- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ay doğru doğru Tamam tamam demiycem artık ne hamileliği canımmm aa korunuyoruz bizS Sevimlipanduf kiz bak sen dillendirme. Bebisime kavusayim diye diye erken kavusmustun maaazallah simdi kardes diye diye yani
Bir de o durim var degil buyuyunce de ilk cocuk off gonder gonder buyuklerekv gitti mi kuzum
S Sevimlipanduf kiz bak sen dillendirme. Bebisime kavusayim diye diye erken kavusmustun maaazallah simdi kardes diye diye yani
Sus ay allah isteyenlere versinHayrini gor bebeninkorkarım biraydir midem bulaniyor kileri actim anam bir koku geldi kusacaktim niye bukadar kokuya hassasim bilmem bas donmem cok sukur gecti ama bulanti gecmiyor acliga gelemiyorum birde gobek deligim aciyor gibi yerindede atıyor nedendir bilemedim
Canım gözlemlediğim 5. Sınıf öğrencileri okula masum başlayıp bir çok şey hakkında bilgi sahibi olarak bitiriyorlar..7. Sınıfta tavan yapıyor bilgiler hormonlar falan oğlun kaça gidiyor bilmiyorum ama orta okulda bir çok şeyi konuşuyorlar kendi aralarında..
Hamile misin 1 seneyide geçmiş1 yıldır bekliyorum inşallah buraya hamileyim dye yazmak nasip olur ve de isteyen herkese
Ben en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorum
Doğru söylüyorsun, en iyisi beklentileri sıfırlayıp boşuna üzülmemekyok canım zaten çocuklarla zor ben günleri bile unutuyorum dışarı çıktıgım nadir ama dediğin gibi bişey deyince sen yapsaydın sen ne yaptın oluyor bişey beklemiyorum zaten artık odun gelmiş odun gider bin kez söylesem boş
aynen ben de sinir olup kızıyorum sanki anlıyor gibi bence dişten önce dw zor uyurdu ama bu kadar emmezdi mızmızlanmazdı kolay çıkar inşallah
Adetim 1 hafta oldu biteli daha var yaniOyy oyu neler duyuyorum adet zamanın ne zaman
Hakkınızda hayırlısı bende korkuyorum ama gebe kalırsam aldirmam ama küçük bebelere yazık olur bu kadar çabuk gebe kalırsak kazara
ocak anneleri grubu pek cesur vallahi yakında gebe haberleri alırız @bsebsePapatyamaviss S Sevimlipanduf @zeLina
Söylemeye bile utanıyorum, bizim şapka yırtıldıHayirli olsunya o kazalari nasil yasiyonuz kaza riskini goze almasaniz sapka yi takiverin akliniz rahat etsin ya
Bizimki geçen hafta pipimin altında sallanan şey ne dediÜç yaş sonrası beni sen doğurdun dimi anne dört yaş sonrası karnına nasıl geldim anne diye başlıyor sorular sana tavsiyem bol bol oku sorulara hazırlıklı ol
ben babanla çocuğumuz olsumistedik Allah'a dua ettik sen karnimda büyüdün dogurdum kızlar büyüdüklerinde anne oluyor erkekler baba oluyor dedim o yıllarda
Nasi becerduniz dicem olmicak simdiiiSöylemeye bile utanıyorum, bizim şapka yırtıldı
Senin 8gunun kaldi kuzum ❤
Defoluymuş hazaarNasi becerduniz dicem olmicak simdiiihellal olsun ne diim
Sen miydin hastanelik olan yanlis mi hatırlıyorumNasi becerduniz dicem olmicak simdiiihellal olsun ne diim
Ya sen iyi yasa emiBizimki geçen hafta pipimin altında sallanan şey ne dedibende Koç yumurtası dedim bgn anne Koç yumurtalarım ne işe yarıyor dedi, bende baba olmana yarıcak ilerde dedim, tmm dedi kapattık konuyu
Hastanelik olma mi aa onu kaçırmışimSen miydin hastanelik olan yanlis mi hatırlıyorum
Bilirsin aslinda
Taaa hamilelikte konusu gecmisti de benHastanelik olma mi aa onu kaçırmışimPapatyamaviss
Bizimki geçen hafta pipimin altında sallanan şey ne dedibende Koç yumurtası dedim bgn anne Koç yumurtalarım ne işe yarıyor dedi, bende baba olmana yarıcak ilerde dedim, tmm dedi kapattık konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?