2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bisi oldu benim oglana 7 den beri ugrasiorum uyumuyor surekli agliyor disi kasiniyor gibi napsm bilemiyorum ya

Sus ay allah isteyenlere versin ama sana hayırlı olsun diyebiliriz galiba bu belirtilerle

Çok doğru bir saptama canım oğlum 6. Sınıfa geçti

Ben en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorum

Üç yaş sonrası beni sen doğurdun dimi anne dört yaş sonrası karnına nasıl geldim anne diye başlıyor sorular sana tavsiyem bol bol oku sorulara hazırlıklı ol
ben babanla çocuğumuz olsumistedik Allah'a dua ettik sen karnimda büyüdün dogurdum kızlar büyüdüklerinde anne oluyor erkekler baba oluyor dedim o yıllarda

Doğru söylüyorsun, en iyisi beklentileri sıfırlayıp boşuna üzülmemek

Adetim 1 hafta oldu biteli daha var yani bende asla aldırmam ama bebeğime çok üzülürüm yaa. Rabbim isteyenlere versin inşallah

Bizimki geçen hafta pipimin altında sallanan şey ne dedi bende Koç yumurtası dedim bgn anne Koç yumurtalarım ne işe yarıyor dedi, bende baba olmana yarıcak ilerde dedim, tmm dedi kapattık konuyu

Bizimki geçen hafta pipimin altında sallanan şey ne dedi bende Koç yumurtası dedim bgn anne Koç yumurtalarım ne işe yarıyor dedi, bende baba olmana yarıcak ilerde dedim, tmm dedi kapattık konuyu
Ya sen iyi yasa emi
Gece gece kahkahayi bastim, esim uyandi ne oluyor diyor

Kız gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…