2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar selam başım sıkışmasa uğrayamıyorum buralara gün çok çabuk bitiyo artık. Oğlumun dilinin ucu pamukcuk oldu karbonatlı su ile siliyorum geciyo ama tekrar oluyo 3 gündür böyleyiz bugünde alt dudağında var karbonatlı su dışında yapıla bilecek bisey varmı bi ilaç vs dudakta görünce yayılacak diye korktum birde bu pamukcuk bizde ilk defa oluyo ateş yaparmı ateşi hep 36.4 tesadüfmüdür bilmiyorum bu pamukcukla birlikte 36.9 3 gündür

Mukostatin al canim biz kullanmistik hemen gecirir eczaciya da sorun mantara dogru giderse daha zor olur biz daha 1 aylikken kullanmistik

Hastanelik olma mi aa onu kaçırmışim Papatyamaviss
Ilk gecede olan biseyy ters bi giris olmus kan kaybindan öleydimm hast gittgimde tansiyon 6 4 du vs dikis atildi kanama durduruldu normal doguramasak da o catala yatip canli cabli dikis yedik iiyimi

Ayıklanmış aldım canım ya şimdi bir arkadaşım dedi bayatmis benim aldıklarım ondan öyle oluyormus

Haha umut dünyası işte ne Edelim
Bende gecen gormustun suda koymuslar satiyolardi hatta listeme de ekledim ama sen boyle diince vazgectim sanirim ben bide elime vericem

Ama doğal gebelik testi oluyordu gelince üzülüyor ya da seviniyorduk tek iyi tarafı yaza denk gelmesi, denize girerken iki kere düşünmüyorum ama çok şiş hissediyorum
Sen simdi adet olunca fit incecik bu şişlikler gidecek yada şiş hissiyatim gececek mi sandın seni kandirmislar ayni oluyon canim heveslenme bosuna

Maşallah Asya ya cnm bizim doktor bu hafta yokmuş haftaya gideceğiz bakalım bize ek gıda için ne diyecek herkes başladı. Azar azar oturtuyorum bende ama onu da sorayım yinede

Ben ilk dogumdan sonra 40 in pesinden olmuştum ve hic dengesizlik yoktu.
Bu dogumdan sonra 2. Ayında oldum 10 kusur gun sürdü ve dengesiz durup birkac gun sonra falan da oldu bir iki gun yine.
Normal bence

Benimde ilkinde hiç böyle olmamisti düzenli idi bunda bir tuaf yaz geçsin Eylül'de hala böyle ise Dr görünürum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…