kuzum geçmiş olsun kızının neyi var? sizinde baya açılmış emme arası.3-4saate bir emiyirsa günde bi kac defa emiyor herhalde
Bu kilo sorunu cinsel isteksizlik bendede var eşim sürekli arkadaş olduk deyip duruyor çok yoruldum ama onlar için çokta önemli değil bugün kızım bisikletten düşmüş eve ağlayarak geldi ayak baş tırnağı yarısı kırılmış tamda yemek yapıyordum ocağı kapadım pansuman yaptım tabi çok bağırdı by sefer oğlum uyandı ağlayarak sakinleşmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Neyse oğlanı uyuttum kızı sakinleştirdim eşim geldi ne yemek yaptın diyor...
5.ay kontrolüne gittik kızlar 4 cm uzamış 300 gram almış minnak adam büyüyor
Günaydın ♥ Hayırlı cumalarBugün 5.ayımızı doldurduk ah şu zaman.. Yoğurt mayaladım bugün başlıyoruz ek gıdaya
Biz takıyoruz ben gene rahat değilim işte
Sizde kusur yok yaniDefoluymuş hazaar
Canım sende nerde yaşıyorsun kızın isilik olmuş geçmiş olsun ben küçük iken çok olurdum babam hemen haftasonu denize atardı beniCanım teşekkür ederim isilik olmuş sıcaktan. Valla son zamanlarda azalttı emneyi
Geçmiş olsun canım
Ayyy teşekkür ederim canım ❤❤❤
Maşallah canım
Bende yarın mayalayacağımhayırlı olsun ek gıda serüveni canım
Çok takma canım kafana biz 6 yıl geri çekilme yolu ile korunduk. Ben hormon yüklemek istemedim eşimde prezervatif kullanmak istemedikorunmayı bıraktıktan sonra 3. Ayda hamile kaldım. Nasibinde varsa her şekil olur. bu kadar takıp kendini yorma bence
Canım sende nerde yaşıyorsun kızın isilik olmuş geçmiş olsun ben küçük iken çok olurdum babam hemen haftasonu denize atardı beni
Orda temiz denizde bulmak mümkün mü bilemedim çok sicakta olmaz oralar bir Akdeniz şehirleri gibiYalova’da yaşıyorum canım. Halbuki sadece çıtçıtlı hadi ile geziyor nasıl oldu anlamadım canım
Funda abla(sanırım sana abla demeliyim, az önce bir mesajından yaş farkı hesaplaması yaptım daCanım sen kavga ederek değil çocukları uyut düğün albümünu çıkar o günü hatırlayın illa yemek hediye gerekli değil eşin önceden yapıyormuş o zaman fıtratında var sen yeniden canlandir eminim üzülüyorsun ama erkekleri dürtmek gerek biraz dikkatini çekiyorum dille dövmek değil dürtmek güzel güzel ilk dönemleri yad edin
Funda abla(sanırım sana abla demeliyim, az önce bir mesajından yaş farkı hesaplaması yaptım da) ne tatlısın sen yaaa Zaten grubun ablası gibi olduğun için sana abla demek çok garip gelmedi
Ayıklanmış aldım canım ya şimdi bir arkadaşım dedi bayatmis benim aldıklarım ondan öyle oluyormusKilciklari ayiklanip veriliyo kuzum ozellikle diyolar
Haha umut dünyası işte ne EdelimKendi kendine uyumak mi o da ne demek
Biz de aynıdurundayız. Yenidoğandan beter oldu. 5.ayda huy değiştirdi. Ağlamaları da arttı. Sürekli diş kaşıma çabasındayızöncedem sallayınca uyurdu şimdi kıyamet koparıyır ille memede uyuycak bilşyorum tok ama illa istiyor umarım diş huzursuzluğundandır da gecer
oy maşallah kuzuya dişler cıkınca biraz rahatlama oldu mu canım?İnşallah tez zamanda çıkar bizim atak dönemi ile birleşti Mayıs ayı duman oldum ikinci diste cikti bu gün iki alt disimiz var teyzesi darısı size olsun
canımmm düşünceli ince arkadasım çoj tesekkür ederim hepimiz için aynı seyleri diliyorym tesejkürler
aslında hiç bişey almaz demeyim hakkını yemiş olurum ama özel günlere benin kadar itina göstermez normal zamanda alır hediye özel zamanda cok tınlamaz seninki de düzelir inşallah canım yaBizimkide hicbirsey almaz begendigin falani alalim
Der ama en ufacik tartismada o alacagi seyden vaz gecer durduk yere sana sunu sunu alalim der insani heveslendirir sonra inkarcısıniz almiyom
Der bende alıstım varlık icinde yokluga hatta sefillige hediye surda dursun
aynen kac kez kalktık su saate kadar bilmiyorum zaten bi ilk dişler bi de ilk azılar cok zor Allah yardımcımuz olsunBiz de aynıdurundayız. Yenidoğandan beter oldu. 5.ayda huy değiştirdi. Ağlamaları da arttı. Sürekli diş kaşıma çabasındayız
vurdum kafayı yattımCanım sen kavga ederek değil çocukları uyut düğün albümünu çıkar o günü hatırlayın illa yemek hediye gerekli değil eşin önceden yapıyormuş o zaman fıtratında var sen yeniden canlandir eminim üzülüyorsun ama erkekleri dürtmek gerek biraz dikkatini çekiyorum dille dövmek değil dürtmek güzel güzel ilk dönemleri yad edin
Ne yazik ki 4 hafta..Deme bana bunukaç gün sürecek peki
Bizim hayrimiz kalmadi artik ist kiz kardesi geldi dugun icin bugun gidiyorlarmis butun es dos akraba kvgimdr karili kocali bizi goturmedi kendi gitti gel desede gitmezdim cocuk sekizde uyudu ama
En azindan bi teklif edersin sanki ordaki adamlar beni yicek bu allahin belasi evde çürüdüm
O zaman çok geciktirmeden konuşun cnm çünkü arkadaş çevresinden saçma sapan bilgiler ediniyorlar.. birde bazı şeyleri bilmediklerinde daha meraklı olup ilgileniyorlar..Çok doğru bir saptama canım oğlum 6. Sınıfa geçti
4 buçuk yaşında canım şükür başarıyla atlattık o süreci =)Üç yaş sonrası beni sen doğurdun dimi anne dört yaş sonrası karnına nasıl geldim anne diye başlıyor sorular sana tavsiyem bol bol oku sorulara hazırlıklı ol
ben babanla çocuğumuz olsumistedik Allah'a dua ettik sen karnimda büyüdün dogurdum kızlar büyüdüklerinde anne oluyor erkekler baba oluyor dedim o yıllarda
Benim sık olmuyor kuzum ama düzensiz evet ikinci adet bir hafta üçüncü adet ön iki gün gecikti. Eskiden de düzensiz idi zaten bence normal amaGünaydın hanımlar
İlk adet 17-23 Mayıs arasında oldum bitti 3 Haziran 8 haziran arası lekelenme adet arasi birşey oldu şimdi yine güne adet ile uyandım düzensizlik normalde sık sık olması tuaf geldi böyle sık olan var mi
Benimki de öyle Ya 6 da kalktıGünaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyorben de uyursa diye bekliyorum ama yok
Karartma perdesi aldık max bir hafta uyudu sabah 6 da ayakta şimdiye kadar yoruldum bile nasıl akşam olacak bilmiyorumGünaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyorben de uyursa diye bekliyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?