2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorum

Canım gözlemlediğim 5. Sınıf öğrencileri okula masum başlayıp bir çok şey hakkında bilgi sahibi olarak bitiriyorlar..7. Sınıfta tavan yapıyor bilgiler hormonlar falan oğlun kaça gidiyor bilmiyorum ama orta okulda bir çok şeyi konuşuyorlar kendi aralarında..

Bizimkide hicbirsey almaz begendigin falani alalim
Der ama en ufacik tartismada o alacagi seyden vaz gecer durduk yere sana sunu sunu alalim der insani heveslendirir sonra inkarcısıniz almiyom
Der bende alıstım varlık icinde yokluga hatta sefillige hediye surda dursun

Cnm sanki mevsimi geçiyor onun o yüzden sert olabilirler belki dikkatli olacağız artık bebişlere verirken..

Aaa siz olmadınız mı daha ben oldunuz diye hatırlıyordum..
Yok biz buyutecez daha saka biyana bak gene sinirlendim bizim
Basimizda bi o... cocu var onun s...ki d...şa nezaman denk olursa biz köpegiyiz onun o ne nezaman uygun gorurse ozaman olur geberesice hic ben ne demisim ne dusunmusum Onemi yok kopek gibi calisiyo vakit yok pipi kesmeye

Stres yapma kuzum vardır bunda da bir hayır..

Canım zamanı geri alsam 27 yaşına evlendim hemen çocuk yapardım (biz 3 yıl sonra ilk yavrumuzu kucağımiza aldık 5 yıl bebek fikrini aklıma getirmedim sonra ben istedim 6 yıl rabbim nasip etmedi ) iki yavrunun arasını 5- 7 yaş olsun isterdim ama nasip bunlar

Stres yapma kuzum vardır bunda da bir hayır..
Bizim hayrimiz kalmadi artik ist kiz kardesi geldi dugun icin bugun gidiyorlarmis butun es dos akraba kvgimdr karili kocali bizi goturmedi kendi gitti gel desede gitmezdim cocuk sekizde uyudu ama
En azindan bi teklif edersin sanki ordaki adamlar beni yicek bu allahin belasi evde çürüdüm

Aynen en onemlisi saglik tabi ki cok sukur bin sukur sagliklari yerinde ❤ neyse ki benim esim oyle degil yada ailem veya kv tarafi aksine sisman cocuk olmasin derler. Annemler zaten benden alisik zayif bebege sagliklari yerinde olsun gerisi bos

Bir de o durim var degil buyuyunce de ilk cocuk off gonder gonder buyuklere kv gitti mi kuzum

Aynen canim nasipte ne varsa onu yasiyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…