsa her şekil olur. bu kadar takıp kendini yorma bence

Canım sende nerde yaşıyorsun kızın isilik olmuş geçmiş olsun ben küçük iken çok olurdum babam hemen haftasonu denize atardı beni

Funda abla(sanırım sana abla demeliyim, az önce bir mesajından yaş farkı hesaplaması yaptım da) ne tatlısın sen yaaaZaten grubun ablası gibi olduğun için sana abla demek çok garip gelmedi

Funda abla(sanırım sana abla demeliyim, az önce bir mesajından yaş farkı hesaplaması yaptım da) ne tatlısın sen yaaaZaten grubun ablası gibi olduğun için sana abla demek çok garip gelmedi
Adım fulya ama abla demen şart değil

öncedem sallayınca uyurdu şimdi kıyamet koparıyır ille memede uyuycak bilşyorum tok ama illa istiyor umarım diş huzursuzluğundandır da gecer
Biz de aynıdurundayız. Yenidoğandan beter oldu. 5.ayda huy değiştirdi. Ağlamaları da arttı. Sürekli diş kaşıma çabasındayız

İnşallah tez zamanda çıkar bizim atak dönemi ile birleşti Mayıs ayı duman oldum ikinci diste cikti bu gün iki alt disimiz var teyzesi darısı size olsun
oy maşallah kuzuya dişler cıkınca biraz rahatlama oldu mu canım?
I ISIK27 evlilik yıldönümun kutlu olsun eşinle birlikte torunlarınızi görün sağlıkla huzurla sevgi ile
canımmm düşünceli ince arkadasım çoj tesekkür ederim hepimiz için aynı seyleri diliyorym tesejkürler
aslında hiç bişey almaz demeyim hakkını yemiş olurum ama özel günlere benin kadar itina göstermez normal zamanda alır hediye özel zamanda cok tınlamaz seninki de düzelir inşallah canım ya
Biz de aynıdurundayız. Yenidoğandan beter oldu. 5.ayda huy değiştirdi. Ağlamaları da arttı. Sürekli diş kaşıma çabasındayız
aynen kac kez kalktık su saate kadar bilmiyorum zaten bi ilk dişler bi de ilk azılar cok zor Allah yardımcımuz olsun

vurdum kafayı yattım beni de duyarsızlaştırdı benim dilim durmuyor haklısın galiba neyse gecti gitti zaten benim de biraz inadım var neyse bu yıl da böyle gitti hayırlısı

üzme kendini kuzum Allah akıl fikir versin o kocana inşallah. .
Çok doğru bir saptama canım oğlum 6. Sınıfa geçti
O zaman çok geciktirmeden konuşun cnm çünkü arkadaş çevresinden saçma sapan bilgiler ediniyorlar.. birde bazı şeyleri bilmediklerinde daha meraklı olup ilgileniyorlar..

4 buçuk yaşında canım şükür başarıyla atlattık o süreci =)

Benim sık olmuyor kuzum ama düzensiz evet ikinci adet bir hafta üçüncü adet ön iki gün gecikti. Eskiden de düzensiz idi zaten bence normal ama

Günaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyor ben de uyursa diye bekliyorum ama yok
Benimki de öyle Ya 6 da kalktı bi de ters dönüp duruyor yatağında geri de dönemiyor cırlıyor kalkıp 10 posta düzeltiyorum hamileyken grupta en çok uyuyan anne bendim şimdi de en uykusuzlardan biri sanırım

Günaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyor ben de uyursa diye bekliyorum ama yok
Karartma perdesi aldık max bir hafta uyudu sabah 6 da ayakta şimdiye kadar yoruldum bile nasıl akşam olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…